TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7611
21.1.23 11:47

My máme doma veselo. Hugo totiž mě hledá i ve spánku a sám nespí. Vcera šel spát po obědě, po 20 minutách se probudil a manžel vyhodnotil, ze už se jako probudil a dal ho si hrát - no Hugíno protivnej jak ostýnek v zadničce. Takhle když se vzbouzí, tak si ho beru do postele, lehnu si vedle nej a on zas usne třeba i na 2 hodiny ještě. Ve 3 mi snědl Termix, ale od te doby nic. Takže v 6 večer už byl hodně unavenej a mrzutej a nechtěl mi nic jist. Dala jsem ho spát a každých 20 minut jsem tam lítala, protože brecel a chtěl zas ke mne do postele. Tak jsem si ho tam vzala, aby pořádně zabral. Ležela jsem tam s nim skoro 0,5 hodiny a Hugo zavřené oči a tuhej. Říkám manželovi, ať na chvíli si k němu jde lehnout, ze se jen osprchuju, no a Hugíno zase šílený řev, když zjistil, ze u nej nejsem já, ale někdo jinej 🙈 závisláček. Si mě hlídá i ve spánku.🙈 no a samozřejmě se pak 3× za noc vzbudil na jídlo, protože nevečeřel - hladovec.

• načítám...
7611
21.1.23 16:28

Dneska jsme koupili Hugovi nočník 😁

• načítám...
3555
21.1.23 16:45

@kambalaka taky jsem kupovala. Takový obyčejný za 2 stovky :mrgreen: má na tom zvířata 😁 jako těch nocniku je. Snažili mi prodat nějaký ale za 1500,jak je super. Všechno je drahé jak 8o

• načítám...
7611
21.1.23 16:54

@MILINKA35 my jsme koupili obyčejný v Ikey. My jsme taky vyrůstali na obyčejnému nočníku a naučili jsme se to 😁

• načítám...
3555
21.1.23 19:20

@kambalaka přesně tak. Oni sice vypadají ty drahé pěkně, ale k čemu. Jde o účel a čím jednodušší, tím lepší. Jako umývat to stejně budu já a je zkáze, že je to jeden díl :mrgreen:
Mě teď Lukyn zase začal dělat to, že prska jídlo, ale jen mě :mrgreen: prostě si ke mě víc dovolí nebo je sám s sebou

• načítám...
7611
21.1.23 21:23

@MILINKA35 u nás zas silenej hysterák, když je u nej někdo jinej než já. Dneska jsem ho uspavala už něco málo před osmou a Hugíno u mě jen ležel (v klidu teda) a koukal na mě. Po trictvrte hodině jsem ho položila nespícího do postýlky a šla se naveceret. Hugo za 2 minuty začal řvát, tak říkám manželovi, ať tam za nim jde a uklidní ho a Hugo spustil takovej hysterák, ze jsem tam musela jít. Jen jsem si na posteli vyměnila místo s manželem, hned byl klid a do pěti minut usnul. To je šílený tohle, se od něj nemůžu ani hnout. A ještě se mě chytil za svetr, abych mu nikam neutekla. Tak jsem se jen opatrně vysvlékla a nechala mu ho v ruce 😁

• načítám...
5617
22.1.23 09:32

@kambalaka teda,to musí být náročné, asi bych uvažovala, jak rychle ho dát do vlastního pokoje. Vydržet budeš muset holka. Pár dní bude řev, asi bych mu prostě neustoupila :(
U nás teď super období. Jak běhá, tak se chce pořád honit :P Bere dětem oblečení a obléká si ho.

• načítám...
7611
22.1.23 10:15

Tahle noc zas něco, já mám pocit, ze jsem v noci vůbec nespala. Hugíno do půlnoci zas co každou chvíli vzhůru, pak jsme si ho před půlnocí vzali k sobě do postele a furt se tam nějak vrtěl a převaloval… pak se v 3:30 vzbudil na mléko a od té doby nespal 🙈 jsme v posteli Huga přepírali (protože po nás lezl a chtěl si hrát) až cca do 6:30, kdy konečně usnul a vstavali jsme všichni v 9:30

• načítám...
6707
22.1.23 10:33

@kambalaka taky máme takové dny i měsíce jsme měli, někdy je vzhůru 3h v noci, někdy se budí každou hodinu :nevim: jak na houpačce :roll: ale stejně vstává třeba 4×, když je lepší noc, ja jsem už smirena s tím, ze nějaké děti proste tak nespi, jednou se vyspime..snad :D

• načítám...
7611
22.1.23 11:09

@Petrussee závidím maminkam, které už se v roce vyspí. Já nemám šanci nic udělat ani když spí, protože on vlastně nespí, když nejsem u nej a nelezim s nim 😁

• načítám...
6707
22.1.23 11:50

@kambalaka taky jsme měli tohle období, teď teda odcházím, protože jedine, kdy něco udělám, tak je když spi, když nespi, jsem v háji, dneska půjde spat jen jednou, takže teď spi a je chvíli klid :D, ale ja prý začala spat celou noc v roce a půl..tak doufám, ze do 2 let spat začne :mrgreen:

• načítám...
7611
22.1.23 12:52

@Petrussee jenže já ho večer uložím a do půlnoci za nim litam každých 15-20 minut 🙄 protože brečí a chce, abych byla u nej 🙄 to samé přes den, furt se budí, když u nej nejsem. V klidu usne jen, když si lehnu vedle nej - vopruz 🙈

• načítám...
6707
22.1.23 17:52

@kambalaka tak to už spim :D, chodím mezi 10-11h a než jdu spat, tak mu dam flašku, abych se trochu vyspala

• načítám...
7611
24.1.23 14:34

My máme teď nějaké zvláštní období schovávání. Nevím proč, Hugo přes sebe neustále přehazuje deku a hraje si přikrytej pod ní. A když ho odkryju, tak se vzteká 😁 dělá to neustále. Nebo si lehne na kraj této deky a zabalí se do “palačinky” a leží a je spokojenej. Nevím, co si o tom myslet :nevim: podotýkám, ze zima mu není.

• načítám...
6707
24.1.23 15:31

@kambalaka to je zvláštní :D :nevim: ještě jsem to neviděla, ale Mareček nechce byt prikryty ani když spi

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100