TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1347
3.10.22 09:54

@MILINKA35 Dej mu na noc podle kil fenistyl kapky, uvidis jak se mu ulevi. Splasknou mu sliznice :srdce:

• načítám...
7611
3.10.22 10:01

@Petrussee tak manžel by taky normálně nešel, ale jelikož jdu zítra na ten zákrok, tak hlídá a to cvičení by jinak propadlo, takže mu nic jiného nezbývá 😁

• načítám...
472
3.10.22 10:35

@Petrussee zkuste normálně ze skleničky. Náš malej zpočátku taky nechtěl, a ze skleničky se napil. Vodu i čaj. Sice byl mokrej ale chtěl ještě. Teď má zase období -asi zuby- že pít nechce, ale jakmile je čaj teplejší, ještě nevychladlej, tak vypije třeba 90 naráz.

• načítám...
3555
3.10.22 10:49

@kajka kajka díky :palec: zkusím, ať se vyspi :palec:

Mě ještě napadlo, jestli to nemá vše k zubům. Má i řidší stolici, rýmu polyká, to nevysaju nic, takže chrapti a kašle. teplota mu litá, teď ji nemá. Nechci ho hned rvát prášky. Nechce ani flašku, jen ji vidí a brečí a kozu si nakonec chytl a cucnul si. :think: takže by to klidně mohly být. A fakt dost slinta, teče to z něj jak

A do toho ještě pes, máme rtw. Dělají nám. Chlapi fasádu a pes přeskočil plot a seděl před autem 8o volal mi pak chlap, že je se dostal ven a pes je nechce pustit ven. 8o co máme prcka, tak hlídá o dost víc. Takže ho mám v garáži musím ho jít vyvencit a budu muset vzít prcka. Tož ho vezmu do fusaku no, zabalím. Na chvilku no

• načítám...
6702
3.10.22 10:53

@Logodice zkoušela jsem jednou a byl mokrý, ale teda zkusím znovu ;) @MILINKA35 to, aby člověk měl vesteckou kouli :roll: ridci stolici měl Mareček taky, ale teď jsme zavedli ten bílý jogurt, tak nevím, jestli to není z toho :nevim:

• načítám...
3555
3.10.22 12:32

@Petrussee on má pěknou stolici a chodil pravidelně ráno. Teď, co mu lítaj teploty, rýma, kašel a slinta, jak to polyká, tak to má řidší a zápacha, jakoby nakysle :think: no zítra jdem k dr po domluvě. Dospava noc, tak jsem byla vyvencit psa, zmokla jsem, něco poklidim, teď chvilka sedu a čekám na prcka. Na to, že hlásili i teplo a pěkně, tak je to fakt jen za oknem :lol: ten vítr je šílenej

• načítám...
6702
3.10.22 13:01

@MILINKA35 taky jsem ráno mokla :roll: tak dej vědět, co řekne doktorka..snad se to počasí umoudri :D

• načítám...
5617
3.10.22 13:34

No tak u nás teče sopel furt :( Do toho šíleně slintá. Už odsávám 14 dní, fenistil jsme dobrali, teď dám pauzu. Začala brát marťánky sirup.
Jinak Vánoce zatím neřeším, ale asi boby a nějakou hračku seženu. Odrážedla budu mít od švagrové.
A Anička se taky vzteká, když dělám pomalu jídlo, mlíko, nebo když se ťukne tak řve jak tur.Ale řve jen když vidí, že se na ni díváme.

• načítám...
3961
3.10.22 13:40

Detsky plac, a hlavne ten vzteklej a “bezduvodnej” je pry nejhorsi zvuk na svete :D Mikulas je ted vlastne dost klidnej a vzteka se kdyz ma duvod. Coz je samozrejme casto :lol: Kdyz mu utiram nos od nudli, oblicej od jidla, kdyz si stoupa a spadne.. ale to snasim docela dobre :) Narocny jsou pro me vecerni a nocni hysteraky - vecer krasne spokojene usina, ale po pul hodine se budi a je neutisitelnej a vriska. Pry je to zpracovavani zazitku z celyho dne a jak se ted motoricky hodne posunul :nevim:

• načítám...
3961
3.10.22 13:43

@Ráďa 25 Jo to je pravda, obcas se nekde prasti, neco na nej spadne a ani nepipne. To vzdycky kdyz je na nejaky “tajny misi” :D

• načítám...
472
3.10.22 17:42

@Bjetuš teda to je super. Tak parádní dárek k Vánocům nebo narozeninám. Díky za tip.

• načítám...
1115
3.10.22 19:31

Ahoj holky,

koukám, že už řešíte Vánoce :) já uvažuju nad tou učící věží, je drahá, ale celkem multifunkční. Muž teď chce kupovat ten bazének s míčky, chodíme n jógu, tam ho mají a Ella je z něj naprosto nadšená :D no a v listopadu jí bude rok. To je hrozný jak to letí :lol: to jí koupíme náušnice a dál nevim :mrgreen: mamka mi teď pro ní zaplatila kombinézu, palčáky, čepici a capáčky teplý :D jsem vychytala v haemku slevy. Jinak nás stále trápěj zoubky a asi nějaká podzimní únava. Dneska třeba usla po józe, kolem půl 5, vzbudila se před půl 6, tak řikám super, to hezky vydrží. Jo prdlajs, snad od čtvrt na 7 byla protivná, pořád se šmrdlala, fňukala. Jakmile se dala do vany, tak šťastný miminko a teď už je v postýlce.

• načítám...
1004
3.10.22 20:13

@Bjetuš Tak to autíčko je naprosto suprový, my měli takový kolo s tyčí, ale nějak naprd, dokonce i nějaké šroubky a věci odpadly. Jinak neměl Máťa delší vlasy? :lol:
Klukům to spolu sluší.

• načítám...
1004
3.10.22 20:17

@kajka kajka Škoda, toho počasí Šumava je pěkná, ale zase v dešti… Jinak Bárt vypadá naprosto spokojeně a musím říst pohodář. Manželovi je neskutečně podobný oba vypadají jako takový pohodáři. :-)
Ty noce a celkem taky domlouvám Viky, ale má svou hlavu, takže i když už ji říkám je to potvora vzbudit se, když si jdu lehnout není fér, tak prostě hold část noci máme zábavu. :zed: :lol: :D :D Nevím jak u Vás holky, ale stejně má vždy odpuštěno, nadávám, že syn mi tohle nedělal a taky by nemusela. :D

• načítám...
1347
3.10.22 20:55

@Terinamamina jo manzel pohodar je, Bart asi taky, ale se mnou je hysterickej, ja sem nervak tak reaguje asi stejne.

Jinak ted dost casto koukam na deti a jejich spaci polohy. Na deti ve veku nasich mimin. Trosku me to trapi. Bart od pateho mesice, vlastne od te doby co se zacal pretacet na bricho, spatne spi. Kazde dite se otoci na bricho a spi dal, Bart se ale otoci na bricho a proste nevi, jak spat dal. Driv se jen vzepjal na rukach, casem klekl na kolena, ted si po otoceni na bricho stoupa a breci. Kdyz stihnu tu jeho otocku na bricho a zvladnu ho otocit zpet na bok nebo zada, spi vetsinou dal, kdyz ne, uz neusne. Usinani vypada tak, ze ho drzim v poloze na boku a nedovolim mu se pretocit dokud neusne. Samozrejme sem zkousela nechat ho se otacet, ale to on proste neni schopny „nevstat“. Rikala jsem si, ze to prejde, az bude zkusenejsi v tom otaceni, ale je to furt stejna mizerie. Usinaji taky vase deti „jak padnou tak speji“? Ma nekdo podobny problem jako my? Vubec me nenapada co s tim. V pytli je to o neco lepsi, ale i v tom je schopny se otocit a vstat na nohy, jedine mu to trva dele a breci uz pri te otocce, pac je to namahavy.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100