Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Petrussee To je dobra fotka😄 No jasne, s prvnim ditkem uz jsem taky hernickovala, na plavani jsme chodili.. se dvema detma uz ten cas plyne jinak. Ja jsem si dnes s malym schrupla dopoledne, jsem byla uplnej gumak po tom brzkym ranu.
Taky se citim lip jak kojim min. I par deka uz jsem nabrala. Mikeš v noci kojit nepotrebuje, on se fakt napucne pres den.
@Petrussee my do herničky tak 1× týdne chodíme, ale Hugís je taky asociál - taky asi po tatínkovi 😁 drží se u mě, hračky ho nezajímají a ostatní děti pozoruje z povzdálí a nedejboze by se někdo přiblížil, tak bude zle 😁
@Bjetuš a jak se to daří spát se dvěma detma? Toho se děsím 🙈 ze si budu chtít jít s tím nejmenším lehnout, ale Hugís mi to nedovolí 😁
@kambalaka píše:
@Bjetuš a jak se to daří spát se dvěma detma? Toho se děsím 🙈 ze si budu chtít jít s tím nejmenším lehnout, ale Hugís mi to nedovolí 😁
Starsi je ve skole
A i kdyz neni a treba reknu odpoledne, ze si jdu s malym lehnout, on uz se zabavi. Bud ho necham koukat na pohadku nebo si hraje. Ty to budes mit uplne jiny. Kamaradka se dvema detma ani ne rok od sebe rika, ze slo o to prezit prvni rok. A pak uz pohoda, deti nejvetsi kamosi. A neboj, Hugo se nauci spat a jeden spanek date vsichni tri spolu ![]()
Tak ty herničky vám závidím. Tady nic není. Sem t jedem plavat, ale teď už třetí týden soplí, tak nesmíme. Včera se sopel změnil na zelený, tak dnes dostala ATB kapky. ![]()
Jinak zítra bude hlídat švagrová, takže pojedu nakoupit a někdena kafíčkousím to pomalu zkoušet, zatím hlídala jen dcera a manžel.
@Bjetuš prave, pak už se člověk nezastaví a musí ten čas nějak rozložit, zatím netuším, jak bych to zvládla
jsi dobra
usnula jsem po 1, před chvíli jsem vstavala, Mareček si cucnul a ještě spi, asi ho to nějak unavilo, me teda taky
@kambalaka Mareček taky, snad si zvykne, ja jsem hrozny extrovert
(tatínek ne), on byl úplně šťastný, ze je doma a sám si “najednou” hrál
@Ráďa 25 my jsme zatím u centra, budeme se v prosinci (snad) stěhovat do menšího města a tam teda taky nic moc není, tak mi to asi bude chybět, ze mám vše po ruce
chudinka, ty rýmy se jim drží hrozne
u nás hlídání porad nic moc, občas máma s tátou, kamarádka, zbytek nemá čas nebo zájem.. ![]()
Holky dotaz, stalo se vám? Malej se dnes po obědě vzbudil, a od té doby když kňoura a hučí, tak mi jeho hlas přijde jako puberťák když mutuje. Prostě úplně jiná výška. Teplotu nema a nic. Že by nastupující nemoc?
@Logodice malej to měl. Sypal, úplně jiný hlas. Ale měl k tomu teplotu, přidal se kašel, pak byl jak chrastítko, hleny. U dr to bylo ok, jen prý větší nachlazení, ale sešly se mu zuby do toho. Tak uvidíš. A pak spal strašně špatně a ty dny staly za prd. Akorát ta rýma u něj teď, nic z něj nejde přes nos a rovnou dolů a mě se taky drží zuby nehty. Lupe mi v uchu 🤦 já si vždycky říkám, co se z toho vyklube. Už aby víc mluvil ![]()
@Ráďa 25 jej, to si užíváte holky Teda. Ať je co nejdřív lépe. Já jsem taky zvědavá u Lukyna, jak dlouho ji bude mít. Máme ji týden. Vysala jsem jej párkrát, a teď už nic. Ráno po spánku je jak tuberak, projde jim to a pak ta stolice stojí za to. Dnes jsem poslala muže, dlouho to nedělal, aby si neodvykl. Cvrk je v pohodě
u nás taky není žádná herna. Jezdím na cvičení, teď bohužel ne. Ale je tu pískoviště věští a hřiště. Takže se tam musíme jít podívat ![]()
@MILINKA35 děkuji. Snad bude vše ok. Já to pozoruji teď třetí týden a vše je jinak. Nespi nejí nepije. Pak měl teplotu a rýmu. Teď asi pět dní ok a teď zas vše špatně. Přestal povídat si, jen pořád se snaží lézt preze mě, nedokáže ležet ani u kojení, přijde mi neklidnej a pořád kope nohama. Teď mě tak napadá, že jsem to nedostala, tak že by kvůli tomu? Mám mirenu od března a teď už asi bez krvácení. Teď všude lítá kovid, tak snad nic nechytil. Ale plačtivej není, spíš neklidný a energetický
Ahoj holky,
tak dnes Ellu chytly zuby v plné míře asi. Od půlnoci do čtvrt na 3 vzhůru, pokňourávala, nemohla zabrat. Namazali jsme pak gelem a teď spí. Já už nevěděla co s ní jak na to nejsem zvyklá 😅 usla mi nakonec v náručí. A já teď klasicky nemůžu zabrat 😅 odpoledne má přijet návštěva, jak kdybych to tušila, měli v akci redbully, tak jsem jich pár koupila, budou se hodit ![]()
@Logodice já když to mám dostat, tak malej cca 3 dny před nechce moc mléko. Já jsem vypzorovala, že jak si přestane povídat, tak jedou zuby ven. Prorizly se mu skoro 2 a teď už je zase lepší. Byl neklidný, pořád v pohybu.. Ale ještě to silnější nachlazení, úplně sypal, až měl mokrý kašel a uvolňují se hleny, tak je lepší a lepší. Teploty mu litaly celý týden, tak jsme doma už přes týden. Včera už dobrý, tak uvidíme dnes. Taky ještě čekám že jak polyká hleny, jestli nebude zvracet, už to tak měl. Zvracel skoro celý den, ale pak byl další den fit. Tak uvidíme ještě. Nemohla jsem do něj dostat skoro žádnou vodu, kojení taky moc nechtěl. Slezlo se to blbě, všechno dohromady
ale teď je dobře. Nejhorší za námi a ještě mi říkala dr, že může mít vyrazku po tom. Ale 6tou nemoc už měl, jen ať se toho neleknu. Tak ať jste brzy fit ![]()
@MILINKA35 já si teď spíš nadávám, že jsem si pro ty kapky nešla hned. Včera jsme začali kapat a dnes už je skoro bez rýmy.
O ms mi ani nemluvte.Jsem v noci zašpinila postel, tak peru.
@Petrussee Vsechno nej trictvrterocnatku ![]()
My jak porad sledujeme kdy se prorezou ty horni zuby, tak vcera jsem nahodou zjistila, ze mu dole vyrostla dvojka ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat