TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5617
16.2.23 21:34

Tak pro ty nechodící malý příklad 😄Ráno jdeme ven na nákup. Řev- nechce do kočárku, chce jít pěšky. V jedné ruce kočárek, druhou jí přidržuji, aby neutíkala. Pouštím, utíká, zakopne, řev, teče krev z nosu :roll: Dám jí do kočárku, v obchodě se uklidní sušenkou. Vyjdeme ven a znovu. Už ujde velký kus cesty sama, ale proč utíká netuším. Cesta nám trvá hodinu :lol:
Přijdem domů, jsem ráda, že si hraje sama :lol: Po chvíli mi přinese žárovku, kterou vyšroubila z lampičky od ségry :zed: Po chvíli za sebou táhne mou žehličku na vlasy a dělá haf haf.No a tak nějak u nás probíhá každý den :jazyk:

• načítám...
3555
16.2.23 21:37

@Ráďa 25 no to je ale rošťanda 😁 Lukášek začal chodit v pondělí :srdce: už se Teda za ním na lítám 😁 ten taky tahá všechno, co mu přijde pod ruku. Ale top jsou dveře, otvírání, zavírání a kuchyně. Tahání věci pryč 😁 a začal přendavat věci a pak kdo to má hledat. A super věc, že se mu líbí pod postelí :mrgreen:

• načítám...
7611
16.2.23 22:23

@Ráďa 25 tak aspoň se nenudíte 😁 Hugo je takovej “zaprdnutej” oproti Aničce 😁 má rád svoje hračky. Taky mi leze do šuplíků, ale nemám v nich už nic, co by mi vadilo, že si s tím hraje. Po ničem zakázaným neleze, hraje si převážně se svými hračkami. Pak se začne nudit a to jdeme ven. Jednou týdně chodíme cvičit s ostatními dětmi, ale on ty cizí lidi moc nemusí a střed pozornosti jsem já. Ještě lidi z rodiny, které zná, tak je to ok, ale herničky jsem na čas odložila, protože sotva zaplatím vstupné, tak tam začne řvát jak tur a leze po mně a schovává si hlavu ke mně do vystrihu. Takže jsme převážně doma 😁

• načítám...
1115
16.2.23 22:49

Haha, to Ella se teprve teď nechala přemluvit k tomu, že chodí venku 😅 chodíme s naší psici a asi jak jí Ell vidí, tak nemá problém chodit :) jinak doma se moc nezastaví, ráda předemnou zdrhá 😅 dneska zase spala s námi, zase měla asi nějaké děsy nebo nevím. A jen co se v 6:30 probudila, tak hned dolu z postele :lol: manžel jí na poslední chvíli chytil a přemluvili jsme jí ještě ke spánku do 7:30 :D ale vesměs co se vzbudí, dá si mlíčko, tak pak už je na nohou a celý den v pohybu. Nedivim se, že je po obědě schopná spát přes 2 hodiny :lol:

• načítám...
2087
17.2.23 07:03

@Ráďa 25 Anička je super, to bude pěkná rebelka :srdce:

• načítám...
7611
17.2.23 18:41

Není nad to se dobře vyspat 😁

• načítám...
2087
17.2.23 19:31

@kambalaka to je roztomilous♥️

• načítám...
1347
17.2.23 23:15

@kambalaka Bartas taky neukazuje, otoci za tim hlavu, dojde treba pro auto, kdyz ho pozadam, ale to je vse. Pry by to meli zadnout do roka a pul, tak je jeste cas. Jo a Bart je s vkladanim tvaru na uplne stejny vlne. :lol:

Jinak Bart teda uz rika spousti veci, ale na pozadani jen vyjimecne. Vzdycky, kdyz se s tim chci pochlubit nekomu, tak samozřejmě hraje neschopaka :lol: :srdce: Pred trema dny zacal kyvat hlavou jakoze „ano“. Je to hrozne vtipny, protoze zacne nejdriv kroutit hlavou jakoze „nenene“, ale pak se zasekne, uplne je videt jak se na to soustredi a dvakrat prikyvne. :lol:

Ze slov co pouziva tak nejvice: Mama, tata, baba, dede, Na! (neco dava psovi), Nene, buuu (krava), Bee (ovce), oink (prase :nevim: :lol: asi z anglickych videí), gaga (lochtani :nevim: ), Etě (ještě), Ham, mňam, hyjé (kůň), kchrtek (krtek).

Rozkecal se behem poslednich asi 14 dni. Casto po nas neco zopakuje velmi srozumitelne, ale uz to znovu nepouzije znovu.

Na některé věci je ale totální levák. Nepoužívá vůbec lžičku, jen ho krmím. Max si strká do pusy sušenky. Netleská a nedělá pacy pacy. Nikdy. :nevim: Když mu dám láhev, aby si ji podržel při pití, neudrží ji zvednutou. Jediny co dělá rukama je Pápá.

Naprosto fenomenálně ale hází. Asi to natrénoval s nasima psama.

Byli jsme ted na pooperacni kontrole v Motole. Antropolozka byla s hodnotama mereni hlavy velmi spokojena. Neurochirurg s tvarem hlavy uz tolik ne. Nelibi se.mu ty Bartovi vystupky po stranach hlavy, rikal, ze pro ne neni zadny fyziologicky duvod, ze pri operaci hlavu natvaroval tak, aby to na sebe plynule navazlvalo. Ukazoval mi 3d scany pooperacni a bylo to opravdu pekne navazujici. Rikal, ze si nemysli, ze jde o to, ze by se hly. kosti, spis z fotek primo ze salu odhaduje, ze se jedna o ty zpevnujici desticky, ktere se asi lehce vzpricily nebo zdeformovaly. Ty by se ovsem mely casem samovstrebat a melo by to byt v poradku. Mluvil o tom, ze kdyby se mi to pak nelibilo, tak mu to muze operacne zbrousit. Malem sem z toho sla zas do mdlob. Pry ze by to nebyla tak velka operace, ze se jen zbrousi lebka…no prerusila sem ho, ze nejdriv pockame, co ty desticky… :roll: Oni by vsechno hned operovali, zvlastni lidi :zed:

• načítám...
7611
17.2.23 23:43

@kajka kajka Tyjo teda ale ten se změnil, je to opravdu pěkný kluk :srdce:

Hugi taky nedělá paci paci. Nerika teda ani moc žádná slova. Jen občas něco zaječí. A to na nej furt mluvím, zpívám, říkám pohádky, básnicky, říkanky - ale je to marný 😁 a krmit se sám taky neumí. Max křupku si vezme, ale jídlo? Když mu dam babovku, tak na mě max otevírá pusu. Ale když si to má vzít sám, tak to požmoulá v ruce a zahodí. Pití si umí držet ten Bbox s vodou. Tu má cely den na zemi a vzdycky přijde a sám se napije. Ale láhev s mlékem si taky nedrží.

• načítám...
1347
18.2.23 00:06

@kambalaka kluci sou oba pekny lenosi! no…tak snad je nebudem obsluhovat az do 15 treba :lol:

• načítám...
6697
18.2.23 07:08

@kajka kajka Bartasovi to sluší :srdce: každý dítě je jiné, Marecka taky krmim, dávám mu pití.. :mrgreen: ale kluci no..ja ho kromě krmeni budu asi i kojit do 15 :mrgreen: paci děla, občas zamava, řekne máma a nebo táta, kamarádka má o 2m staršího a ten opakuje slova :D hezky chodí..no snad se taky dočkáme :D

• načítám...
2087
18.2.23 07:44

Holky, tak jak jsem se chlubila tou celou prospanou noci, tak byla jen jedna a od té doby hruza :,( a ještě jsou všichni včetně chlapa nemocní :,( tak převlékam pozvracene postele apod

• načítám...
1347
18.2.23 08:00

@Janinac23 ja te tak chapu! Vzdycky, kdyz se nekomu zminim, ze to vypada, ze by mozna Bart mohl mit noci konecne lepsi, tak me tak ztresta pekelnou noci, ze kdyz se me na to nekdo zepta, tak radsi jen reknu „porad blby“ :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
5617
18.2.23 12:46

Tak já dnes dávám děti babičce a jdeme na maškarní( pro dospělé)Půjdu za gejšu a manžel za číňana😆
Anička ukazuje, dělá tytyty prstem, pápá, prosí, paci paci, moty moty, tak je veliká. Pak umí dát facku a taky pohladit.Jen jí nemůžem naučit dávat pusu.
Taky mě hodně překvapilo, jak už tak malincí rozumí. Řeknu přines mi to nebo to a všechno rozumí. Hodně uklízí po sobě už hračky a nejvíc jí baví hadrou utírat stůl😄

• načítám...
7611
18.2.23 14:09

@Ráďa 25 jo tak na to jsem zapomněla :lol: Hugo sice toho moc neumí, ale z toho mála teda umí dávat pusu 😁 💪 a několikrát za den mi ji jde dát 🙂 ale on je teda hroznej mazel

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100