Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Sissela tyjo, ja na to pečení moc nejsem, ale vypadá moc dobře
možná taky zapremyslim, ze bych to riskla ![]()
Dort vypadá skvěle. Já teda peču vše co vidím a zaujme a chtěla bych ochutnat (naposled to byl mechový dort)…takže tento určitě vyzkouším. Díky za tip
@Sissela ten vypadá dobře, já plánuju podobný, jen přemýšlím, ze bych bílý jogurt nahradila ricottou
Ten dort je super tip! Ella má narozeniny 16.11., a pak ten víkend bude mít dvě oslavy, už teď jsem z toho na prášky 🤣 hlavně všichni a co jí máme koupit? Řikám já nevim 😅 chtěla jsem koupit to autíčko, na to mi muž řekl že je na to malá a že to nebude mít půl roku doma předem 😅 takže musím si fakt sednout a zamyslet se. Dnes je Ell u mé tety, dostáváme pravidelný report, má se jak v bavlnce
my s manželem jsme měli krásné odpoledne a večer, fakt to bodlo ![]()
@Sissela zatim jsem nic nenasla, ani se nepamatuji, ze bych to mela jako mala a ono kdyz je to treba pro starsi deti a nejaky zapeklity obrazek tak je to takovy vzruso, ze nemusis ani cist. ![]()
Prosim vas, protoze jsme tu resily i ruzne gynekologicke veci - nema tu nektera z vas zkusenost s menstruacnimi kalhotkami? Mam chut poridit sobe pod stromecek a neni to uplne levne na to aby to byla kravina tak by se hodila verohodna recenze.
@Sissela https://www.sparkys.cz/…ou-sedackou/
Máme i sáně, ale na ty je potřeba hodně sněhu. A letošní zimu stejně jde jen o to je trošku po rovince povozit.Mpje první dcera se první dva roky bála sněhu a na nic takového nesedla.
@TerezkaSt dnes jsem na ně koukala na netu, takže si taky ráda vyslechnu názor… Také neznám a nikdo v okolí nemá.
A dotaz, holky koukala jsem že vám děti baští svačinky. Mě to malej vždy vše mačká, máte tip jak mu vysvětlit že se to papá a aby to nemasakroval v ruce?
@Nikča2020 My uz teda drandime. Vzdycky k nemu prileze a zacne delat brmbrm. Nebo se zeptam “chces se projet v auticku” a uz k nemu meteli ![]()
Super napad, ale jestli to dlouho nevydrzi, tak se mne to moc kupovat nechce. Ja mam takovou tasku do kocaru, tak bych zkusila ji pripevnit na sanky jsem myslela. ![]()
@TerezkaSt my budeme mít klasika sáně, s opěrkou a ty kšíry. Snad jsou ještě v použitelném stavu. Ale jak tu někdo zmiňoval. Na rovinku a aby byl sníh. Uvidíme. Někde jsem četla, že by měla být opravdu zima. Uvidíme.
@Bjetuš tak to je bomba. To vypadalo u většího synka větší
a můžu se zeptat na capky, co má na noze?
@Sissela s kojením, ukončením jsem smiřená. Kojím už jen fakt v noci. Včera večer jsem to dala na chvilku, jen si cucnul a usnul. Já doberu antinu pro kojící a pak přejdu na klasickou a tím to ukoncim. nikdo nevěřil, že se svou výbavou nulek budu kojit tak dlouho. Každý budeš ráda 6ti neděli, pak 3 měsíce a půl roku tomu nikdo nedával. Začala jsem ho usoavat bez kojení a šlo to a teď už tomu dávám max 20 minut a když ne, tak si ho vezmem a on se tuli. vcera s námi jel ještě vracet lešení, 2 hodiny autem. Usnul v půl 6 a v 18:15 jsem ho budila v autě do tmy skoro a dal to krásné. Koupel, jídlo a tulil se s námi na sedačce. To bylo úžasné
krásně vevra řekl před dědou děda, bylo na něm vidět, jak si to normálně chystá a řekl to i s háčkem děda. No byla to úžasná chvilka u oběda
začíná z něj být skvělý parťák. Sice je to hoňka, ale začíná to být konečně fajn. Je zvědavý, ucenlivy a vnímá. Kočko, kdyby měli ten kalendář, tak ho info, nevím, jak si na to vzpomenu, děkuji.
@MILINKA35 ja taky jedu převážně noční kojeni, ale mě se porad budí a jak přes den moc nechce, tak vydrzim..ale prsa už nemám taky skoro žádný
podle mě pak mi nic nezbyde
Lukyn je sikula ![]()
@MILINKA35 To je krasny co pises o Lukym. Zlaticko sikovny.
Capacky kupuju Capiki.
@Nikča2020 píše:
@Bjetuš díky za fotku, použiju to jako argument!
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat