Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kajka kajka tak tady na to je dobra, pritom blw nevedu. U kousk uco nerozkousa se zatvari a vyplivne, nedusi se nikdy.
Ten horni zub jsem vcera dobre zakrikla, to byla teda noc az mi bylo do breku, uz se mi fakt nechtelo vstavat, ale normalne vstal chlap z vedlejsiho pokoje, nosil ji dokola a pak ji i prebalil. Tak je mi lito, ze ho tu kolikrat hanim, ale on si to proste dela jak a kdy chce.
Zaroven vas obdivuji, co vstavate k detem denne. Fakt bych na to nemela. ![]()
@Petrussee já mu dávala po lžička h ze začátku koj vodu, pak čaje a teď už je střídam. Top je dětský bylinný, pak svestkovy a jablečný. Bez cukru, jen horkej. Už mi vypil od rána 100ml, měl kaši, v tom tak 150 ml mléko um, trochu jahel a ovoce. Takže to jsem ráda. Už by se dokázali postarat
zkus jen u jídla dát místo lžičky vodu nebo čaj. Malej se mi takto rozpil. Šlo to pomalu, ale šlo
@TerezkaSt můj muž v tomto začal fungovat úplně luxusně. Musím se teď až stydět. Ale asi to chtělo, že už jsme samy 🙏 taky ho nosí, prebali.. Kolikrát vstane místo mě a udělá to a i mě pošle lehnout. Začali jsme se střídat.
@MILINKA35 tak ja to zkusím na ty lžičky..ja mu dělala vodu, čaj, stavu..ale to je fuk, asi nemá žízeň
Mareček měl v půl 7 trochu 🐐, pak měl bílý jogurt s ovocem, dvě krupky a teď chrape
ja dělám tu kaši s vodou no, setrim
pití nabízím porad, ale on to tak zuzla
no tak přítel děla byt, tak jsem zvědavá, co udela stěhování, ale zatím teda ho vidí chvíli ráno, tak to ho přebalí a prevlekne, to jsem ho naučila, ja mezitím rychle dělám vše ostatní než jde do práce
zapnu myčku, pracku, konvici, snidani.. ![]()
Hugís nechce nic, co je rozmixované, takže už mi neprojde žádná presnidavka ani jogurt. Má teď zase nějaké mléčné období, takže mléko prokládáme kousky jídla, musí být ale měkké, protože nemáme zuby a hlavně on si nic sám do pusy nestrčí, takže co mu tam nedám já, to si tam on nedá 😁
@kambalaka tak v tomhle je fakt trosku exponatik
normalne se kazda musi ohanet s ocima na stopkach aby si mimo nestrcilo jakejkoli chlup do pusy ![]()
@TerezkaSt no právě, Hugís si tam nestrčí vůbec nic, občas palec u ruky nebo u nohy, ale předměty vůbec, ty si vezme, prohlídne si je a zahodí 😁
@kambalaka ještě se mi nestalo, že by mi Ella něco nesnědla 😂 mám kliku, ta sní všechno co jí dám, jen otevírá pusinku 😅
Dneska jsme byly s kamarádkama na hřišti, jim teda už děti chodí, ale Ella byla na houpačce a moc se jí to líbilo
pak jsem jí roztáhla piknik deku a byla spoko ![]()
@MILINKA35 píše:
@TerezkaSt můj muž v tomto začal fungovat úplně luxusně. Musím se teď až stydět. Ale asi to chtělo, že už jsme samy 🙏 taky ho nosí, prebali.. Kolikrát vstane místo mě a udělá to a i mě pošle lehnout. Začali jsme se střídat.
Tak to je uplne zazrak, to je skvely! Ten na to fakt nevypadal..
@TerezkaSt Mili je zlaticko okaty
A sikovna s tim jidlem. Mikulas mel zrovna po chlebu dvakrat spatnou noc, tak zatim kvaskovy pecivo nedavam. Ale zas jsem pekla pernik, kefirovou buchtu, strudl a vsechno si s nama dal
Zrovna jsem cetla u jedny holky na IG shrnuti, jak u nich funguje blw. No vubec nefunguje a nechapu proc se s tim trapi. Zpraseny dite, kuchyn, dite hladovy a jidlo v kosi.
To pro tebe musel byt nezvyk takova noc.. snad jich nebudete mit moc. A dala bys to, neboj.. obo ti proste nic jinyho nezbejva ![]()
@Nikča2020 Jee tak to mam stejnyho zrouta. Mixovany, rozmackany, kousky, domaci, kupovany.. vsechno mu chutna ![]()
@kambalaka Tyjo zrovna presnidavky a jogurty po nem muzes dojist, to jsou prece zdravy veci. Muj starsi si taky nedaval nic do pusy. Ten snad nikdy neochutnal ani pisek na hristi.. takova pohoda! Vsechny matky mi zavidely
Mikes je samozrejme pravej opak a porad mu z ty tlamy neco páčim.
@Bjetuš když já mu dávám ty tučné chocenske jogurty, já jim nejradši ty bílkovinné a ty zase nejsou vhodné pro děti 😁 a presnidavky - no… já si radši dám celé ovoce 😁
@kambalaka chapu.. u nas jedi presnidavky vsichni, takze kdyby po Mikeskovi nahodou zbyla, tak se o ni manzel se starsim budou pretahovat
A delam teda domaci, tak si dam rada taky. Zrovna jsem dostala dve tasky jablek, tak zpracovavam.. Jogurty taky delam domaci, ale je pravda ze pro ty deti tucny.
@Bjetuš ta samostatnost jde sakra znát. Po odseknuti od tchyně z mé strany, je to prostě lepší a lepší. Muž malého miluje. Neměl čas předtím, pořád byl něčím zaměstnaný, někým u nich, stavba, práce. Teď mu odpadly nějaké věci, je dřív doma, přestáváme se hádat
já už byla nas.. na, jen když jsme se s tchyni potkaly u nich a hned šla na malého a už co a jak, neměla jsem náladu a ono se to všechno odrazedlo. A mužem se nedalo vůbec bavit o mých pocitech, problémech o ztrátě soukromí, a hlavně zadupani nové mladé rodiny. No fuj, už je to pryč. Takže mám víc energie na malého a dnes byl fajn den, i když jsme od pátku doma
prostě konečně tahnem za ten PROVAZ
![]()
@MILINKA35 Moc děkuju za tip na botičky a za fotky, obojí jsou krásný! Ty softshellový jsou boží, úplně jsem se do nich zamilovala
. I když u těch druhých je výhodou, že v nich můžou i ťapat..
A gratuluju, že už je doma pohoda a vyčistil se vzduch
.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat