TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
motivi
23.12.22 20:20

Ahoj holky, taky přejeme pohodové svátky! My máme oslavu za sebou, dort taky- piskot s mascarpone a slehackou a malinami ( malá to moc nejedla :lol: ) spis jen ten piskot..
zítra dostane lososa a kaši a ochutnat kapra :palec: poslední dva/3 dny byla protivna během dne, tak sem myslela Ze akorát vstala pr*eli :lol: a včera večer sem našla tlačici se spodní stoličky 8o :lol: skvělý, čím víc zubu tím horsi čištění a tím víc řevu :lol:
Užijte si pohodu :palec: já už se těším na dietnejsi režim po svatkach protože zatím akorát jim a piju :mrgreen:

• Upravit
7611
23.12.22 20:30

@motivi já dam Hugovi k večeři rybí polévku s krutonky a to mu bude stačit, on by toho víc nesnědl 😁

Jinak holky, jeden malý vánoční dárek - dneska mi volali z Gennetu a krevni testy mám v pořádku - žádné genetické vady se nepotvrdili. Jo a potvrdili mi tu holčičku 🙂

• načítám...
5617
23.12.22 20:47

@kambalaka velká gratulace :srdce:
Teda u nás jsme byli venku na zpívání u stromečku a Anička nám tady běhá a nechce spát. Jo a ujídá s manželem br. salát, tak snad jí v noci nebude zle.

• načítám...
530
23.12.22 21:01

Tak se přidám k ostatním a také všem přeji krásné svátky, hlavně pohodu, klid a nejvíc, aby jste je prožili ve zdraví. :srdce: Jinak já pekla klasický piškot a krém jsem dělala že smetany a tvarohu. Bylo to stejné spíš pro nás dospělé, malá si jen trošku olízla :D

• načítám...
1115
23.12.22 21:21

@kambalaka moc gratuluju, myslela jsem na tebe!

• načítám...
1738
23.12.22 22:03

@kambalaka teda mam radost za vas! :srdce:

@Petrussee my taky stehujem a pak sup do prace. No jsem na to zvedava. Podame si echo. :mavam:

Holky veta do pranice a predevsim uz pro stojici, chodici - chytate nechytate, obkladate polstari?

Taky vsem preji kouzelne vanoce. :kytka: :*

• načítám...
1479
23.12.22 23:10

Holky, krásné Vánoce všem :srdce:

U nás dort taky klasika.. Piškot, mascarpone, maliny, borůvky. Kupovaný.. :lol:

@kambalaka Gratuluji, to jste dostali krásný předvánoční dárek :srdce: Co manžel říká na holčičku? :)

@TerezkaSt Nechytám, neobkládám - většinou je to takový fofr, že nic z toho nestihnu :lol: :lol:

• načítám...
motivi
24.12.22 05:37

@TerezkaSt nechytam :D mtslim ze se potřebuje trochu umlátit aby věděla :mrgreen: par šrámu a bouli bylo ale to k tomu patří.. ona jde teda do všeho po hlave, Takže třeba tady z jednoho schodku dvakrát sleze sama a potom už to tu bere pomalu s rozběhem 8o moje nervy :D

• Upravit
3555
24.12.22 06:47

Tak malej má další radost, chudák. Jak ma hemangiomy, tak má na prstu u nehtu. Jak leze, chytá, litá všude, tak si to poranil a zastavit to je mazec. Je to dost krvacive :( takže jsem začala lepit a budem to řešit s dr po novém roce. Chránit před poraněním, ale tohle je na blbem místě :(
Já si zapomněla schovat vývar veever do lednice, takze začal proces, takže nový. 🤦 Toho mého spolubydlícího to nenapadne :roll: zatím jsme pod jednou střechou, nějak nechce nic řešit. Já se s tím vším smířila, ale on vůbec asi neřeší otázku, že tohle se prostě nedá a že pujdem pryč. Jinak přijede i jeho matka na oslavu prcka. Byl to můj nápad, protože mě je to už jedno a jsem lepší člověk než ona :mrgreen:

• načítám...
5617
24.12.22 07:07

@TerezkaSt Tak Anička leze úplně všude, vyleze a sama sleze.Jen včera si přes židli vylezla na stůl, tak tam jsem zasáhla. Jinak si vyleze i do jídelní židle a pak sleze. Přes gauč na okno, tam pozhazuje květináče :mrgreen: :cert:

• načítám...
6698
24.12.22 07:22

@Ráďa 25 kaskaderka :mrgreen: @MILINKA35 chudacek :,(

• načítám...
7611
24.12.22 10:19

@wendelina30 jo, říkal, ze nakonec je radši, ze druhé bude holčička 🙂 ze to bude pestřejší 🙂

Jinak mě manžel kolem svátků neskutečně s**e. Poradne mi s ničím nepomůže a dělá si hlavně svoje věci. Já navařila, napekla, uklidila, dokonce i ten stromek jsem musela nazdobit ještě dneska ráno, jinak by snad nebyl vůbec 🙈 manžel má prý svátky pohody a klidu a nehodlá se honit 🙈 no napřesdržku toto :cert: on si akorát zabalí svoje dárky a jel umýt auto do myčky. No a nakoupil mi na to vaření teda, abych ho jen nehanila :cert:

• načítám...
1115
24.12.22 12:33

@kambalaka haha, no na jednu stranu má pravdu, ale naprosto chápu 🤣 muž dnes ráno přišel domů, Ella je protivná, asi jí bolej zuby, takže pokud jí nechováme nebo u ní nesedíme, tak řve :lol: tak snad se z toho odpolko vyspí. Manžel s ní půjde na procházku, abych tu ještě mohla dovysát a vytřít :D pak jen obalím řízky, Ellďákovi udělám lososa s bramborovo-batátovym pyré a bude 😅

• načítám...
6698
24.12.22 13:14

Ty Vánoce jsou stresovy, ja to letos neřeším teda..přítel děla podlahu na bytě, Mareček chrape a ja jsem placla na gauci, pak jdeme k našim, rozbalit dárky, večeři a domu :D takže ja mám pohodu :mrgreen:

• načítám...
1960
24.12.22 15:59

U nas uz je po rozbalovani darku, takze klid a celkem pohoda. Zitra jedeme za partnerovou rodinou tak uvidime jak to Emma da🤗 vecer si dame rizky a salat, emma kasi a bude :)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100