Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kambalaka ten zaprah a unavu ti vubec nezavidim, ale to, ze to pak uz budes mit za sebou jo
Co manzel? Uz se srovnal? ![]()
@kajka kajka jo, už je to lepší. Ale jako pracuje porad hodně, ale to už asi bude porad. Jako workoholika jsem ho poznala a jinej už asi nebude 😁 takže z velké části to bude všechno na mně. Včera jsem byla na 2 hodinky pryč na nákupech a manžel hlídal. Nakrmil, vykoupal. Já teda ještě pracuju, udržuju si kontakt z bývalou prací. Sice ne moc, je to za nějakých 6tisic měsíčně, ale k rodicaku se mi to hodí a doufám, ze mi to půjde i se 2 detma. Hlavne tím přijdu na jiné myšlenky a nezblbnu, protože u te práce musím přemýšlet 😁
@kambalaka no jako jsi odvaha jeste s panem Hugisem workoholikem. A uz na sobe neco citis? Delas alespon nejakou relax praci? Myslim jsi jednou psala, ze jsi nutricni terapeutka, tak sestavujes jidelnicky ci tak? Asi to zkus trosku zredukovat at si neublizis. ![]()
@TerezkaSt já píšu články pro firmu. Takže fyzicky náročná práce to není, ale musím u toho přemýšlet, takže za bdělého stavu Hugíse to nejde 😁 píšu jen, když spinká. Jinak nemám moc čas se pozorovat. A taky nechci, abych svým novým tehotenstvim Hugíse o něco ochuzovala. Dneska jdu s ním plavat, zítra cvičit… normálně ho tahám, když není zbytí… ono to ani jinak nejde ![]()
@kambalaka fakt te obdivuju za tu odvahu, ja bych na to nemela koule ted, ani kdyz manzel opravdu hodne pomaha. ![]()
@kajka kajka já to s každým měsícem hodnotím, že mi převažují proti. Pracovali ještě hodně hormony, tak jsem chtěla po půl roce začít zkoušet. Malej je Teda skvělej, ale teď si druhé neumím představit a pak si říkám, až mi bude 40,jsem na to stará a už budu ráda za své pohodlí.
@kambalaka kočko, moc gratuluji a ať je vše v pořádku. Krásně ti to sílí já když si dělala první test, tak tam byla hned dálnice
moc gratuluji a zvládneš to
Děvčata já už se tu jednou ptala, ale nakonec jsem neobjednala.Kdo mi znovu napíše odkaz na toho plyšového králíčka se jménem?
Králíčka nevím. Já dnes dostala mail že zítra budou doručovat to odrážedlo co tu koloval ten odkaz. Jen jsem teda objednala modrý.
@Ráďa 25 Petrusse posílala odkaz ![]()
U nás se změnil spánek. Večer usne, vstane chvilku po 4, cucne si a někdy ještě usne. Max do 6. Ale snažím se chodit spát brzy. Jak už je tma, tak mi to nedělá problém.
Máte nějaký tip, jak se připravit na posun času?
malej se začal upravovat podle tmy. Možná je to u nich přirozený. Koupání už v 6, a max do 7,aby byl najezeny. Do půl 8 chrupe. Teď mi pomáhalo dost pouštět šum. Oblíbil si moře a praskajíci oheň.
Dneska mají ti moji chlapi svátek ![]()
@MILINKA35 u nas se bilej sum pousti uz od miminka. Kdyz s malym spi manzel a ja spim sama, mam uz problem bez nej usnout. Tak jakoby to odtahne pryc myslenky
. Jinak my se nijak nepripravujeme. Malej se ridi spis casovyma rozestupama od spanku nez denni dobou. Zacal trochu pozdeji vstavat, kvuli tme bych rekla. Vecer chce chodit pozdeji spat, trosku naopak nez bych cekala, ze se upravi. ![]()
@Ráďa 25 https://mimio.cz/…ikost-38-cm/ ..my máme tohohle a střední velikost
@Logodice taky o něm přemýšlím..
@MILINKA35 my tak nějak máme stejný režim, dávám kaši kolem 6, pak koupu a mezi 7-8 uspavam, vstává kolem 6..to máme stejný..ale budí se minimálně 4×
..všechno nejlepší Lukynovi
můj bracha má taky svátek
(jméno jsem mu tenkrát vybrala ja
)
Ja už nevím, co mu dávat k jidlu, dneska dostal chleba..tak koupím asi nějakou šunku pro děti
nechce presnidavky
kdyby alespoň sedel ![]()
@Petrussee Ja ted k snidani delam Bartovi ovesnou kasi s ovocem. Je to pomerem spis ovoce s ovesnou kasi. Jebnu dve lzice sekanych vlocek s troskou mlika do mikrovlnky na minutku, vyndam nabobtnaly, a do toho rozmixuju banan a pak co dum da (baruvky, jablka, hrusky). Docela si smakuje.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat