TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
530
6.12.22 06:38

@TerezkaSt já ty jejich kalhotkove pleny kupovala, spíš pro moji mamku, protože naše malá je fakt dělo při přebalování :lol: a obě jsme uznaly, ze to není žádná výhra :roll: :lol: nasadila jsem jednu nohu a než jsem nasadila druhou tak se z té první vyvlikla :lol: takže za mě normální plenky pořád lepší varianta :lol:

• načítám...
6702
6.12.22 08:18

Máme náhledy z vánočního/ročního foceni, Marecka to moc bavilo :mrgreen:

• načítám...
1738
6.12.22 08:20

@Petrussee to se dobre bryje do pameti :P

• načítám...
1115
6.12.22 08:58

@Petrussee Mareček je libovej :lol:

• načítám...
7611
7.12.22 19:18

Tak my jsme na vaše doporučení přešli už jen na 1 spánek po obědě a musím říct, že je to teda mnohem lepší. Po obědě je už dostatečně unavenej a dobře se uspává. Akorát teda neusne doma 😁 přes den jedině v kočárku, ale jen vyjedu z garáže ven, tak usíná, tak aspoň vzdycky vyvenčím pejska a vracíme se zpátky. Huga pak prendam do postýlky a spinká celkem 1 a 1/2 - 1 a 3/4 hodiny. Akorát se v průběhu vzbudí a chce ke mně do postele, tak to pak dospíme spolu. No a celé odpoledne drží a v 19 večer odpadne u lahvičky 🙂 přijde mi, ze jak jsme zavedli tento režim, tak už není ani tak ukňouranej, ale těžko říct, jestli je to tím nebo je to jen období.

Jinak Vánoce s Hugem až tak neřešíme. Uděláme fotku u stromečku, ale nějaké přehnané dárky pro něj… myslíme, ze by to ted ani neocenil a my mu stejně kupujeme vse, co je potřeba, průběžně. No a stejně si s manželem dáme štědrovečerní večeři, až půjde Hugo spát :nevim: po novém roce mu chceme udělat pokojíček, tak to bude dárek pro nej a věřím, ze se mu bude líbit 🙂

• načítám...
1738
7.12.22 19:24

@kambalaka tak ja mam takovou vtipnou predstavu jak si miminku trha papir od darku a ma z toho vetsi radost nez z darku :mrgreen: Tak jsem na to zvedava, nicmene taky jsem poridila veci, ktere bych behem roku kupovala. :nevim:

• načítám...
530
7.12.22 20:13

Holky, tak já byla dnes s malou u doktorky, protože měla rýmu a ráno se jí k tomu přidal hrozny kašel, že se chudák skoro zadusila :roll: dostaly jsme antibiotika a má to usazené na průduškách chudinka :roll: doufám, že ji to brzy zabere, protože je to hrozný 8) :roll: já odpoledne taky nějak odpadla, takže skvělá kombinace :palec: :zed:

• načítám...
3555
7.12.22 20:32

@Bobulka28 tak to já jsem taky odpadla, hlava, rýma, průdušky a malej rýma a začíná kašlat. Tak se z toho brzy dostaňte ✊

• načítám...
6702
7.12.22 20:48

Taky máme rýmu, tak se držte, vsude něco lítá :?

• načítám...
motivi
7.12.22 21:57

@kambalaka no tak třikrát hurá! Třeba si nakonec zvykne usinat i jinde. malá taky jediné kočár, potom i nositko a postel neexistovala a teď už jediné postylka.. tak možná to je jenom o zvyku. každopádně je super ze se ti to daří ten spánek a je to posun správným směrem :palec:
My sme na Vánoce i s nasima a sourozenci takže velké rodinné Vánoce. My vecerime vždycky poměrně brzy(kolem 17), předpokládám ze malá bude jist s námi..(kdyžtak dostane suché spagety, to ji vzdcyky zabavi na dlouho :lol: ) a uvidíme jak se ji bude chtít večer spát.. asi to nijak hrotit nebudeme co se tyce režimu.
Jinak k Vánocům ji vlastně nic nekupujeme. :D Dostane toho hromadu od ostatních (ačkoliv sem se je snažila brzdit ) ale holt první dítě v rodině :lol:
Tatka ji vyrábí activity board, dostane kuchynku co bude mít u našich a od ostatních různé dřevěné kostky, výbavu do kuchynky a tak.. předpokládám ze ji nejvíce zaujmou ty krabice od toho :lol:

• Upravit
motivi
7.12.22 22:01

A držím palce všem nemocným … u nás malá taky rýma už od minulého týdne (když odsavam tsk to je teda na zavolání socialky :lol: ) máme i inhalator na vincentku třeba ale zatím ji to moc nezajima :lol: já sem taky nalomena ale já sem na hromadě od října co sme měli c.ovid.. týden dobrý a potom 3 dny nic moc a to pořad dokola :roll:

• Upravit
530
7.12.22 22:28

@MILINKA35 doufám v to a děkuji :palec: vám ať je také brzy lépe :)

• načítám...
530
7.12.22 22:29

@Petrussee taky to furt někde čtu jak jsou všichni nemocný :nevim: snad to brzy přejde doufám

• načítám...
1738
7.12.22 23:16

My uz mame nastesti nemoce za sebou, i ryma se nejak upozadila (to odsavani je horor jak nekdo zminuje). Vsem preji brzke uzdraveni. :mavam:

• načítám...
1738
8.12.22 00:12

Dneska jsem zas obdivovala jak se zmenila, jak ji vyrostly vlasy pritom barvou porad zrzinka. U nekterych mimisu se barva vlasu rapidne meni.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100