TP prosinec 2021

• Fotoalbum (1072)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7611
27.10.22 13:26

Tak Hugísovi teplota vylítla na 39,1 po odečtu, tak jsem dala sirup paralenový a manžela poslala pro něco do lékárny. Dostal tam nějaké čípky, co si sami vyrábí s ibuprofenem, tak aspoň něco.

• načítám...
459
27.10.22 13:54
@Bjetuš
@Bjetuš píše:
@Sissela Nejste jediny s tema zubama.. my si je uzivame uz dlouhe mesice a stoji to za to. Taky vlastne nic nezabira. Uz jsem premyslela i o jantarovych koralkach :D

Já je hned na začátku zavrhla, jako že to je určitě blbost a jak tím procházíme taky už hodně dlouho, tak jsem o nich taky začala přemýšlet :zed: :lol:. Ale nepořídím, někde jsem četla cosi o riziku přetržení a spolknutí nebo dokonce uškrcení, takže ne-e :nevim:.

A pomáhá vám něco speciálního? Ještě jsem u jedné youtuberky viděla, že je možné masírovat dáseň zvenku nějakým olejíčkem, jenže u nás je to tak, že si malá na tvář nenechá ani sáhnout, asi jak jí to bolí.. masáž si nějak nedokážu představit.

• načítám...
459
27.10.22 13:58

@kambalaka Naše malá taky ještě nesedí, dost se na to těším, ale nijak se nestresuju, je na to čas. Některé děti si sednou až kolem roku či po.. Je to vlastně završení určité etapy vývoje, z hlediska fyzio prý do roka nejnáročnější úkon..

Hodně věcí to usnadní :potlesk:.

• načítám...
5616
27.10.22 14:36

Děvčata, to je škoda, žei sem nejdou dát videa z vany😁Táák by jste za ty vaše děti byli rádi. Anička, sedí, klečí, stojí, vodu vylévá ven, pak potopí hlavu a pije vodu. Někdy se napije moc, tak začne kašlat😁Včera přišla na tu hadici od sprchy nad sebou😁

• načítám...
7611
27.10.22 16:35

Tak my horečka už 39,5. No… budeme to mít veselý. Uvidíme, co to udělá přes noc a při nejhorším bychom zítra sjeli na pohotovost. Snad tam na mě nebudou koukat jak na blázna. Nevím, jestli se s horečkou jezdí na pohotovost

• načítám...
472
27.10.22 16:41

@kambalaka ano jezdi. Pokud ji nemůžeš srazit praskama nebo zábaly tak klidně jed. Oni tě nevyhodí a třeba ti dají i nějaký léky domu. Snad teplota ustoupí.

• načítám...
6651
27.10.22 18:19

@Ráďa 25 Mareček jde po te hadici od začátku, hračky ho nezajímají, Ikdyz ji dam nahoru, tak na ni furt kouká, sahá :zed: :mrgreen: nenechá ho v klidu :D a vodu pije taky, asi omylem, pak kašle a vyndam ho :D :roll:
@kambalaka zkus ty octové ponožky, mě pomohly 🙏

• načítám...
3961
27.10.22 18:29
@Sissela píše:
@Bjetuš

Já je hned na začátku zavrhla, jako že to je určitě blbost a jak tím procházíme taky už hodně dlouho, tak jsem o nich taky začala přemýšlet :zed: :lol:. Ale nepořídím, někde jsem četla cosi o riziku přetržení a spolknutí nebo dokonce uškrcení, takže ne-e :nevim:.

A pomáhá vám něco speciálního? Ještě jsem u jedné youtuberky viděla, že je možné masírovat dáseň zvenku nějakým olejíčkem, jenže u nás je to tak, že si malá na tvář nenechá ani sáhnout, asi jak jí to bolí.. masáž si nějak nedokážu představit.

Jasne, masaze jsem nastudovala :mrgreen: Ale u nas stejny - nenecha si sahnout ani do pusy ani zvenci, vubec mu to nebylo prijemny. Kdyz mu tam davam nejakej gel tak to vydrzi tak dve vteriny.

• načítám...
6651
27.10.22 18:49

Tak Mareček sedí, posadil se několikrát, no zítra asi bude chodit tímhle tempem :mrgreen:

• načítám...
motivi
27.10.22 19:59

@kambalaka tak jak to s vama vypadá? Děláš i zabaly? To mi rekla MUDr ze od 39 mám dělat i zabal když to nepoleze po cipku dolu.. a ze kdyby to do 2 hodin neslezlo tak klidně máme jet na pohotovost. Upozorňovala mě teda i dávkování. na těch krabičkách to bývá poddavkovane - vždycky je to Jakoby dávka pro tu nižší vahovou kategorii :nevim:

• Upravit
1347
27.10.22 20:29

@kambalaka jezdi se az kdyz trva tri dny nebo prekroci 41 pred odectem pul stupne ze zadoura. Doporucuju burofen cipky, Bartovi vzdy do par minutek zaberou a srazi teplotu o x stupnu. Naposledy jak mel 40,3 tak mu to sratilo na 38 behem 15 minut. Balila sem ho i na svy holy telo do vlhkyho rucniku. Pozor, zadne zabaly nemuzes delat pokud ma malej pri horecce stunece euce a nohy. Muzes Nurofen stridat s Panadolem nebo s Paralenem po 3 hodinach (prinejhorsim). Idealne to ale vydrzet aspon 4. Drzim moc palce at noc preckate uz bez teplot.

• načítám...
459
27.10.22 22:02

@Petrussee Teda, to jsou ale skoky, super, šikula :potlesk:.

@kambalaka Držím palce, vůbec neřeš, jestli na tebe budou na pohotovosti koukat blbě, lepší tam jet zbytečně, než něco podcenit.. Ty jejich tělíčka jsou hrozně křehký. Taky pozor na dehydrataci, ať Hugo přijímá dost tekutin, když se tak potí. Už jen kvůli tomu, kdyby horečka neustávala a Hugo třeba nechtěl pít nebo pil málo, by bylo dobrý tam sjet, oni už si s tím zavodněním miminek poradí.

• načítám...
7611
28.10.22 07:43

Hugo naštěstí pije - aspoň něco. Noc jsme měli probdělou a Hugo je furt horkej. Nemerila jsem ho ještě, je se mnou v posteli. Včera večer jsem měla honičku a nestihala jsem napsat. On má třeba 39,5 - dam čípek a srazí se to na 38. Během 2 hodin to ale zase vyletí nahoru. Jojo, vím, když jsou studené ruce a nohy, znamená to, ze teplota stoupá a zábaly se nedávají. Teprve až když je horké cele tělo, ale říkala mi vcera pediatrička po telefonu, ze kojenci ty zabaly nic moc, protože se jim to nelíbí, řvou u toho a většinou si vyřvou ještě vyšší teplotu.

• načítám...
1347
28.10.22 08:07

@kambalaka to je dobre ze mu to cipek srazi. Taky to Bartovi po dvou hodinach hnalo zase nahoru, ale to srazeni na chvili je dulezity, telo si trochu, na chvili, odpocine. Jasne, ze by mimco rvalo, proto to uklidneni na tele, fakt to pomohlo.

• načítám...
1479
28.10.22 08:45

@MILINKA35 Tak já nakonec vybrala bazének 90×30 a 200 míčků k tomu. Taky to bude mít na narozeniny :)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100