Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
U nás má mléko malejjen večer. V 19.00 23.00a třeba 4.00 a stejně ta krabice vydrží max. tyden
To jsem se divila, ze vam nekterym stagnovaly zuby na 2atp. Nam vyrostly 4spodni a 4horni (myslim pred 2m) uz jsou vsechny vyrysovany jinak nic. Mala sni jablko v celku. Celkem z toho mam vitr, ale to proste uz jinak nechce.
No ty nakupy s mlikem to je hned. Ja je kupuji vzdy kdyz je 25% baby akce. A uzjste to zkousel nekdo odbouravat? Po roce se pry muze a moje dite zrovna perfektne ji, ze tu nocni uz nevypije ani nahodou. Taky zacina byt peknej spekounek. Davate treba nekdo min?
@TerezkaSt tak náš Hugo ještě sám nejí. Ani se k tomu nemá. Když mu dám něco do ruky, tak to zahodí a otevře na mě pusu, ať ho krmím já 😁
Mléko mu odbourávat nebudu a vlastně ani nechci. Má ho rád a já nemám důvod mu ho odpírat. Mám nakoupenou Bebu 3 od roka, takže určitě ještě budeme pokračovat 🙂
U nás když jí nic nebolí, tak je mlíko jen v 19.h. a pak jednou v noci. Někdy, když jí nechutná oběd, tak vypije trošku po obědě.
Včera jsme byli na Mikulášovi. Byli tam hnusní čerti s těma maskama, ale Anička se smála a měla z nich srandu😁Myslela jsem, že se bude v noci budit a řvát, ale vzbudila se ve 2 na mlíko a chvilku dělala čertíka, pak usla.
@Ráďa 25 tak to mas ale porad denni davku (500ml). Ja myslela na jednu flasku treba tu nocni to zredukovat. Rano by asi mohla pribinaka. Normalne ji teda jogurt atp nechutna, ale vcera jsme do domaciho dali fakt speticku vanilkoveho cukru a sla po tom sama perfektne.
@TerezkaSt my taky 4 nahoře a 4 dole, teď mám pocit ze začínám cítit čtyřku dole, když čistím
jinak taky jedlik u nás, ji vpodstatě to co my, akorát ji to dělám třeba zvlášť, protože my radi pikantní
já teď zkouším zařazovat večeři místo té lahve před spaním, ale zatím to moc úspěch nema
(ale to myslím ze je akorát zvyk ). Stejně tak myslím ze je zvyk ta flaska v noci, ale holt sem lina vstat a uspavat ji když už se na tu flasku vzbudí cca ve stejný čas ![]()
Jinak my s manželem opět nachlazeni, malá od patku rýmu, tak doufám ze u toho zůstane.. zítra máme jít na Bexsero první. Tak to zas neklapne
do roka to holt nestihneme
![]()
@TerezkaSt Hugo si občas jogurt dá, ale nesmí být studený, jakoze já ho tak 3 hodiny předem vyndavám z ledničky. A baští jen bílý choceňák nebo Hollandia. Ovocné mu nejedou vůbec. Ale sní tak 2 za týden. Ovocné presnidavky mi bojkotuje už od 8.měsíce. Má rád už jen celé ovoce. Teď si zamiloval mandarinky. I kiwi mu chutná.
Dneska jsme strávili celé odpoledne “Tour se Prague” a na Staromáku a já Hugovi koupila v Lidlu tvarohový šáteček a snědl ho skoro celý a k tomu celou mandarinku 🙈 😁
@kambalaka haha partylook (a v mych oblibenych barvach)
heled tak to je na dobry ceste poloz ty kousky kiwi pred neho a uvidis, ze si k tomh najde crsticnu
@TerezkaSt leda před nej na zem, když ještě nesedí 😁 heled, to jsem zkoušela a neprošlo to. On vezme celou tu misku, vyklopí to na zem a tam to akorát sní pes 😁
@kambalaka melo to byt partnerlook. Jsem uplne ztracena s jinym mobilem.
on se jednou jist sam nauci, zalezi co ti je pohodlnejsi a jakou si k tomu najdes cestu. Misku ma s prisavkou ma to uspech.
Legitime se s tim popiskem muze vyfotir akorar Bartolomej, ale i za nas trefny. ![]()
Uz bych mela nejradsi tenhle rok za sebou, za mnecelkem pres.
@TerezkaSt my tu misku s prisavkou máme, akorát nefunguje na naši podlahu 😁pro mě je nejrychlejší a asi i nejpohodlnější ho nakrmit sama. On jediné, co sní sám, je křupka. Ale musí to být jen ta dlouhá a ten krátký konec pak vzdycky zahazuje, protože neví, co s ním. No a to samé dělá s jídlem 😁
@kambalaka taky Ellu krmim, ona si tu přesnídávku neumí vycucnout z kapsičky ani 😅 sama jí sušenku, křupku a chlebík s lučinou. Ale že bych jí samotnou nechala jíst se lžičkou, tak to ne 😅
@Nikča2020 tak Hugo nejí sám ani ten chleba a ani tu sušenku 😁 jakmile je to malé, tak to sevře v ruce, tudíž do pusinky, ikdyz se snaží, tak mu to nejde, pak se začne vztekat a zahodí to. A na mě otevírá pusu, abych ho krmila já 😁
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat