TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7611
24.12.22 17:48

Hugo nám dnešním dnem začal sedět, ale tak jako divně, zatím to nejsou obě nohy dopředu, ale to přijde 😁

• načítám...
7611
24.12.22 17:50

@sofie_13579 tak to my ještě ne, navecerila jsem Huga, za chvili půjde spinkat (chodí teď kolem 19hod), my si pak dáme s manželem večeři a pak teprve dárky 🙂

• načítám...
5617
24.12.22 21:34

Tak u nás šla Ani spinkat až teď. Spíme u rodičů, poprvé, tak snad to bude dobrý. Z dárků měla největší úspěch tatra😁

• načítám...
7611
24.12.22 22:35

@Ráďa 25 Hugísek si ani nestihl rozbalit, usnul už před 19 hod 😁 úplně vyrizenej 😁 tak si to hold rozbalí zítra

• načítám...
472
24.12.22 23:24

To bylo radosti

• načítám...
6702
25.12.22 08:45

U nás nic moc, Mareckovi se spustila včera rýma, byl protivnej..dárky ho nezajimaly…a od 10 do 1 do rana nespal, první si hrál a pak brecel a od 6 je vzhůru a má trochu kašel :roll: takže vopruz, snad to příští rok bude lepší :D

• načítám...
7611
25.12.22 10:14

@Petrussee tak to Hugís pravý opak. Usnul už před sedmou večer a vstával ve ctvrt na devět ráno 😁 v noci se dvakrát vzbudil, tak jsem si ho vzala do postele a hnedka zase usnul. O půlnoci jsme to zvládli jen s čajem bez mléka a v půl páté už bylo mlíčko, ale hned pak zase usnul. Co to má Mareček dobrého na té fotce? Hugís snídal teď dva dny po sobě vánočku s máslem a ta do nej padala jak Němci do krytu 😁

• načítám...
6702
25.12.22 12:53

@kambalaka Mareček proste spac není, bylo to asi 3 týdny lepší, ale vstává brzy a budí se tak i tak..ale včera to byl masakr, jak byl do 1 do rana vzhůru :roll: :zed: ja nastydlej..a teď je teda extra upnuty na mě.. :zed: kam jdu jde taky a když něco dělám, tak mě tahá za kalhoty, porad chce na ruku..no krása, dneska si ho vzal na ruku pradeda a řev :nevim: dostal včera rizek, aby jsme se v klidu navečeřeli :mrgreen:, ale moc nesnedl, on proste ať dostane cokoliv, tak to dá do pusy, kouše, vyplivne a hází po zemi..snad si zvykne..ale pro chvíli klidu, ať si děla bordel :mrgreen:, ale skoda toho jídla no..ja mu udělám i michany vajíčka, ale stejně to hází, chleba taky..no děs :mrgreen:

• načítám...
7611
25.12.22 15:41

@Petrussee Hugo taky žádný spáč není, tahle noc byla výjimka. Na Stedry den vstával v 5 ráno - asi nemohl dospat 😁 a přes den spí po obědě stěží 3/4 hodiny po obědě, jinak nic.

• načítám...
3555
25.12.22 17:42

@kambalaka malej už si dal jeden spánek ale noci jsou teď horší. Už vyleze na sedačku :mrgreen: a zkouší se stavět na nohy na chůzi.
S jídlem jsem naprosto spokojená. Sní úplně všechno, takže kasim je u něj konec. Jen um. Včera snědl kapra a br kaši, vývar, vanocku, borůvky, banán, krupky, chleba… Je to kyselina

• načítám...
1115
26.12.22 08:18

Ahoj holky, tak jak užíváte Vánoce? My jsme dneska spali na chatě a noc hrůzy. Asi je Ell nějaká přetažená, přestimulovaná nebo nevim. Každopádně před 8 byla v postýlce a v 11 se probrala, řvala, tak jsme si jí vzali k sobě. Nemohla vůbec usnout, pořád povídala, převracela se. Pak teda usla, ale pořád se budila, vydávala zvuky a tak. V půl 7 už konečná. Tak jsem jí dala mlíko a šla dolů do obýváku, aby se aspoň manžel trochu prospal. Mamka mi řikala ať se jdu klidně ještě natáhnout, ale já bych pak byla jak praštěná 😅 no za chvilku jí půjdu dát jogurt s banánem a zkusim jí uspat venku v kočárku. Je na ní vidět, že je nevyspalá.

• načítám...
3555
26.12.22 08:25

@Nikča2020 malej má teď noci horší. Teď ještě spí. Dostal mléko a usnul v kočáru. Teď de učí hodně nové věci a asi má moc stimulů. Jinak je zlatej bobek. Změna prostředí? Růst?

Kajka kajka. Moc na vás myslím :srdce: snad je vše v pořádku ✊ ✊ ✊

• načítám...
7611
26.12.22 08:54

@Nikča2020 my zase máme teď úplně super období. Hugi je strašně hodnej. Z 80% jsme v noci odbourali půl noční mléko a vypadá to, ze je to ku prospěchu. Spí mnohem lépe, ale bereme si ho teda po půlnoci mezi sebe, když se probudí. Ale už si zvyká, ze mléko proste nedostane. Na dnešek se dokonce poprvé už o půlnoci ani neprobudil a o mléko si řekl až před 5 ráno.

• načítám...
5617
26.12.22 18:42

Tak dnes jsme dostali taky autíčko :lol:
Děvčata mě už ty svátky tak unavují, pořád jen jíst, pít, nic nedělat :lol:

• načítám...
6702
26.12.22 19:22

Mareček dostal traktor místo autíčka, ale ještě je to v kufru v autě :D a je teda nastydlej, cely dny knoura, teče mu z nosu a chce jen mě..nevím zda má takové období nebo, ze mu není dobře..takže cely dny se po mě sape, natahuje porad ruce nahoru a tahá mě za kalhoty :roll: a do toho se v pátek stehujeme..takže paráda :mrgreen: užívejte svátky, my tak prezivame :D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100