Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@TerezkaSt píše:
@Bjetuš to vypada skvele, taky jsem podedila Bobby car ale to madlo je o dost lepsi. A jak skola a do toho mimi dobry?
Skola a mimi zatim dobry! Matyas je ve skole strasne spoko, ma tam uz nejlepsiho kamarada a spoustu dalsich, chodi do druziny, protoze je to tam super.. Tak ja mam do 15h jen domacnost a mimco a pak vyzvedavame brachu a mame takovej akorat dlouhej kus odpoledne dohromady. Kluci uz si spolu hezky hrajou, maj se fakt radi..
Jo a pod sedatkem ma to auto uloznej prostor. Kdykoli jsem jednu dobu nemohla neco najit, mel to nasysleny v aute
No proste u nas asi top hracka, vyuzivana uz 5 let, musela jsem se podelit ![]()
@kajka kajka to je zajímavý, jak jsou ty děti rozdílný ve stejným věku, Hugi vstává teď kolem 6:30 a vydrží celé dopoledne nespat a po obědě se ho doprošuju spánku a když se mi ho konečně podaří uspat, tak si jdu udělat kafe a nestihnu ho ani vypít a za 20-30 minut je vzhůru a chce si zase hrát 🙈 😁 někdy má ještě dopolední spánek, ale to je jen takové lehké klimbnutí v kočárku na 15 minut. Ale zase teď (musím zaklepat) dobře spí v noci a vstává jen kolem 1hod na mléko.
@Petrussee My už máme od léta od 9 do 19 kg a má 2 polohy, když nesedela bylo to fajn. Myslím, že to je Britax-Römer.
@Bjetus jeeee super moc díky za tip na dárek myslim ze u nas to bude jasna volba. Odkaz nahodou primo na to vase auticko asi nemas, ze? Ze bych ho pak rovnou objednala🙂 🙂
Jak píšete o dovcach s tchanovcema a rodici tak ja jedu za 14dnu s mamkou na wellness pobyt; beru i Emmu tak jsem na to zvedava, mati moc na deto není plus je hodne jakoby tvrdá ve vychove tak doufam ze pobyt vsechny zvládneme.
Jo a ohledne autosedackay my mame cybex takovou tu s pultem ale emma ji nenavidi tak jsem pořizovala jeste jednu obyc a tu naopak miluje
clovek aby se v ni vyznal ![]()
Dnes mame to sezeni ohledne Bachovek tak jsem zvedava co nam pani vyberea vymysli, ale presne jak psala Bjetus uz jen ten pocit ze se da nejak pomoci ve smyslu jeceni je hrozne fajn ![]()
Jeee ta Bartas si může ve vztekani podat ruku s Emmou to budou podobne povahy
![]()
@Milinka - tak jak vam vsem je? Jak valcite s chorobou? U nas asi taky utoci nejaka viróza, ja mam zalehle ucho a plny nos; Emma rymu a Tynka kasel
partner je u sebe doma a pry je mu take blbe, tak asi bacil z letadla si myslím ![]()
Příspěvek upraven 03.10.22 v 07:52
@Terinamamina ja jsem objednala Joie, tak uvidím je od narozeni do 25kg, má ji i kamarádka ![]()
Mareček je nějaký pozadu koukám
nebo spíše ostatní napřed
nemluví, nesedí, neleze…několik týdnu peruje, ale nějak na to asi neumí přijít ![]()
Na dovolenou příště jen s rodiči nebo bez Marecka za mě teda
přítel nebyl u moře, tak bych chtěla o prázdninách jet s nim sama..když Mareček vydrží u mých rodicu a okolnosti to dovolí..ale čím více lidi na dítě, tím lépe, udělali jsme blbost, ze jsme jeli jen s Marecekem, to nebyla dovolená ani náhodou..
měl rýmu, nespal a řval..takže se nedivím, ze berete tchanovce (u nás teda to nehrozí, ty by z baráku nesli ani na chvíli)..
@Bjetuš Dekuju za tip s autickem, mrknu se
chtěla jsem kulickovou dráhu, aktivity board a nevím jestli nějaké boby (ale asi budou na chvíli, tak z druhé ruky
)
@kajka kajka ja taky občas vybouchnu, nesnáším řvaní (úplně mě to nervuje..což s malým dítětem nic moc)
včera mě zatahal za vlasy (nesnáším to) řekla jsem au (asi více nahlas nebo nevím, ale hrozne pak jecel)
taky se umí vztekat..hrozny..mě štve, ze nerozumí a nechápe, ze mě to vytaci
![]()
@sofie_13579 https://www.detijezdi.cz/…ci-3v1-bile/ Je jich vic druhu, my mame primo tohle.
Drzim palce at bachovky rychle zaberou. Jinak vas asi na wellnesu ukamenujou ![]()
@Petrussee a kajka kajka - jj úplně vam rozumím ja se musim hrozne moc nekdy drzet abych na malou take nehoukla ty nervy mame fakt jen jedny. Takze urcite nema smysl si to vycitat. Deticky nas holt umi vytočit, mozna zase nez ty emoce drzet v sobe tak je lepsi je cas od casu upustit klidne i tim houknutim atp ![]()
@sofie_13579 každý má jen jedny nervy a kdo by řekl, ze to bude tak náročné
snad ty kapky pomůžou 🙏 my už bysme to nejraději svadeli na zuby, aby měl k te náladě důvod
, ale zatím tam má jen dole obrysy..nevím, jestli ho to muže bolet, ale on je hrozny cita..trochu se bouchne, lekne a hned jeci…
a podle mě už se i nudí, jak neumí nic nového a teď jsme doma spíše, ten kočárek ho nebaví už..to je taky na moje nervy, dvě procházky prorval, tak mě to vždycky odradí ![]()
@sofie_13579 my si budem dělat testy na covid. Od soboty lehl i muzuv táta. Po 5ti dnech se nám to rozjelo. Muž má jen rýmu a je mu skoro dobře a my jsme s malým co předtím. Chudák je úplně zahkeneny, tak jsem ráda, že ho můžu doma vozit v kočáru se zvýšenou polohou. Takže od pátku, děs děs děs. Ale muž mi pomáhá, co to jde, tak jsem ráda 🙏 dostat do prcka tekutiny je teď masakr. Něco sni, ale jak vidí láhev ne ne a 🐐 taky moc ne. Jenže to mám teď dost silné, až jdou ze mě kousky, tak asi i chuť. Mě bolí všechno
spánek hlavně. Asi bych potřebovala nové tělo ![]()
@Petrussee mě teď malej usíná doma v kočárku 🙏 je nahoře, postýlku jsem mu též vypodlozila.. Hele oni zuby fakt můžou růst několik měsíců.. Jsem viděla u malého., má. Je sice venku, ale šlo vidět jak moc ho to bolí. Takže den byl i dobrej hodně podnětu ale noc byla děs. Už budu ráda, až začne třeba ukazovat, aby jsme viděli. Já dávala včera Nurofen a espumisan. Litá mu teplota přes 38, pak. Zase dobrý. Tak nic dávám, ať něco naspi. Drž se holka.
@MILINKA35 tak jestli to bude několik měsíců, tak mi hrabne
u nás noc normální, byl vzhůru asi 4×, ale nemohl usnout a do půl 11 brecel
vstaval v 6:40..ten covid zase jede
mají teď moje 2 kamarádky horečky a leží..tak se držte
to je nejhorší, když jsou nemocný miminka a pak, když i máma
Mareček půjde spat za chvíli a pak máme cvičení od 11:15, ten čas nám teda úplně nevyhovuje..se spaním a jídlem nám to nějak nevychází..Mareček a tekutiny je kapitola sama o sobě, nepije nic, kromě 🐐..zkoušela jsem 3 lahve, různá pití, um..včera když řval nechtěl nic, to jsem zkoušela um..snad si zvykne a kojit chce jen doma..takže ze cvičení pospichame domu
vymysli si
@Petrussee nejste pozadu, my příští týden jdeme na 10ti měsíční prohlídku a jsem zvědavá, co řekne Dr. Už skoro 2 měsíce se plazíme, ale nelezeme. Nesedíme a jsme bez zubů 😁 my jdeme dnes ve 12:00 plavat. Taky to máme casove nic moc, protože Hugi jak dopoledne nespí, tak chodívá po obědě a je pak hodně mrzutej, ale nedá se nic dělat. Zítra máme pro změnu cvičení od 12:30 (stejný případ). Tentokrat půjde ale s Hugem cvičit manžel, já jdu na ten KET 🙂
@kambalaka mě Mareček nechce usnout, a za hodinu musíme vyrazit
takže to bude zajímavý no..
ja jsem zkoušela přítele ukecat, aby šel na cvičení místo mě, ale marně
držím palce na zítřek ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat