Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Petrussee tak já ho nenechavam jist samotného, normálně ho krmim. Protože když dam před nej talíř s jídlem, tak na mě čučí jak puk a neví, co s tím. Hugo ještě nemá takový ten správný úchop. Ty prstíky má ještě takový “volšový”
jediné, co do ruky zvládne, jsou dlouhé křupky 😁 ani s těmi malými si neporadí
V červnu k našemu rok a půl starému Hugovi přibyde ještě Beátka. Včera jsem se docela pobavila nad tímto obrázkem 😁
Došlo i na mě, jsem asi poslední…moc nekojim a už jsem to dostala ![]()
@Petrussee no to neni zrovna příjemný 😅 ale ber to tak, že je fajn, že vše funguje jak má ![]()
Tak oslava za námi
Dostala i řetízek a zatím si ho nechává, tak uvidíme 😄
Holky, co máte za sporťáky? My teď máme z dvojkombinace, ale je celkem těžký a blbě skladny v autě, tak už nějakou dobu koukám po jiných, ale vůbec se nemůžu rozhodnout
nenašla jsem zatím žádný co by vyhovoval požadavkům ![]()
@Bobulka28 ja koupila JOIE Pact gray flannel, ale mám ho v autě, jen třeba do krámu a tak, nechtěla jsem nic drahého ![]()
My to s tím spánkem přes den začínáme mít zajímavý 😁 Když mi Hugo usne dopoledne před obědem, tak usne bez problemu v 19:30. Ale dneska usnul až po obědě od 12:30 - 13:30 a usnul mi až v 21:15 😁 za chvíli uz přes den nebude spát vůbec 😁 teď má zas dobré období, je miloučkej, vysmátej a je to teda neřízená střela 😁
@Bobulka28 já koupila valco snap 4 sport, a zatim si teda nemůžu stěžovat. Ultra lehkej, jde do úplného lehu, skladný, složí se jednou rukou klidně 😄 prodloužená stříška, prostorný koš pod kočárkem. A na stříšce je síťované okýnko, když ho odklopíš, vidíš jestli už dítě spí nebo ne 😂 jediný minus že nemá polohovatelnou rukojeť. Ale muž má necelých 180 cm a nevadí mu to 😁 já ho mám v tmavě šedý barvě
@Petrussee na ten jsem koukala, ale ty kolečka by asi moc terénu nezvládly
jinak se mi ale líbil
@Nikča2020 na ten jsem taky koukala, ale tam nevím jak s tím polohováním, tam se to stahuje za šňůrku? Protože ho má známá a když potřebuje uspat malou a položí ji, tak ona se s tím stejně zvedne, tam nevím jestli by nebylo lepší polohování na packu, aby neměla možnost zvednutí
a manžel má teda skoro 2 metry, tak tam nevím jak s tou rukojetí
![]()
@Bobulka28 já mám doma oetite mars. Je Teda ještě velkej na prcka. Mám po sestřence. Tak ho v tom uspavam doma, když je hnus počasí
polohování vzadu je na šňůrku, ale sám si to nezvedne. Ta drží fest. Velká stříška a okno na ni, tak jde na něj vidět. I ten koš dole je celkem velký. Zimní nánožník jsem objednala a padne dobře, je zateplený. Složení je lehký, vejde se mi mezi sedačky, když na to přijde. Není nějak těžký. Ale ještě mi přijde, že má malej na to čas.
Damy
po 8 letech jsem si založila Facebook. Večerní spontánní akce. Měla jsem dámskou jízdu, něco popito a bývalý se nabídl sám, že zkusí pohlídat
takže já poprvé bez něj přes noc. No chyběl mi to jeho večerní tuleni, ale jsem ráda, orpotze je to nutné, aby si zvykal jak malej, tak bývalý.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat