Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Petrussee jeee, tak super, o den později než my 😁
@motivi tak jsem mu včera o dneska poprvé vycistila (měla jsem ještě jeden jednosvazkový v záloze) a úplně v pohodě, nebyl žádný problém, normálně otevřel pusu a já mu to vycistila bez řvaní. On teda i sám otevírá pusu, když mu tam kapu Vigantol, tak je už asi zvyklej 😁
@kambalaka joo malá taky na Vit. D přijde sama a těší se
ale čištění už je ovlivňování jejího prostoru a rve
ale to děla stejně scény u prebalovani nebo prevlekani ![]()
@motivi @kambalaka taky otvírá krásně na vig, u přebalování mu je dávám ráno držet ![]()
Holky, mě včera spustil 2 monitor
úplně mě to vyděsilo. Malý normálně dýchal, ale ještě se to nestalo. Když jsem ho vytáhla, tak se spustil.
Na dnešek byla Teda noc. Byli včera u tchanovcu. Celou noc se budil, plakal. Asi toho na něj bylo opravdu moc. Chlap dělal auto na zimu… Tak byl s babi a dědou.
Teď čekáme, jestli se nám rozjede covid. Byli jsme celý den u babi(80) a začalo ji být špatně v pátek, tak byla dnes s testem u dr a potvrzeno. Snad to bude dobrý
v lékárně pěkná ho v ada. Babi šla koupit test a prodali ji za 400 Kč
přitom jsou do 100 Kč. To mě Teda zvedlo pěkně ze židle ![]()
@Petrussee gratulujeme. Už to bude jeden za druhým. A poslední nejste. My stále bezzubáči
@MILINKA35 ahojky,no já mám naštěstí testy doma z práce zadarmo😕Tak ale vy jste už covid měli ne? Třeba to nechytnete.
Nám se stala nemilá věc v bazéně😞Jezdíme tam už spousty let a najednou toto. Šla jsem s Aničkou a starší dcerou do brouzdaliště pro mimča. Aničce a dcerce se odbarvily plavky.Ta chemie tam šla strašně cítit. No byla jsem naštvaná, ale nakonec jsme odešly a nehlásily to. Děti se neosypaly, to bylo jediné štěstí 😕Ale doma jsme zjistili, že stříbrné náramky a řetízek- zčernaly. To mě fakt vytočilo ještě víc. Napsala jsem řediteli a zítra se máme sejít, prý byla závada na dávkování chemie👹
@Ráďa 25 sice jsme covid měli, ale mužem ho mít opakovaně. Tak snad ne.
Ty brdo, tak to ještě dopadlo dobře, bych řekla, že se neosypaly 🙏Tak je zase fajn, že se chce sejít a dořešit to. A že dokáže uznat i chybu 👍těch náramků je škoda. Nepůjde to ještě nějak vyčistit? Stříbro časem černá, ale kdo ví, co s tím udělá chemie ![]()
@MILINKA35 a kdy se teda spustil? Píšeš, ze když si ho vytáhla?
Tak hlavně ze je malý v pořádku a byla to jen nějaká chyba
ale dokazu si představit ze ta noc pak stala za to ![]()
@motivi právě že když ležel. Stocil se dozadu v postýlce, přes čelo ležel. Ale normálně dýchal, když se spustil. Jsem rozsvítila, v letěla jak bkesk. Nikdy se to nestalo. Až když jsem ho vytáhla a nevypla ho, tak se spustil. Snad to byla jen nějaká jen chyba, i když 2× za sebou. Noc měl hroznou, asi moc podnětů ze včera.. Tak uvidíme. Díky za tip na kartáček tepe mini. Máš asi úplně extra soft? Půjdu koupit, že už jich má víc taky ![]()
@MILINKA35 tak možná jen blbě ležel ze to blbě snimala víš ![]()
S těmi podněty to znam.. vždycky když sme někde byli na nějaké akci tak noci byli hrozny protože toho byla plna
a ještě když procházela nějakým milnikem- sezení, plazeni a teď chození tak vstává hrozné brzo ať udělám co udělám ![]()
Joo ten tepe mini se děla jen x-soft ![]()
@MILINKA35 400 je teda mazec
tak se držte
ja teda už monitor nepouzivam několik měsíců, dělám ho ja, když spi s nami.. @Logodice on ho teda nemá úplně venku ještě, takže než vyroste, ale cinklo to a když přejedu prstem, tak to cítím..přítel tomu nevěří, protože tam měl trochu krev, jak se prorezaval a on jestli se nebouchnul a teď mi říká, jestli to není nějaký strup..ale ten necinka
@Ráďa 25 Jezisi, no to je teda paráda
![]()
Jinak dneska jsem vyhrála něco na vlasy, takže soutěže funguji ![]()
Ella si taky ráda čistí zoubky
vždycky musí ona a pak mi kartáček podá, že taky můžu jí zoubky vyčistit 😅 ona mi tam hodně cpe jazyk, dnes jsem si už řekla, že jí koupím tu pastu, maminky si to chválí. My dnes byli na očkování, druhá dávka bexsera, tak uvidíme. Minule nebyla reakce žádná, dala jsem preventivně čípek, to samé dnes. Byli jsme ve 12 a zatím nic, tak snad to bude jako minule 😅holky, už to tu několikrát bylo, ale kolikrát denně dáváte dětem jídlo? I mlíko, prostě všechno 😅
@Nikča2020 ja dávám ráno něco na zabavení, dneska měl boruvky, pak ma bílý jogurt s presnidavkou, pak ma oběd (zeleninu, maso, přílohu), pak do ruky Krupky nebo rohlík, pak má většinou presnidavku a večer kaši, jakoukoliv, zaliju vodou, nabízím čaj nebo vodu (to moc nemá úspěch), pak nabízím 🐐 a v noci kojim porad ![]()
@motivi tak myslim ze jste tu prvni chodici, gratuluji, hod pak tip na boty ![]()
@Nikča2020 drzim se 5ky nebo 6ky a mezitim podle chuti. Tj - rano mliko, dopo svacinka ovocna lze vynechat i dle toho jak spi - v poledne obed masozel, kolem 3 svacina ovocna/chleba/krupka kolem 6 veca - kase/chleba kolem 8-9 mliko. Mezitim nabizim piti vetsinou nechce, napije se pak ale poradne na zapiti chleba - hlavne sama. ![]()
Ale tolik chleba co sni to moje dite nesni dospelej clovek (rohliky a bile pecivo ale ne-e). Snad to neni na skodu? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat