TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5617
24.1.23 17:35

@kambalaka tak našel dobrou hru :lol: U nás se dělá jen bordel :lol:
https://youtube.com/…/imx7BTjl5BQ?…
 https://youtu.be/uTc9gCHrw4s

• načítám...
3555
24.1.23 18:27

@kambalaka malej to dělal. Stavěla jsem stany, podleza věci, takže už ho hlídám krz postel velkou. A plazí se 🤣jsem zvědavá, kdy začne chodit, protože tak jak litá kolem nábytku a chytá se všude. Začal se držet a po předu.. Ale nespěchám na to. Je víc teď nahohach, takže tepláky vydrží :mrgreen: a taky, když ležím pod dekou a nadzvednu ji, tak leze hned a dává ji dolů přes sebe. Už mi vlezl i do skříně a začal se v ní zavírat. Je na pojezd

• načítám...
7611
24.1.23 19:46

@Ráďa 25 náhodou… je sikovna. Já se taky těším, až už bude Hugo chodit nebo aspoň stát u nábytku. Dneska jsme byli zase cvičit a z toho našeho kolektivu na kurzu už jsme jediní, kdo nechodí 🙈 příští týden nám začíná 2.pololetí kurzu pro děti od 13 měsíců a tam už se počítá, že děti chodí. No jsem zvědavá, co tam teda budeme dělat 🙈

• načítám...
7611
24.1.23 19:46

@MILINKA35 asi bude mít rád bunkry 😁

• načítám...
6695
24.1.23 21:14

@kambalaka my jsme těch chodili 12-15m a dáme si ho znovu, protože taky většina chodí a Mareček to nedává :mrgreen: :roll:, ale jsme nejmladší..tak teď bude nejstarší a muže machrovat..byly tam teda s nami ještě 2, co nechodí, ale stojí alespoň..Mareček taky nic :roll:

• načítám...
7611
24.1.23 21:53

@Petrussee Hugi taky ještě ani nestojí. Jako snaží se se postavit, když sedím u nej na zemi, tak se opře o mě a já ho přidržuju, ale ze by se zvedl třeba o stolek, tak to vůbec. Přijde mi ale, ze vlastně ani nechce a ze mu to tak vyhovuje. On je takovej pohodlnej na to. Hugís se nejradši rozplácne na koberecku na záda a kouše si kousátko nebo si prohlíží knížku. Ale do žádné velké akce se teda rozhodne nehrne. Takový flegmouš 😁

• načítám...
6695
25.1.23 07:24

@kambalaka Mareček furt drepi :mrgreen: taky se mu nechce, on se nestaví ani o mě

• načítám...
2087
25.1.23 08:28

@kambalaka takového flegmouse ti fakt závidím, já neustále sundávam malou že stolu, z gauče…ona je hrozna na tohle, byl i syn. Ale třeba stojí fakt snad od 6 měsíců, chodit umí, ale taky moc nechce. Když jí řeknu ať stoupne a jde za mnou, tak to udělá, ale jinak raději po čtyřech. Asi ji to více vyhovuje, stejně jak Hugiskovi, tak bych se tím nijak neznepokojovala ;)

• načítám...
7611
25.1.23 09:54

@Janinac23 To Hugís se nejradši někde rozvalí a prohlíží si ruce nebo knížku nebo si kouše kousátka 😁 prostě no stress 😁

• načítám...
7611
25.1.23 09:56

Jinak včera jsem objevila v DMku tyhle tyčinky a Hugís je po nich úplně šílenej - moc mu chutnají 🙂

• načítám...
6695
25.1.23 10:09

@kambalaka taky je od roka kupuju ;)

• načítám...
5617
25.1.23 11:15

Jak já vám závidím. Anička teď jen lítá, vyžaduje to i venku.Dnes spadla a prokousla si ret. :( Fusak je teď na noc, když jí tam musím dát v botech.
Dnes mám odpoledne kino s kámoškou, tak už se moc těším.

• načítám...
6695
25.1.23 12:11

@Ráďa 25 ja se bojím, ze Mareček bude po 4 běhat i v létě na zahradě :roll: ja bych chozeni brala, třeba by se unavil a začal konečně spat :mrgreen:, ale chápu, člověk musí byt více ve střehu..uzij si kino :andel: na co jdete? My dodelavame byt, ale už začínáme randit, byli jsme na večeři a unikovce, taky mě napadlo kino, ale potřebujeme odpoledne a to nic moc u nás nedává :roll:

• načítám...
881
25.1.23 12:33

Holky, jak já vám ty nechoďáky a flegmouše závidím! Náš Jiřík, co se naučil chodit, tak jen litá a nezastaví se ani na chvíli. Nemám nikde klid, vleze za mnou i na záchod. Ale zas na druhou stranu si s těmi všemi vykrámovanými věcmi ze šuplíků, kabelky, přebalovací kavely apod. dokáže i hodinu v kuse hrát 😂

• načítám...
7611
25.1.23 12:39

@Slamova to ze Hugi nechodí ještě neznamená, že nekramaří v šuplikách 😁 kolikrát něco hledám a je to v jiném šuplíku nebo v nějakých šuplícich nacházím kousátka a hračky 😁

@Petrussee My moc nerandíme, nemáme moc, kdo by nám hlídal. Jednou za čas moji rodiče, ale ty jsou z jiného města s mají svůj život - jsou to takoví pařiči - furt na nějaké akci a věcně nemají čas 😁

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100