TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7611
12.12.22 09:47

@MILINKA35 víš, co se říká? Dvakrát do jedné řeky nevkročíš. Dávat se dohromady s ex nikdy nevedlo k happy endu. My to taky nemáme nejruzovejsi. Já byh tomu svymu taky nejradši něco řekla, ale radši si to odpustim, abych neprikladala do ohně. My to máme takové divoké, protože oba pracujeme (ja z domova) a já ještě se starám k tomu o Huga. A jsem naštvaná, když manžel mysli na sebe a svoji práci a s Hugem mi moc nepomůže - nebo minimálně. Protože jeho práce je přece důležitější, protože nás živí a ten můj plat je jen taková přicmrndávka. Ale já jsem rada, ze nějaké peníze navíc k rodičovské mám. Je fakt, ze manžel vydělá hezké peníze, ale je to vzdycky na úkor času, který by mohl věnovat nám :nevim: si nevybereš :roll:

• načítám...
7611
12.12.22 14:26

Tak já dnes screening - opět pozitivní stejně jako u Huga, takže mě to ani nepřekvapilo. Riziko Down 1:283, preeklampsie 1:31 a růstové restrikce 1:6. Ve čtvrtek jdu na genetiku, tak uvidíme, co mi doporučí, minule jsem byla na AMC. Těhotenství je po IVF s geneticky vyšetřenými embryy, takže by mělo být vse v pořádku 🙏 ptala jsem se na pohlaví, doktorka nejdřív říkala, ze holčička, ale ať to beru s hoooodně velkou rezervou a ke konci mi řekla, ať radši zapomenu na to, ze mi řekla holčičku, že to ještě nejde poznat a je to zatim o hození korunou, ze tam toho moc nevidí 🙂 fotka nic moc, pořád se k nám miminko točilo zády. Ji a dle UTZ jsem dnes 13+1 a termín porodu 18.6.

• načítám...
6706
12.12.22 15:23

@kambalaka to bude dobrý, ale myslím, ze te pošlou znovu na plodovku..držím palce 🙏

• načítám...
7611
12.12.22 15:26

@Petrussee uvidíme no :nevim:

• načítám...
881
12.12.22 17:08

@kambalaka Bude to určitě všechno v pořádku, držím pěsti 🙏 :wink: A taky držím pěsti na tu holčičku ☺️️😉

• načítám...
7611
12.12.22 17:20

@Slamova já pořád cítím nějak, ze to bude chlapeček 😁 doktorka nedoktorka 😁

• načítám...
5617
12.12.22 18:09

@kambalaka držíme palce, ale už víš do čeho jdeš, tak tobereš jinak. Holčičku bych ti přála. :srdce:
U nás pořád padá, tak jsem vytáhla vánoční dárek.
https://youtube.com/…/vsLN2DTRk8U?…
 https://youtu.be/4JxfAL53GJA

• načítám...
6706
12.12.22 18:23

@Ráďa 25 tolik sněhu 8o tady nic :roll:

• načítám...
1479
12.12.22 18:49

@kambalaka Určitě to bude dobré :)

• načítám...
1479
12.12.22 18:55

@Ráďa 25 Taky jsme včera vytáhli :lol: :lol: Místo toho bude mít pod stromečkem o číslo větší kombinézu :lol: :lol: 12-18m nám nějak nesedí :lol: :lol:

• načítám...
1115
12.12.22 19:49

@MILINKA35 chlap teda celkem vtipnej. Ale tak on je v pohodě viď, o domácnost se staráš, o malého taky, co jemu chybí. A jeho vídání s bývalkou mluví samo o sobě. To jestli chce abys zůstala, tak to dokazuje opravdu podivnym způsobem. Ale doufám, že aspoň Vánoce budete mít i vzhledem k malému klidné :srdce:

@kambalaka budu moc držet palce, určitě bude vše v pořádku :srdce: dávej hlavně vědět :) také bych Ti přála holčičku, ale ve finále na tom vůbec nesejde, hlavně aby bylo mimi zdravé :andel:

• načítám...
motivi
12.12.22 20:13

@wendelina30 tyo jak já velký? 😀tady vypadá ze jde brzo do školky :pankac: ale to dělají i ty boty :D

• Upravit
1479
12.12.22 20:40

@motivi Měřila a vážila jsem ho přesně na první narozeniny (1.12.) a to měl 10,3kg a 80cm. Bodycka a overaly musí mít o číslo větší, kahoty mu sedí podle věku :lol: :lol: On má asi nějak delší tu horní polovinu těla :lol: :lol: Jinak ty boty má jen kvůli zimě, ještě nechodí :lol:

• načítám...
motivi
12.12.22 20:53

@wendelina30 Joo tak je to kus chlapa :D Joo ty boty vypadaji jako poradne pohorky :D
Naše malá má taky dlouhy trup takže pak má hrozné vystrihy když to má těsně ale je to tintitko takže ve všem plave na šířku a kalhoty ji padají :D

• Upravit
1738
13.12.22 07:25

@kambalaka moc mile a preji ti holcicku! Uz jste premyslely nad jmeny?

Holky davate vsechny kombinezu? JA davam bundu a puncochy/zateplene kalhoty. Mne ten overal strasne nebavi oblikat, to dite mi furt zdrha. Jen mi ted tchyne rekla zas ze to je malo, ze maji mti zimni overal? Dyt ma jeste fusak s ovci vlnou?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100