Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Bobulka28 "Prampol sportovní kočárek Gazelle s nánožníkem - já mám tento, jezdíme s ním do lesa, na hory a u nás na vesnici zvládne všechno.
@Ráďa 25 tak ten co mám, tak je tomu dost podobný a kola jsou asi stejná. Přežil i hory atd a je ve skvělém stavu.
@MILINKA35 gratuluji a fandím ti k tvému „novému“ životu, zasloužíš si to. Od začátku jsi byla sympatická a říkala jsem si, že si zasloužíš něco lepšího než takovou semetrickou tchýni a chlapa co si tě neváží
@Bobulka28 je to na šňůrku, ale Ella si to nevytáhne, rozhodně ne když v tom kočáru je 😁 nebo nevím jestli jsem to blbě pochopila 😅 přijde mi to lepší než na páčku, ta se mi občas sekala 😁 a na valco jsem všude měla pozitivní ohlasy, tak jsem ho na blind koupila 😅 byl v akci a já zrovna nemocná, bála jsem se, že mi ho vyprodaj 🤣 🤣 ale asi bude lepší se někam zajít podívat a vybrat si 😁
Oslava úspěšně za nami, dort neměl úspěch, jedl jen boruvky a perník, dojime ho my no ![]()
@Petrussee ale tak aspoň něco si z dortu dal 😅 nám udělala dort bratránkova přítelkyně a Ella se po něm mohla utlouct 😁 jenže co mýmu dítěti nechutná žejo 😅
Tak Anička si dort dala včera i dnes. Hlavně ta marcipánová postavička 😃tu snědla hned.
Dnes jsme jeli plavat a od zítřka bude boj. Začínají dětem písemky, tak se budem celý týden učit.
V úterý jdeme na roční. Už se těším až budu vysvětlovat, že chodíme jen jednou za tři dny, když se jí zrovna chce 😄 😃
@Ráďa 25 my jdeme ve čtvrtek na roční, Mareček si stoupnul 5× a teď par dni ticho po pěšině
doufám, ze v létě bude chodit na zahradě a ne po 4 jak pes ![]()
@MILINKA35 tak na ten mrknu, koukala jsem podle recenzí na petite Street+ Air, ten si hodně chválí, tam asi jediný co tak je to polohovani na popruh no, myšleno tak, že když ji položím tak když bude chtít tak se přitáhne a a bude jakoby v sedu, že tam u toho není systém zábrany tomuhle 😅 ale je fakt, že naše malá skoro nikdy v kočárku nespí, tak bych to ani nemusela řešit
![]()
@Nikča2020 myslím, že to chápeš dobře
bylo to myšleno tak, že když ji položím, aby šla spát tak jestli by byla schopna se za boky přitáhnout do sedu
ale vzhledem k tomu, že naše malá v kočárku skoro nikdy nespí, tak bych to asi ani nemusela řešit ![]()
Tak dnes roční prohlídka. Po vstupu do ordinace řev, takže zvážit a změřit jí bylo těžší než jí naočkovat😆Teď huláká v postýlce, asi spát nebudeme.
https://youtube.com/…/XaZHD4Hy460?…
@Ráďa 25 tak super 🙂a jak jste na tom s tím nočním mlékem? Nám se tak z 80% daří a kolikrát už ho ani nechce.
Hugo má teď zas období… se mu trochu změnil režim, který mi teď vůbec nevyhovuje. Chodí spát mezi 19:30 - 20:00, ale budicek ve 4:30 a už neusne 🙈 usíná pak v 10:00 na 3 hodiny (ale jen kdyz je u mě v posteli) a pak zase usíná večer. No radši bych, aby si tu noc natáhl a spal po obědě třeba jen hodinu.
@kambalaka no v noci má mléko tak jednou za tři dny, někdy už to jde, ale když roste zub, tak je noc horor. Doktor mi dnes řekl, že mám střídat Sunar a obyč. plnotučné mléko.
Že pak bude možná i líp kakat, tak uvidíme.
@Ráďa 25 taky my máme BEBU 3 a doktorka na to nic nerikala. A s kakáním nemáme problém. Klidně i 3× denně
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat