TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6699
26.10.22 18:25

@Logodice zatím má zacatecnicke tempo :mrgreen:, ale teda unavená jsem už teď, tak jsem na sebe zvědavá :roll: :mrgreen:

• načítám...
Christin92
26.10.22 18:26

@Elsinnor
Děkuji za názor, práce je zaměřena na ženy, proto zde bohužel není prostor pro muže na RD. Dotazník je pouze jedna z částí praktické části a dokonce jeho cílem je potvrdit, že je to celé, jak říkáte, na prd. Chápu, že to nemůžete vědět, jelikož neznáte celou problematiku dané práce. „Demografické“ dotazy, tedy údaje o respondentech jsou obecně řazeny na začátek a jejich cílem není upoutat.
Naštěstí mě moje „prosinčátko“ dokonce nechá napsat kvalifikační práci, která mě bohužel donutila k založení profilu na tomto podivuhodném portále!
Děkuji za vyplnění a omlouvám se za kvalitu dotazníku, kterým jste strávila Vaši volnou chvilku. Příště ji snad využijete efektivněji!

• Upravit
472
26.10.22 18:29

@Petrussee však bude den ode dne rychlejší. Jakub třeba v posteli leze rychle, na těch pěnových kostkách pomaleji a na dlažbě se mu moc nechce. Je to na něj tvrdé no :)

• načítám...
6699
26.10.22 18:31

@Logodice jo, Mareček taky začal na posteli, gauci, pak puzzle a dneska lino :D

• načítám...
7611
26.10.22 19:27

@Petrussee teeeda, tak super, gratuluju 🙂 my jako taky lezeme, ale spis tak napůl lezeme a napůl plazíme. Hugo chvíli leze a pak mu asi dojdou síly, tak to doplazí 😁

• načítám...
7611
26.10.22 19:33

Taky se tak těšíte na změnu času, až naše robátka budou vstávat o hodinu dřív? 😁

• načítám...
3961
26.10.22 20:01
@kambalaka píše:
Taky se tak těšíte na změnu času, až naše robátka budou vstávat o hodinu dřív? 😁

Uz ani nebude mit cenu si jit lehnout :mrgreen:

• načítám...
3961
26.10.22 20:06

@Petrussee Gratuluju! Ha, Marecek to ted bere hopem. Zub, lezeni, sezeni u jidla.. Na jednu stranu se mozna vic nabehas, ale ja mam teda mnohem stastnejsi a klidnejsi dite od ty doby co leze. Jak jste tu psaly, ze ani nevarite, tak ja skoro kazdy den. Uklizime spolu nebo si proste odejde neco zkoumat (momenťalne nejcastejc sebe v zrcadle :D ) A treba bude i vic jist = min se kojit = lip spat. Treba 8o

• načítám...
6699
26.10.22 20:42

@kambalaka Mareček už trénuje, dneska vstaval o hodinu dříve :zed: v 5:20 :roll: @Bjetuš děkujeme :srdce: Kezby, zní to hezky, jak si to napsala :D mě všichni straší, ze se nezastavím, ale přesně doufám, ze se sám zabavi, unavi a bude spat :mrgreen:, ale teda je mi to líto, už není miminko ????, zub, lezení a dneska se snažil sedat, ale spadl :D, takže to sezení přijde za chvíli, ale v zidlicce ho to baví, dekuju za tip :palec: zdravime všechny :andel: už je to chlapák :srdce:..v postýlce byl 2 minuty nez začal řev :mrgreen: kdyby uměl, tak z ni hned vyleze :D

• načítám...
7611
26.10.22 20:50

To jsme fakt jediní, kdo ještě nesedí? 🙈 já už se tak těším, až bude sedět, ani nevíte jak. Koupu ho pořád v dětské vaničce a tak ráda bych ho už posadila do vany… u jídle a kočárku ani nemluvím 🙈

• načítám...
Christin92
26.10.22 21:00

Tak po tom, co jsem tady dostala kritiku na DP, tak prilozim do ohne. Mala se narodila na zacatku prosince a je to dite za odmenu. Od prvniho dne spi celou noc, vstava nejdriv v 7, nekdy i o pul 9. Ve 3 mesicich se pretacela sama na brisko, od pul roka leze, po par tydnech si sedla a minuly tyden zacala chodit, par krucku do prostoru, kolem nabytku uz asi mesic. Ma 4 zuby a ted se ji prorezavaji dvojky nahore. Je skvela, nemrci, jen kdyz boli zuby. Ja do toho dodelavam Ing., v zari jsem odstatnicovala, ucim se na dalsi statnice a pisu diplomku.
Tak se chci jen pochlubit, ze i kdyz mam teda dotaznik na houby, tak aspon to rodicovstvi stoji za to. :)

• Upravit
3555
26.10.22 21:07

@Petrussee gratulace :mrgreen: počkej, teď to začne být ta pravá jízda. Myslím, že ti začne i lépe spát :dance: a postýlku bych dala dolů :) my ji máme úplně dole už asi 2 měsíce, co se začal vytahovat až si stoupnul. U nás začínají zuby, slintanina vše do pusy. Dnes na kontrole 10m vše ok, 75 cm a 9, 740 kg. Na to jak litá 8o tak má za 2 m 740 g. Takže dobrý.
Dneska nemůže usnout je hladovej. Dostal misku kaše a ještě jsem dělala 120 um 🤦

• načítám...
3555
26.10.22 21:13

@Petrussee jak je spokojenej malej :srdce: Lukyna dneska bavil oběd 🤣 mě si začíná konečně sedat jak má… Je zvláštní, že na posteli, na sedačce nebo koberci seda jak má :jazyk:

• načítám...
7611
26.10.22 21:26

@Petrussee prosím te a v kolik ho davas večer spinkat, ze ti vstává takhle brzy?

• načítám...
1479
26.10.22 21:55
@Christin92 píše:
Tak po tom, co jsem tady dostala kritiku na DP, tak prilozim do ohne. Mala se narodila na zacatku prosince a je to dite za odmenu. Od prvniho dne spi celou noc, vstava nejdriv v 7, nekdy i o pul 9. Ve 3 mesicich se pretacela sama na brisko, od pul roka leze, po par tydnech si sedla a minuly tyden zacala chodit, par krucku do prostoru, kolem nabytku uz asi mesic. Ma 4 zuby a ted se ji prorezavaji dvojky nahore. Je skvela, nemrci, jen kdyz boli zuby. Ja do toho dodelavam Ing., v zari jsem odstatnicovala, ucim se na dalsi statnice a pisu diplomku.
Tak se chci jen pochlubit, ze i kdyz mam teda dotaznik na houby, tak aspon to rodicovstvi stoji za to. :)

Takovým tempem bude malá za chvíli taky psát diplomku :lol: :lol: :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí