TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1738
4.10.22 15:47

Co se tyce tech oblecku tak ja to fakt budu muset delat namatkove, hvezda ma porad 62ku a nechci se nekde minout. Hlavu ma tedy normalne a kozene capacky 0-6m jsou ji velke (davam ji do toho ponozku), nohu 9cm neni v tabulkach ani na novorozence. Overaly mne teda vubec nebavi oblikat, to je za trest, pritom jich mam hafo. Takze za mne ted frci puncochy a pres to teplaky - oteplovacky a bunda.

Merino tady strasne frci, ale prislo m ito na pradlo moc drahy resp. bodycky dost stridam. Frci spis ten chlupaty Overall. Sama jsem si pred tydnem koupila tenky svetrik a krom toho ze dost kouse (ale melo by se to oprat) nic nepocituji. Jinak mam ovci v kocarku a houpacce a na to je to skvele. Co se rikate treba na takove tretky viz. dole, maji kozenou podrazku a spicku, myslela jsem, ze by to mohlo by i eventuelne jako vlozka do bot. Ikdyz u nas to asi nemusim zdaleka hrotit, ale treba napres rok. Ze bych kupovala proste celorocni kozene a do toho ta merino vlozka jsem myslela. Ale zkusenosti nemam. :nevim:

https://www. oveckarna. cz/detske-vlnene-baleriny-seda_z5421/#10704&gid=1&pid=4

• načítám...
5617
4.10.22 19:13

@MILINKA35 mám něco podobného, ale dávám už teď. Ani má hodně studené nohy.Ale až začne chodit, tak stejně koupím boty.
 https://youtube.com/…/fUDSkx8dYRw?…

• načítám...
3555
4.10.22 19:30

@Ráďa 25 malej je měl taky, ale jsme se přestěhovali a je hodně v pohybu, tak je má dobrý. Já vytáhla fusak, slabší, a nemusím vrstvit. Na zimu mám. Ty capky vypadají celkem slušně, tak snad vydrží jednu zimu :lol: boty koupím pak, teď to nemá smysl a noha povyroste

• načítám...
1738
4.10.22 20:20

@Ráďa 25 masn ejake botky v merku? Anicka je fakt strela. Moje kdyz takhle zustane viset tak zacne brecet, proste ji chybi ta kuraz. :nevim: Doma davam capacky aby neklouzalo, to vy mate asi koberec?

Zase hezky ji. Sni i cele kusy masa, cely krajic chleba, dnes poprve jablko co jsme tu resily. Tak jsem ji zkusila dat vecer lzicku a taky dobry (ale nebudu zatim riskovat, aby to skoncilo na strope). Vypada to ze leze zub nahore. :mavam:

• načítám...
7611
4.10.22 20:39

Ten můj jedlík, jak jsem vzdycky říkala, kolik toho sní, tak má už čtvrtý den nějaký STOP, vůbec ho nepoznávám. Skoro nic mi nesní, najednou vse odmítá a jediné, co po dlouhé době neodmítne, je mlíko 😳 ráno si kolem 5:30 dá mlíko a pak celé dopoledne se ho skoro doprošuju, aby něco snědl. Nabízím presnidavku, banán, chlebík, ale u všeho mě odstrkuje rukama a nechce. Sní až oběd kolem 11:30. Pak celé odpoledne zase do nej nic nedostanu, maximálně 3 kolečka banánu, občas si cucne mléka a pak až večeří kaši, ale té už taky moc nesní. Zbasti sotva 1/3 toho, co snědl. Pak si před spaním dá svoji lahvicku mléka a v noci taky lahvicku mléka. Vůbec nechápu, dřív mi ráno vypil mléko a během dopoledne snědl třeba celou presnidavku a ještě krajíc chleba s lučinou a odpoledne klidně celý jogurt a ještě nějaké ovoce k tomu 😳 Kadí mi teď 2× denně, takže to je ok. Ale najednou takováhle změna? A zuby stále nikde, každý den koukám a spinká teď docela dobře :nevim:

• načítám...
motivi
4.10.22 21:07

@kambalaka víš co, to muže být cokoliv. Můžou to být zuby které ještě nevidis, nebo mu proste není úplně hej. Dyt my dospěli to taky tak někdy máme, ze vůbec nemáš chuť k jídlu ;) ale chápu ze to je na prd a člověk chce do nej něco dostat, ale neboj, víš ze si o jídlo říct umí :palec:

• Upravit
7611
4.10.22 21:14

@motivi no já si spis začínám říkat, jestli není zmlsanej. On se nejvíce těší na ten obed, který sní vzdycky cely. Ještě občas do nej dostanu kousky něčeho. Ale jakmile je to tekutý (presnidavky, jogurty), tak se vzteká a nechce to :nevim: přitom taková dobrota… a on je ještě “pan cistotnej” brindák už dávno nepouzivame, protože si ho hned strhne a tím, jak nic nestrká do pusy, tak mu ani nedojde, ze když mu dám třeba křupku do ruky, ze by si ji měl strčit do pusy.

On si všeobecně hračky do pusy nedává jako ostatní děti - to už má od malička 😁 máte taky někdo takové dítě? Když mu něco dám do ruky, tak si to přendavá z jedné ruky do druhé, prohlídce si to a pak to zahodí. Do pusy to nikdy nestrčí 😁

• načítám...
1347
4.10.22 21:28

@kambalaka to by mohl bejt jeden z duvodu proc Hugyskovi tak pomalu lezou zoubky, kdyz jim nepomaha kousanim do veci. Pry se nejak narusuje ta dasen a pomaha to prolejzat. Ale co…stejne jednou vylezou. :srdce:

• načítám...
1738
4.10.22 21:39

@kajka kajka jo taky bych to tak a videla a zaroven mozna i to, ze se tim ted zuby hlasi.

A kdo uz mate horni? Tesim se, ze to kousani pujde o to lip. A nejvic mne na tom bavi, ze se jidlem mala dlouho zabavi a ja si mezitim uklidim abych pak mohla uklizet po ni. :jazyk:

Chlebu zdar. :pankac:

• načítám...
6695
5.10.22 08:36

@kambalaka mě teď poslední dny taky nic nechce :nevim: jen ten oběd, ale včera nechtěl banán, jogurt, presnidavku, dal si oběd a kaši taky nedojedl :nevim: @TerezkaSt ta je roztomilá :srdce: Mareček to vždycky všechno akorát natrha a neji :roll: děla jen bordel :mrgreen:

• načítám...
1347
5.10.22 08:48

@TerezkaSt na tohle ja nemam nervy, Bart si kouse velke kusy a pak se dusi…

• načítám...
7611
5.10.22 09:47

A jak to děláte, když třeba otevřete presnidavku nebo jogurt a ti rošťák to nechtějí? Já to většinou zase zavřu, dam do ledničky a nabidnu ještě další den, ale pak už to většinou vyhazuju, protože všude píšou po otevření do 24 hodin spotřebovat :nevim: no a dojídat to fakt nechci, to bych byla jak koule za chvíli 🙈

• načítám...
3555
5.10.22 10:05

@kajka kajka mě se malej taky občas dusil, ze začátku si ukousnul velký kus okurky a dusil se, tak jsem přes rameno a hned to vykašlal. Ten kašel jim pomáhá dostat ven, má to určitě svůj důvod. Takže teď tam dá půlku krupky a prstem si to tam upravuje. Jsem u toho, když má kousky. Teď mu dávám třeba na talíř a na zem, včera takhle snědl skoro celou velkou švestku, bez slupky, krz střeva. Sice je špinavý, ale jídlo ho baví, že už tak nevyžaduje 🐐 včera chleba, Lucinka a salát na tom na kousky. Avokádo taky dal, po trochach. Chce to vydržet ta první sousta 🤗, daveni a naučí se to. Myslím, že Motivi o tom psala. Snažím se vše na kousky, maso trhám, a dělám konzistenci přílohy ala hrubý stouchany brambor :palec:
@kambalaka ohledně jogurtu kupují po 1 kg smetanový, 10%, on mi ho sní o 150 g, úplně v pohodě. Takže dávám 100g, někdy dám piškot, někdy ovoce do toho. Začíná mi jist polévky, pomalu zařazují nadymave věci, na zkoušky. Cibule, pórek a chtěla bych vyzkoušet třeba čočku.. Dáváte někdo luštěniny, ty bych mixla krz slupku. Boruvku sní v pohodě. dneska bude mít pečení kousek, cuketu a br trochu pazitky. Skleničky jsme měla jen na první lžičku, jinak dělám pořád něco. Takže nemám zkušenost a nechá minimum. Takže tohle neřeším :palec: 🙏 všechno je teď tak drahé, že jsem ráda, když vařím, tak dělám i jemu.
@TerezkaSt malá Ti ji krásně :hug: :palec: začínám to dělat podobně jak ty. Zábavi se jídlem a já si uklidim kuchyň, nachystám na vaření, dá se stihnout teď několik věcí :mrgreen:
Prcek mi spí v kočáře, zvýšená poloha, ještě má hleny, ale už je to dobrý. Na dnešek se dospal. Už začíná jít uspavani bez večerního kojení, takže jsem ho dala k půl 8 a spal do 5,pak mm a ještě spal s mužem v posteli do 7 :mrgreen: já si udělala ráno v kuchyni rychle, vlasy konečně, masku na zombie ksicht :mrgreen:, v klidu kávu a snídani a jak mi bylo, hej. Já usnula před 21, po dlouhé době spánek 🙏 takže tak.
Joo a máte někdo doma třeba nějaký stan, tunel něco na prolezani? Přemýšlím nad stanem ještě k narozeninám a nějaké míčky do toho. Malej leze rád pod deku, mám ještě vytaženou hraci deku, přes to plinu nebo něco a rád tím proleza :dance:

• načítám...
6695
5.10.22 10:07

@kambalaka my to jime no :mrgreen: takže to dělám stejně, druhy den ještě zkusím a pak to snime, buď ja nebo přítel :D podle mě je to v pohodě, ja dávám jogurt bílý a buď mixle ovoce nebo neslazenou presnidavku, myslím, ze nějaké sušenky, čokolády jsou horší :D

Příspěvek upraven 05.10.22 v 10:14

• načítám...
6695
5.10.22 10:12

@MILINKA35 můžeš dat červenou čočku ta nenadyma :palec: ja zkouším dávat cokoliv do ruky no, aby si zvykl, boruvku taky dal, ale něco spíše roztrha, rozdrobi :roll: musí si zvyknout..tak taky zkouším..tak to my s tím spaním, porad bída..včera spal od 7 do 21:00 a asi si myslel, ze je odpoledne :zed: začal podívat, perovat a tak..a ja už chtěla spat usnul po 11, budil se co 2h a měl v 6:40 vyspano..mě nevadí kojit přes noc, tím jak nic moc nepije přes den, tak, aby měl nějaké tekutiny/mléko, ale další buzeni navíc mě úplně točí :roll: a včera jsem si chtěla pustit seriál..no tak místo klidu, pohody, jsme leželi a premlouvali Marecka ať spi.. :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100