TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7611
7.1.23 13:21

@Petrussee tak já ho nenechavam jist samotného, normálně ho krmim. Protože když dam před nej talíř s jídlem, tak na mě čučí jak puk a neví, co s tím. Hugo ještě nemá takový ten správný úchop. Ty prstíky má ještě takový “volšový” :nevim: jediné, co do ruky zvládne, jsou dlouhé křupky 😁 ani s těmi malými si neporadí

• načítám...
7611
7.1.23 13:23

V červnu k našemu rok a půl starému Hugovi přibyde ještě Beátka. Včera jsem se docela pobavila nad tímto obrázkem 😁

• načítám...
1738
7.1.23 13:48

@kambalaka drzim ti palce, snad tu pak zvladnes Jeste psat :mrgreen:

• načítám...
6698
7.1.23 17:54

Došlo i na mě, jsem asi poslední…moc nekojim a už jsem to dostala :roll:

• načítám...
1115
7.1.23 18:11

@Petrussee no to neni zrovna příjemný 😅 ale ber to tak, že je fajn, že vše funguje jak má :D

• načítám...
6698
7.1.23 20:19

@Nikča2020 jo to jo :D, ale i tak jsem z toho nějaká rozhozena :mrgreen:

• načítám...
5617
7.1.23 20:32

Tak oslava za námi :lol: Dostala i řetízek a zatím si ho nechává, tak uvidíme 😄

• načítám...
530
7.1.23 20:33

Sporťák

Holky, co máte za sporťáky? My teď máme z dvojkombinace, ale je celkem těžký a blbě skladny v autě, tak už nějakou dobu koukám po jiných, ale vůbec se nemůžu rozhodnout :nevim: nenašla jsem zatím žádný co by vyhovoval požadavkům :D

• načítám...
6698
7.1.23 21:08

@Bobulka28 ja koupila JOIE Pact gray flannel, ale mám ho v autě, jen třeba do krámu a tak, nechtěla jsem nic drahého ;)

• načítám...
7611
7.1.23 21:49

My to s tím spánkem přes den začínáme mít zajímavý 😁 Když mi Hugo usne dopoledne před obědem, tak usne bez problemu v 19:30. Ale dneska usnul až po obědě od 12:30 - 13:30 a usnul mi až v 21:15 😁 za chvíli uz přes den nebude spát vůbec 😁 teď má zas dobré období, je miloučkej, vysmátej a je to teda neřízená střela 😁

• načítám...
1115
7.1.23 23:05

@Bobulka28 já koupila valco snap 4 sport, a zatim si teda nemůžu stěžovat. Ultra lehkej, jde do úplného lehu, skladný, složí se jednou rukou klidně 😄 prodloužená stříška, prostorný koš pod kočárkem. A na stříšce je síťované okýnko, když ho odklopíš, vidíš jestli už dítě spí nebo ne 😂 jediný minus že nemá polohovatelnou rukojeť. Ale muž má necelých 180 cm a nevadí mu to 😁 já ho mám v tmavě šedý barvě

• načítám...
6698
8.1.23 07:34

Ve 12:00h se přidáme k rocnatkum :mrgreen:

• načítám...
530
8.1.23 08:38

@Petrussee na ten jsem koukala, ale ty kolečka by asi moc terénu nezvládly :D jinak se mi ale líbil

• načítám...
530
8.1.23 08:43

@Nikča2020 na ten jsem taky koukala, ale tam nevím jak s tím polohováním, tam se to stahuje za šňůrku? Protože ho má známá a když potřebuje uspat malou a položí ji, tak ona se s tím stejně zvedne, tam nevím jestli by nebylo lepší polohování na packu, aby neměla možnost zvednutí :D a manžel má teda skoro 2 metry, tak tam nevím jak s tou rukojetí :nevim: :D

• načítám...
3555
8.1.23 09:15

@Bobulka28 já mám doma oetite mars. Je Teda ještě velkej na prcka. Mám po sestřence. Tak ho v tom uspavam doma, když je hnus počasí :mrgreen: polohování vzadu je na šňůrku, ale sám si to nezvedne. Ta drží fest. Velká stříška a okno na ni, tak jde na něj vidět. I ten koš dole je celkem velký. Zimní nánožník jsem objednala a padne dobře, je zateplený. Složení je lehký, vejde se mi mezi sedačky, když na to přijde. Není nějak těžký. Ale ještě mi přijde, že má malej na to čas.

Damy :mrgreen: po 8 letech jsem si založila Facebook. Večerní spontánní akce. Měla jsem dámskou jízdu, něco popito a bývalý se nabídl sám, že zkusí pohlídat :mrgreen: takže já poprvé bez něj přes noc. No chyběl mi to jeho večerní tuleni, ale jsem ráda, orpotze je to nutné, aby si zvykal jak malej, tak bývalý.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100