Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@motivi nepo…
Doktor říkal, že mám dát sem tam i pribiňáček, nebo šlehačku, no jsem mu říkala, že už jsme zkusili všechno a nic ![]()
Ty z nás musej mít radost na tom cvičení, Hugo tam má úplný amoky, ze se tam nikdo neslyší na slovo a není slyšet ani hudba 🙄 až mi je to blbý vůči ostatním, jak tam řve, achjo, furt čekám, ze se to zlomí. Se mě tam všichni ptají, jestli není unavenej, ale on dopoledne spinkal a unavenej není. Normálně přijdeme domu a Hugíno řádí a je veselej, ale jakmile někam jdeme, tak je to za trest. Naposledy z plavani jsme museli dokonce odejít o 1/4 hodiny dřív. No já fakt nevím, co s tím. V hernicce je to to samý. To je hroznej asociál
@kambalaka tak má období kdy mu není třeba příjemné, být s ostatními no. Bracha jako malý měl to stejne v tomto veku a kolem roku, roku a půl se to zlomilo a sel by s každým
naše malá má zas amoky z chlapů ![]()
Holky nevím zda jste příznivci, já jo, teď mají 50%slevu. Tak mrkněte. Vánoce či narozky
@kambalaka nechce společnost no. Zatím je to v poho. Až bude mluvit tak ti řekne, mami mě to tu neba 😂
Cau holky, jak valcite? Procitam Vas pravidelne a poctive, jen nejak nemam moc cim prispet. Zivot se ted smrsknul na dost uzky okruh, spatne spim, psychika neni dobra, ted mi zas zacal zanet v usich. No paradicka.
Bart se zacina posouvat kolem nabytku, jsem zvedava kdy zacne chodit. Kdyby tak jeste chtel pockat…to budou nervy s tou operovanou hlavou.
Taky jsem kvuli nastupu do nemocnice za tri tydny zkusila trosku zbrzdit Bartuv odstav, kam milovymi kroky spel. V nemocnici maji totiz na doprovod pri preplnene kapacite prednost kojici matky. Zatim se dari.
Jinak se vyhejbame kolektivum aby bart neco nechytl a nemusela se operace odsouvat, takze max nekde v lese, zadny herny, zadny cvico ![]()
Vlasy Bartovi rostou hodne, budou muset dolu za chvili, tak sem zvedava jak rychle narostou potom. Urcite je obrecim, zacinaj se mu delat na koncich lokynky ![]()
Taky nekomu z vas misto hornich jednicek jako rostou nejdriv spicaky? Bart vypada jak upirek ![]()
@kajka kajka držím palce. S kojením to plně chápu že chceš zůstat s ním až půjde na ten zákrok. Stejně tak že jste doma mimo kolektiv. Ta psychika to je všechno kvůli malému. Drž se holka to zvládnete.
@MILINKA35 No prave tedka je pořad něco a imunita špatná, Viky měla predtim rýmu a kašel a my se synem to chytli a už víc jak týden pokaslavame. Jak píšeš imunita nic moc a je to taky všude kolem nás.
To si taky chudák malej užil a ať je brzo zdravej. Prý takto male děti mají horší imunitu fíky růstu zubu, že jsou více náchylný na virózy.
@kajka kajka Nedocetla jsem Vaši kontrolu co Vás cekala, ale dle toho že Bártika čeká operace to asi nic moc. Achjo chudák malej moc moc držíme palečky ať je brzo v pořádku a ty jsi v klidu. Vidět své dítě a navíc tak malé operované je hrozný. Syna operovali když mu byli necelé 3 týdny ještě tedka mi je hrozne kdyz si na to vzpomenu, takže holka drž se budu na Vás myslet.
![]()
@kambalaka jeee, to znám od mladšího. Je to jen období, ale klidně půlroční. Já bych teď tady ty všechny akce zrušila…neřekla bych, že jde o to aby si zvyknul, ale aby si to na delší dobu nezprotivil. Určitě se mu to časem začne líbit, ale teď už předem ví o co se jedná a že tam být nechce. Zkusila bych něco treba za měsíc a nebo i v užší společnosti. Ale to je jen můj pohled na věc, u vás může fungovat něco jiného ![]()
@kajka kajka držím pěsti, ať jste brzo v pořádku zase doma. To kojení mi přijde super i jako na uklidnění v nemocnici
a taky máme malou upirku, prvně má dvojky (ma je hodně bokem, tak to vypadá taky jak špičáky)
@Terinamamina Diagnostikovali mu trigonocefalii, predcasne srostly lebecni sev. Pry za to muze maly prostor v deloze, nekde se seknul kdyz se tam mrcasil, chvilku se tam zasekl a ta zmacknuta hlava srostla. Takova blbost a takovy trapeni. Ale jsou horsi veci. Diky za podporu. ![]()
@kajka kajka Moc držím palce, ať vše dobře dopadne a jste co nejdříve zase doma
Už víte termín operace?
U nás zuby nic moc. Má jen jedničky dole, co mu vyrostly dva měsíce zpět a od té doby nic ![]()
@wendelina30 Operovat by ho meli 23.11. od 21. budeme v Motole, musi jeste pod narkozou na CT. Ale teda cetla sem, ze jak to neni urgentni vec, tak se malokdy stane, ze dodrzi termin, protoze urgentni nehody, urazy hlavy a tak maji samozrejme prednost. Tak snad tam nevytvrdnem…
S tema zubama je to sranda. Bartovi nejdriv vyrostla jedna spodni jednicka, hned se zacala klubat i druha, pak dlouho nic, presne jak rikas a ted mi prijde ze mu snad vylejzaji vsechny horni najednou ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Ráďa 25 no tak jestli se po tenhle kombinaci nepo…

Tak super ze ste se někam posunuli