Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Logodice https://www.detskaelektroauticka.cz/…ute-d800.htm?…
Dostal jako dárek, ale je to tenhle ![]()
@MILINKA35 @kambalaka no ona je Ell jinak v pohodě, jen ta dnešní noc byla vyčerpávající 😅 teď už jsme doma a měla dneska svoje dva spánky, tak snad už to dnes bude ok. Odpoledne jsme byli u tchýně, tak jsem jí pak vzala do kočárku a na hoďku se šla projít.
Tak po delší době spánek celou noc v postýlce. Až jsem z toho celá nesva a ještě spí ![]()
@MILINKA35 to neznám a dlouho nepoznám
, ale vstavame tak 4× což je zlepšení, vstavali jsme i více než 10× ![]()
My dneska taky spánek zase v pořádku, vstávala kolem 8
já jsem nějak přistydla, nemohla jsem moc spát, hlava mi třeští jako blázen. Doufám, že do Silvestra budu ok, mají přijet kamarádi, tak se těším ![]()
Teda to moje dítko je fakt
Už před týdnem první krůčky, ale ona prostě chodit nebude. Jednou za čas nám to předvede, ale jinak leze a leze
Když chci aby šla sama, tak se mě musí alespoň dvěma prsty držet
Pak chvilku stojí, říkám jí ta pojď- ona se začne smát a jde na 4. ![]()
Dnes jedeme do aquaparku, tak snad si to užijeme, protože dopoledne spala půl hodiny a pokud neusne v autě, tak asi už nic.
Ahoj holky tak nás dostihla nějaká viróza
ja včera jsem měla skoro 40 stupňů horečku Dneska už je mi kupodivu dobře a šíleně jsem propotila v noci dvě pyžama tak nevím jestli viróza nebo co Partner teď povinně nafasoval Emu aspoň na vycházku Opět jsem tady lítala jako blázen po celém bytě uklízela vařila objednávala jídlo no krásné ![]()
@Petrussee u nás Hugo taky v postýlce nespí. Nebo aspoň teda první část noci jo, ale po půlnoci začne knourat a jde k nám do postele a tam je spokojený až do rána.
Jinak musím zaťukat, ale možná se nám už podařilo odbourat noční mléko. Dříve ho v noci fakt vyžadoval, ale chce to vytrvat a fakt nedat. Vydržet to týden a pak je klid. Hugo si v noci zaknoura, ale už ne proto, ze chce mléko, ale chce k nám do postele a hned usne. Mlíčko dávám až nad ránem kolem 5 ráno. Dneska dokonce až v 7 ráno 🙂 ale začala jsem mu 1 porci mléka dávat během dne a přijde mi spokojenější. Ve 12 mu dam obed a tak hodinku a půl po obědě má dezertík lahvičku 😁 no a pak odpoledne ještě normálně svačí.
@kambalaka ja jsem mu naopak začala dávat večer flašku jednou, aby spal
proste on spat nebude ať udělám cokoliv
mám ho v posteli a stejně se tak 4× vzbudi než jdeme vůbec spat, dáme mu flašku než si jdeme lehnout a pak spi tak 3h a pak se budí no, to dávám 🐐, podle mě nemá ani nějak hlad, spíše zvyk..ale někdy tu flašku ani nevypije, občas mu ji dam ráno, ale dneska to odstrčil..už, aby mluvil a řekl, co chce
![]()
@Petrussee Hugo v noci vypil i 240ml a kdybych mu dala víc, vypije i víc. Teď jsem mu to v noci sebrala a má proste smůlu. Beztak to měl jen jako průtokáč, akorát jsem ho v noci musela 2× prebalovat, protože měl plínu durch
Potřebuju poradit od těch, které už nějaké děti (starší než rok 😁) mají. Po novém roce chceme Hugovi udělat pokoj a přestěhovat ho už do větší postýlky. Něco na tento způsob - ještě musíme vybrat. Akorát přemýšlím, co mu do té postýlky dát… on se rád tulí a mazlí a já bych mu tam nejradši dala nějaký polstarek, ke kterému by se mohl přitulit, ale vím, ze polštářky pro tak malé děti ještě nejsou vhodné. Teď má v malé postýlce muchláčka, ale ten ho moc netáhne. Chtěla bych, aby to tam měl útulné a dobře se mu tam spalo. Taky uvazuju, ze už vymenim spací pytel za klasickou deku, kdyby náhodou z té postýlky slejzal…
Ahoj děvčata, po dlouhé době vás zdravím a přeji pěkné povánoční dny. My jsme doma všichni zalehli, rýma, kašel, uf uf.. Chtěla jsem pomalu ukončovat kojení a malou dávat na spaní zpátky do postýlky, ale teď to nepřichází v úvahu. Zkouším malou uspávat jinak, než kojením a omezovat to dudlání v noci, ale jde to ztuha. Jakpak aktuálně děti večer uspáváte?
Já zatím nahradila kojení pohupováním v náručí, ale malá už se docela pronese… k uspání uložením do postýlky asi bude ještě dlouhá cesta
.
Moc vás všechny zdravím, ten první rok utekl jako voda, živě si vybavuju, jak jsme si tady minulý rok sdělovaly zážitky z porodů a šestinedělí
.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat