Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Janinac23 u nás tenhle typ uspávání vydržel 2 měsíce zhruba od 8-10.měsíce a to jsem si říkala, jak je fajn, ze usíná sám. Pak najednou, jak když otocis kartou, strasnej problém. Začal dělat kraviny, brecet a vyžadoval kontakt u uspávání. Tak jsem hold u nej, když usíná, ale jen si lehnu vedle nej, Hugi se přitulí a 5-10 minut a spí jak dřevo. Manžel ho pak přenese do postýlky a je to.
@kambalaka jj, to věřím, taky se nám takhle střídají období. Pamatuji si, že u vás to bylo jednu dobu náročnější, než jste přešli na jeden spánek. Věřím, že u vás to zase přejde a bude usínat zase sám
my teď máme růst špičáku a před den kňoura a kňoura, naštěstí noci dobré. Já jsem zase ale do toho určitě 9 měsíce měla noci hrozné, asi jako Petrusee.
@Janinac23 to, ze jsme přešli na 1 spánek bylo to nejlepší rozhodnutí. Díky tomu večer usíná fakt dobře. Někdy dá spánek přes obědem, někdy po obědě. A odpoledne už ho spát nedávám. Noci máme kontaktní u mě v posteli, ale tím, ze jsme odbourali noční mléko, tak je to zase o chlup lepší. Ale zase to mléko, co jsem mu v noci vzala, vyžaduje přes den, ale tak to mi nevadí. Hold dojít obed a za hodinku má dezertik mléko 😁
@Janinac23 nám se to taky mění, ale hrůza je to porad
teď jsme nastydly, takže peklo, knoura, brečí cele dny, chce jen nosit a mě, nic ho nebaví, snad mu bude lépe..a nám taky, v pátek nás čeká stěhování, takže ideální načasování
a zuby máme jen dva, takže to si ještě uzijeme
![]()
@Petrussee taky máme zatím jen 2 zuby, takže to peklo nás teprve čeká 😁
@Petrussee stěhování bude náročné, ale budete ve svém a větším nebo jak to máte? Úplně nestíhám číst vše, tak nevím jestli jsi už psala. Držím pěsti, ať vše zvládnete co nejlépe!
@Janinac23 ano, ve svém a větším..děláme rekonstrukci už od dubna, tak teď konečně už hotovo, teda nějaké úpravy uděláme za pochodu ještě, ale už se blizime..takže jsem na malého byla sama, tak teď se těším až se přítel zapoji teda doufám, ze to tak bude..dělal rekonstrukci sám v podstatě, takže jsme ho neviděli..po práci na byt, víkendy i Vánoce
, děkujeme ![]()
@Petrussee jo tak já ji každý den vyndam dvě hračky a třeba kostky a jednu knížku a ostatní v krabici dam do jiné místnosti a pak si vyhraje. Ale ksyz tady má všechno tak to všechno vyhaze a reálné si nehraje s ničím ![]()
@kambalaka třeba nebude
u nás první dva asi fakt bolely a pak to bylo lepší. možná už tu “bolest” zná a vnímá to jinak
Pak lezly 4 zároveň a to byla trochu uknourana a teď lezou další 4 zaraz
a to teda občas v noci zabreci a rve si ruce do pusy a kouše do dudliku ale jinak (ťuk ťuk) už to není jak napoprvé ![]()
Ahoj holky. U nas byl narocnej prosinec.. starsi chytil tu silenou chripku, pak jim kvuli epidemii zavreli skolu, takze uz je skoro mesic doma🙈 Byla by to i prijemna domaci pohoda bez tech skolnich povinnosti a vstavani, ale Mikulasek mel anginu, napred jsme vubec netusili co mu je - cely noci prokňučel, dny knoural a rval a nic ho nebavilo, ale mel jen trochu teploty a rymu. Seznam predvanocnich povinnosti jsem proskrtala a zbylo mi na nem jen “přežít”
Ale Stedry den uz jsme si uzili, dneska Mikes slavil rok a zitra jedeme za sestrou na hory a slavime tam i Silvestr. Darky u malyho mely uspech, protoze dostal osvedcene hracky po starsim brachovi
Jediny novy ma ten activity board vozicek a ten ho moc bavi. A hlavne jak se mu ulevilo po ty angine, tak je jak vymenenej, prospal uz nekolik noci, pres den je vysmatej jak lečo, staci mu jeden spanek po obede a ja se jen modlim, aby mu to spani uz vydrzelo.
Holky, ten spánek Vám některým nezávidim 😅 moje dítě spánek miluje. Spí dopoledne i odpoledne. Až si říkám, jestli je to normální. Ráno se budí kolem 8, kolem půl 11 jí dávám do postýlky. Spí cca do 11:30, 12:00. Pak jde kolem 15:00 znovu spát a spí třeba až do 17:00. Po 7 jí jdu koupat a před 8 je zase v postýlce 😅 je teda pravda, že mezi spánkama se nezastaví. Ale to zas asi žádný dítě jen tak nesedí nebo neleží ![]()
Tak dnes má Lukyn rok. To uteklo. Dělala jsem nepeceny dort, tak jsem zvědavá, co z něj bude 😁 na to moc nejsem. No dělat vánoce, narozeniny, malej drak se nezastaví. Ale teď aspoň spí. 3ti noc zase v postýlce ✊ dnes přijede i od bývalého i jeho matka. Mě už je to jedno
jsem nad věcí
já mám klid. Taky si malovala, že přijedou na svátky ještě k nim s malým. Krásná odpověď, že ne a přijedou až jim se bude chtít. Njn, co se zaselo, to se sklízí ![]()
My taky slavily rok. Mala si Ale v obyvaku vystrachala dycky tenhle mic misto toho co dostala. Panenka Terezka ujde, Ale nejde ji zmacknout. Uzivejte pohody a volna.
Ja jsem nachcipana Jak das a vcerejskem jsem zacla chodit do prace.
![]()
@Nikča2020 tak to máš dobrý, Hugo včera vstával ve 4 ráno 🙈 takže byl pak unavený a usnul už dopoledne kolem 10té v kočárku a spal do 11:30. Pak vydržel cele odpoledne řádit a šel spinkat v 19:30. V noci odnaucujeme to mléko, některé noci jsou lepší, jiné horší. Ta na dnešek byla děs, vydržel řvát 2 hodiny
a nedala jsem mu. Nabídla mu jen vodu a to si jen cucnul a stejně chtěl to mléko, ale vyhrála jsem 💪 😁 probudil se v 7:00 ráno, takže půjde spát zase po obědě na hodinku a večer ukládám kolem 19:30.
@Bjetuš jak si poznala tu anginu? Přemýšlím, jestli teda nejit k doktorce taky cele dny knoura a brečí
![]()
Jinak hezké narozeniny všem ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat