TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7611
29.10.22 14:54

@Ráďa 25 on už teplotu nemá, jen mi nechce pít a je takovej nachraplanej. Vodu a mlíko do nej musím natlacit násilím a on u toho řve 🙈 já myslím, ze ho bolí v krku, ale nevím, jestli to jsou afty nebo jestli nějaká angina…

• načítám...
6698
29.10.22 15:00

@Ráďa 25 jo tak, ja jen, ze jinak by to byla hezká náhoda, kdyby ses trefila do stejného dne :D tak jsou všechny v zimě…moji rodiče mají narozeniny ve stejný den a bracha se narodil v den, kdy mají výročí svatby :mrgreen:..no ja jsem červen, takže chápu, mám vždycky oslavu na zahradě a je to paráda..hlavně to je od Vánoc daleko, tak mi to je taky líto, ze Mareček má Vánoce a hned pak narozeniny :roll:, ale co nadělám, třeba u druhého :mrgreen: mě přijde ideální jaro/začátek léta, těhotná přes léto byt nechci :D tak si užijte oslavu :kytka:

• načítám...
1004
29.10.22 19:50

Tak holky, Viky stále něco před 14 dny teploty a pak rýma a kašel. Stihla to předat dál a když byla už ok, tak od čtvrtka vysoký horečky až 40 a už jsem s ni šla raději na pohotovost, nikdo si neví rady. Všichni, že to můžou být zuby.😩
Chudák je už vyřízená. :(

• načítám...
3555
30.10.22 05:52

@Terinamamina malej měl týden přes 38, rýmu polykal a byl jak chrastítko. Já byla taky ko. Byla jsem s ním u dr, krev ok, nějakou virozu. Kapala jsem mu na kašel stoptussin( jsou tam kapky na váhu, a dávala jsem je k jídlu, aby to měl snwsitelnejsi) a kapky bkomolex(taky na váhu) ty jsou i na posílení imunity. Přes 2 týdny jsme byli doma. Držím palce ✊ ✊ ✊ sousedce malé při růstu zubů šla teplota přes 39. Tak těžko říct. My měli nějaký moribundus, přišel chlap s rýmou a my lehli. Ale tohle má kde kdo kolem nás, i z dospělých. Mě se snad dá imunita už taky dokupy, co jsem přestala kojit.

Jinak mi malej usnul včera po 7, v 1 jsme ho posunuli v postýlce a spal dal. Po posunu času se vzbudil v půl 5, dala jsem um a spí dál. Já už klasika nemůžu zabrat, tak vařím :lol: aspoň to budu mít z krku.

• načítám...
7611
30.10.22 06:41

U nás Hugo usnul v 7:30 a po posunu času jsme od 4:30 vzhůru. Takže super :cert: jinak Hugo mi furt nic nejí, ale aspoň trochu mléka do nej nějak natlacim. Jinak jsme od druhý den bez teplot. Ale polykat furt nechce a chraptí. Vůbec nechápu, kde bere po nemoci tu energii. Takhle brzy vstavat… a to včera odpolední spánek vynechal úplně a dopoledne spal jen 45 minut. Řádil jeden

• načítám...
5617
30.10.22 06:58

Tak u nás vstávání 5.45 nového. Ale mě bylo v noci nějak špatně, tak jsem toho moc nenaspala.
Včera děti dostaly sedací vaky v obřích krabicích, tak si v ní Anička hrála celé odpoledne. :D

• načítám...
6698
30.10.22 07:17

@Ráďa 25 to jsme měli podobnou noc, mě bolela celou noc hlava :zed: takže jsem se nevyspala ještě více než normálně :roll: jinak jsme vstavali v 6..ale mezitím se vzbudil několikrát, už nepočítám..máme alespoň 4 kojeni..někdy i více..tak to je super :mrgreen:

• načítám...
1115
30.10.22 08:12

Ahoj holky, u nás změna času za nula, vstávala v 7:25, takovej normál :) tak jsem zvědavá jak bude spinkat přes den a pak večer 😅 dneska půjdeme na dopolední spánek na procházku, musíme ještě využít, že je teplo :D já tedy taky nemám extra problém se změnou času, tak snad to bude ok 🙏

• načítám...
1960
30.10.22 19:21

Ahoj holky u nás dnes za celý den spánek jenom 1h. Vstávání v půl šesté tak to bylo veselé teď už naštěstí Malá spí.
Budu jí zase dávat ty Bachovy esence přijde mi že řádí čím dál tím víc jako černá ruka. Už jsme opět všichni vyřízení ale pořád si myslim, se to jednou zlomí :) :) :)

• načítám...
6698
30.10.22 19:30

@sofie_13579 zlomí, jednou vyrostou :D :D

• načítám...
5617
30.10.22 19:48

Tak já jsem ráda za Aničku, protože je to lepší než se rozčilovat s puberťákama

• načítám...
6698
30.10.22 20:05

@Ráďa 25 to je super, ze se zajima bracha :D mého brachu (15 let) vůbec Mareček nezajímá..jen fotbal a holky :mrgreen: tak doufám, ze později se bude strejda starat :mrgreen: :D

• načítám...
472
30.10.22 22:53

@Ráďa 25 Anička pořád skoro bez vlásků viď? Náš malej mi přijde že mu taky moc nerostou. Možná tím že je má blond a není to tolik vidět

• načítám...
7611
31.10.22 06:41

Tak to my máme vlasáče. Jinak holky - nemoc úspěšné za námi 🙂 už včera byl bez teploty a už zase papá a pije 🙂

• načítám...
6698
31.10.22 07:59

Mareček má vlasů tak akorát :D, ale teda nadseni z lezení už opadlo, leze, padá, řve..nebo se o něco boucha :roll: nedají mu dveře, porad je otevírá a zavírá a bouchne se o ně :zed:, ale teda sezení je super, chvíli si sám hraje, vsedě ;), ale ty poslední noci jsou katastrofa :zed: dneska byl vzhůru snad každou půl hodinu..už mám zase chuť ho odstavit :mrgreen: :? Po těch noci..to už mě fakt nebaví..postýlku jsme teda dali dolu, s tím, ze by si tam zvykl chvíli hrát..ale nevím, stejně ji nemá rad :D otočila jsem kočár, aby koukal ven, ale máma mi ho včera otočila zpátky, ze ho chce vidět :roll:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100