Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Petrussee píše:
@Bjetuš jak si poznala tu anginu? Přemýšlím, jestli teda nejit k doktorce taky cele dny knoura a brečí![]()
Jinak hezké narozeniny všem
Prave ze jsem ji nepoznala. Ale kvilel ve dne v noci, casto nechtel jist, nenechal si cistit zuby, tak jsem si rikala, ze ho boli neco co nevidim a 22.12. jsem ho vzala k doktorce, ze ty Vanoce takhle nedam. Myslela jsem, te rekne, ze mu rostou zuby.. Dr koukla, videla cepy v krku, jasna angina a atb zabraly rychle.
No u nás teda další hrozná noc. Z nosu jí teče proudem, má zvýšenou teplotu. Kouknu jí do pusy a lezou jí vrchní stoličky. Jednu už má prořízlou. Trochu divné ne? Máme zatím jen spodní jedničky, horní jedničky a jednu dvojku.Tak jsem stoličky ještě nečekala🙄
Ahoj holky, mame to za sebou, Bartik je v poradku. Predevcirem mu vyndali stehy.
@kajka kajka Zlatíčko statečné
Mám velkou radost, že už je to za vámi a vše je v pořádku ![]()
@kajka kajka já na vás celou dobu myslela a čekala každým dnem, ze napíšeš. Jste oba moc statecni. Tyjo, já takhle vidět svoje dítě zalepené těmi hadičkami, tak bych to obrečela
Máte to za sebou a teď už si budete jen užívat sami sebe ![]()
Jsme doma uz od 22.12., ale nejak vubec nebyl cas napsat, Vanoce a taky nonstop hlidani pri jeho pokusech o chuzi. Nesmi se do toho 3 mesice uhodit a vyrobce ochranne helmicky se pres svatky uplne nepretrhne.
Ty posledni dny pred operaci byly silene. Cejtila jsem jak jsem psychicky uplne mimo. Vlastne jsem Vam asi ani nedala vedet ze se to kvuli nemoci zase posouvalo na 16.12.2022
Z nemocnice mame smisene pocity. Jsou tam neskutecni machri, ale pristup sester na oddeleni pro me byla sokem. Prakticky kazda prosba o analgetika byla nasledovana odmitnutim, vse se muselo „vybojovat“ a vynutit. Nejvetsi bizar pro me byla hlaska, ze detem se tolik tlumici prasky a analgetika nedavaji protoze „si tu bolest stejne nebudou pamatovat.,“
…Samozrejme tam nebyly takove vsechny ale jejich pocet s podobnym pristupem me opravdu sokoval.
Bart byl statecny, nejhur nesl, ze nevidi, kdyz poprve otevrel skvirecku na jedno ocicku citili jsme s manzelem tak strasny prival stesti!!! Vedeli jsme, ze ted uz bude jen a jen lepe. A taky bylo.
Je to za nami. Bart uz je zase stastne, vysmate a krasne zlobive miminko. Jsme tak vdecni. Vypada uplne jinak, ale ma v hlave obrovske vstrebatelne desky o velikosti 10×3 cm, ktere se budou pul roku vstrebavat, tak se vude jeste menit. Ta jizva je desiva, ale…vite…nejvic desive byly ty pribehy jinych deti na oddeleni…mam z toho nocni mury. Kdyz jsme na JIP nebo klasickem pokoji plakala, nebylo to nikdy kvuli Bartovi, ale kvuli jinym detem.
Na JIP jsme byli s chlapeckem, ktereho kousnul jejich staford do hlavy a vykousnul mu krome. lebky i kus mozečku. 1,5 lety prcek…brecela jsem a brecim jako zelva pokazde kdyz s jeho maminkou mluvim. Bart tam byl se svoji vadou lebky skutecnou banalitkou, nejlehcim pripadem. Neskutecna zkusenost, kterou nikdo nechce zazit.
@kajka kajka Tolik jsem na vas myslela! Diky, ze pises. Mate to za sebou a uz bude jen dobre. Tyjo, ty pribehy ostatnich deti musely byt strasny, ten pes mi staci ![]()
@kajka kajka Za posledni mesic jsi ctvrta v mym okoli, kdo ma blbou zkusenost s personalem v Motole. Jedna historka horsi nez druha. Chapu, ze toho maji sestry hodne, ale to co ted lidi (vcetne tebe) vypravi je fakt moc.
A Bart fakt vypada jinak
Ale je krasnej a statecnej ![]()
@Bjetuš Jako ja to taky chapu, ale kdyz jdu v noci za sestrou na sesternu, ktera cumi na serial a poprosim ji o analgetika, ze ma syn bolesti a nemuze spat, ocekavam ze mu je da, kdyz ten den zadne nemel a pritom ma narok na kazdy tri hodiny. Nebo kdyz ji reknu, ze ma syn asi teplotu a potrebuje zmerit teplotu, ze s tim pri hrozicim zanetu mozku nebude delat ofuky. Nikdy sem po nich nechtela nejqky zvlastni zachazeni, syna sem si obstarala, ale tvl…slysela jsem od maminek o hruzostrasnych zanedbáních, kdy sestry nechali chlapecka lezet v kaluzi mozkomisniho moku a az kdyz je doktor serval tak hnuly zadkem a vymenili podlozky pod nim. Byla jsem tim neskutecne zklamana.
@kajka kajka @Bjetuš ono asi záleží, na jaký narazíte personal. Já v Motole rodila a Hugo byl hned po porodu umístěný na NIP a já tam pak byla s nim a tak úžasný personal a sestřičky jsem v životě neviděla. S přístupem jsem byla naopak maximálně spokojená, byly tam všichni strašně milí a ochotní
péče nadstandardní
@kajka kajka jsem ráda, že vše dobře dopadlo a je to za Vámi
moc jsem na Vás myslela a doufala, že je vše v pořádku. To co píšeš je hrůza, jak ty sestry tak ten chlapeček
musí to být pro ty rodiče strašný ![]()
@kajka kajka to je strašný, ale obavám se, ze to všude bude podobne.. ![]()
@kajka kajka uff, ten přístup by mě teda taky odrovnal😭Ale už bude jen dobře a teď už bude jenom ta radost. ![]()
@kajka kajka hlavne ze vse dopadlo, moc ti fandim. Vypadas vyrizene Ale statecne. Pribeh mne taky chytl za srdce. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat