TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1347
7.10.22 08:35

Ja si dneska dala premieru s manzelem, kdy spal s nim on a ja pekne se psama v loznici. Vyzadal si to on, posledni dve noci pro me byly fakt hrozny. A zvladli to bravurne. Tak az se manzel kasa, ze by si to klidne dal i behem tydne, kdy jde do prace (dnes ma dovcu). Jsem rada, ze Bart v noci nemusi mit me. Vyspala jsem se nadherne :lol:, manzel se nevyspal, ale ory mu to nevadi :nevim: :lol:

• načítám...
3555
7.10.22 08:41

@Bjetuš já jsem teď 3 noci se spánkem velmi spokojená a odráží se to na náladě. Malý usnul včera v půl 8 a spal do 6:45.ja sice byla vzhůru v 5,musela jsem se na něj jít dívat, pak v 6 a spinkal. Je spokojený na bříšku. Je fakt, že jsem 3-ti noc nekojila a uspavam ho bez toho. Když to jde 🙏 ✊ a možná, jestli se sám už neodstavuje, je to možné? Fakt objevil kouzlo jídla, když si dává sám, kousky ovoce, zeleninu,, jídlo hustší konzistence dávám na lžičku a jemu do ruky atd. Včera jsem mu držela půlku banánů, kousnul si, odlezl a zase se smíchem přílezl, až je snědl. Malej má zvýšenou teplotu 37,2 ale teď mi jde vidět další zub a dole to má natekle dost. Ale je boží :srdce: už s ním dokážu dělat dost věcí, sice hodně odbiham, ale teď jsme spolu doskladali prádlo :mrgreen: tak snad ti malej aspoň spal ✊ do těch 4:15 h

• načítám...
6690
7.10.22 08:49

@kajka kajka my jsme se parkrat měnili, ale u mě je to k ničemu, stejně ho většinou uklidní jen 🐐 :roll: takže teď v ložnici spíme všichni 3 :D

• načítám...
3555
7.10.22 09:03

@Petrussee ale vrátil se ti muž do ložnice :lol:

• načítám...
1960
7.10.22 09:56

Ahoj holky u nas noci trochu lepsi dnes jsem navtrdo nechala Emmu partnerovi a odjela do Prahy na relax den, partner jede opet na 10dnu pryc tak holt dnes ma Emmu. Ja uz ten cas pro sebe potřebuju strasne nutne, tak nebyl k tomu ani hovor jen z me strany oznámení… :?
Jinak ja priznavam ze me mateřství nebavi vubec ja nejsem moc typ na mala mimca me to bavi az tak s predskolakama…takze me relativne naplnuje prace abych nezesilela…no snad Emma rychle vyroste.
Jako jasne doma s Emmou prohlížím knizky hrajeme si atp ale jako co delat s ni vic ji to nebavi jeci mruci me to frustruje…asi se to pak i odrazi v tom jak to vnímá Emma no je to tezke. Jinak kamosky s detmi nemam udrzuju vztahy s lidmi z prace atp. Ted snad jedna kamoska s detmi na obzoru tak treba. Ale zase moc nevim o cem bych si s nimi povidala me moc nebaví se bavit o Emme :)

Jo a holky jsem hrozne rada ze to sem muzu napsat takto realne a ze se nemusím nijak pretvarovat to je tady ve skupince super ze si muzeme dovolit byr plne autenticke :hug:

• načítám...
3555
7.10.22 10:29

@sofie_13579 přesně tak :mrgreen: nikdo tě nesoudí. On je tabu vůbec mluvit veřejně, že tě to nenaplni a myslím, že to má spoustu žen takto. Jen se to boji přiznat a pak přichází to zhroucení. Každý by chtěl mít mimčo šťastné, veselé, spokojené, nepláče. Mě to rychle vyvedlo z omylu už během těhotenství. Nic si nevyčitej!!! Já to mám obdobně. Ale s malým se bavím dospěle, žádné šišlani, to nesnáším 8o taky udržuji kontakt v práci, jsem zvyklá jednat s lidmi a strašně moc mi to chybí 🙏 kdyby jednou týdně to šlo, tak jsem šťastná :mrgreen: to máš taky blbý, že to chlap jede na 10 dní, ale z druhé strany jsi dobře udělala, že jsi mu ji nechala. Já se učím být zase sobec, myslet víc na sebe-tzn starat se o sebe, obnovují nějaké kontakty, zase se dostávat mezi lidi atd. Pořád jsme myslela teď nějaký rok na ostatní, že jsem na sebe málem zapomněla 8o a od toho se to taky odráží ✊ 👍 teď jsem vypsaná po 3-ech nocích, tak beru nějaké věci s nadhledem. Jinak by mě to namichlo, podráždilo :mrgreen: když sem píšu a malej je vzhůru, rád poslouchá, kouká mi na pusu, strčí mi tam ruku a objevuje. Dneska dáme hodinku hudby, budem zpívat Kabáty atd, připomenu si mladí 🤣, zábavy a život bez starostí, jak moc to bylo vzácné. Ale zároveň si uvědomuji, jaké jsme měli štěstí, když jsem odbourala psychiku, že se nám to povedlo hned. Takže Kambalace moooc držím všechno co mám, až na 🐐 🐐, ty jsou ještě občasně prcka :mrgreen:
Je krásně, přeji všem krásný ddn
Nedivte se mi, vyspala jsem se 🤣

• načítám...
7611
7.10.22 10:51

@Bjetuš my zas po dlouhé době na dnešek super noc. Šel spát ve 20hod, v 00:30 chtěl dudlík, pak ve 3 mléko, hned ale usnul a vstával v 7:15 :dance:

• načítám...
7611
7.10.22 11:00

@sofie_13579 my bysme si rozumněly 😁 já taky nemám kamosku s miminem a tak mě to nebaví 😁 ikdyz Hugíse miluju a je to s nim čím dal lepší… taky pracuju, sice z domova a podstatně míň, než když jsem měla Huga, ale pracuju. A vzdycky mám radost, když mi přijdou peníze 😁 já nevím, jak ostatní holky, ale já bych z 8tis rodičovské teda v Praze nevyžila 🙈 všechno je tak strašně drahý :roll:

• načítám...
1960
7.10.22 11:50

Holky Přesně tak na sebe Prostě myslet musíme Já jsem si říkala že budu taky trochu sobec doposavad lezelo pořád všechno jenom na mě já všechno řešila zařizovala a nějakým způsobem se upozadovala a ještě všechny nadšeně financovala…
Takže žádný takový a ono to třeba nakonec bude klapat :)

@kambalaka jo jo jo já si myslím že my bychom si rozhodně rozuměly. To máš pravdu :) Až budeme bydlet v Praze tak třeba dáme nějaký sraz ne? Stejně tak s @Bjetus to by řekla holky že jsme taková hodně podobná „prazska“ krevní skupina :)

• načítám...
6690
7.10.22 12:18

My dneska měli premiéru v rodinné kavárně, docela očistec, nájezd dvě patra (myslela jsem, ze tam ani nevyjedeme :zed: ) milion děti, Mareček knoural, brecel, hrůza :roll: větší děti si tam vyhrají, ale asi je na to ještě malý nebo proste je asociál po tatínkovi :nevim: @sofie_13579 mě to taky nebaví :mrgreen: jako je to hezky, ale porad dokola a už jsem unavená :zed:

• načítám...
3961
7.10.22 12:37

@sofie_13579 Jee to nevim, me to doma s detma bavi a do prace se mi vubec nechce :lol: Coz ale neznamena, ze si nemuzeme rozumet, jinak jsem normalni :mrgreen: Kdyz byl starsi malej, tak jsem tu taky byla ve skupine a parkrat jsme se my prazsky holky sesly a bylo to moc fajn. V hernicce na Andelu, na hristi na Petrine..
Napsat tu muzes cokoliv, vzdycky najdes pochopeni :kytka: Ono i casto pomuze to napsat zejo, vykecat se, zjistit, ze v tom clovek neni sam.

• načítám...
3961
7.10.22 12:43

@Petrussee Jsi statecna, ze s nim tohle podnikas.. Mikes jeste v hernicce nebyl chudak :D Nejak mi to nevychazi.. spanky, jidlo, neco udelat doma, pak uz do skoly.. zatim chodime ven a tam se potkavame s detma, to musi stacit. A vcera jsem ho vzala na kolaudacni vecirek ke kamaradce - 5 dospelejch zenskejch, to byl ve svym zivlu a spokojenej. I jizdu za tmy tramvaji si uzil. Ja mela pocit, ze jedu z nocniho tahu a ono bylo 19:45 :D

• načítám...
3961
7.10.22 12:46

@MILINKA35 Je to i z toho tvyho psani znat, jak jsi odpocata a vyklidnena :palec: Uz taky kojim malo, taky malyho bavi jidlo. Ale chtela bych to kojeni co nejdyl zachovat - na noc a brzo rano kdyz se vzbudi. A jeste kojim tak dvakrat pres den, vetsinou pred spankem. Ale usne i bez toho, nema to nastesti jako asociaci.

• načítám...
6690
7.10.22 12:59

@Bjetuš sešly jsme se 3 kamarádky, holky vymyslely, ze na jejich narozeniny tam budeme chodit :D tak jsme měli premiéru, ale Mareček je nejmladší a je to znát, pak od toho roka si vyhrají nebo teda ty sikovnejsi, on jak ještě nesedí, neleze…tak tam byl u mě no :roll: takže maminy tam drepi, děti si hrajou a maminy vstanou až když slyší řev :mrgreen:, ale samozřejmě mam jen jeho, tak se snazim něco vymyslet, doma cely den nedám..včera jsme se byli podívat v zahradnictví na kytky, to ho bavilo více a jinak jezdíme občas trolejbusem (Marecka to docela baví, a je to zadarmo :D )..ale jsem unavená, takže s nim letim spat :D

• načítám...
6690
7.10.22 13:01

@Bjetuš ja si přijdu méně unavená, když nekojim tolik, přes den na žízeň, občas než jde spat, ale usne bez toho a v noci teda porad a hned ráno

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100