Poradna duly
Jana Čurdová
ahojky. všechny zdravím. myslím si, že pokud neponocuješ takto pravidelně, tak to miminko neohrozí. ale spánek a odpočinek je určitě důležitý, stejně jako ta pestrá strava. myslím, že neděláš nic špatně a miminko se určitě má, jak v bavlnce ![]()
Syndromem bílého pláště netrpíte? Manželka asi jo, posledně měla u dr. 150/90 a doma normálně 110/70, koupili jsme klasický tonometr, tak tatínek 2× denně měří tlak ![]()
Já ty prášky žeru, ptž. jsem měla doma dva chcípáčky a já nic naštěstí nechytla. Jsou to jediný vitamíny, který můžu. Takže proto v tom alespoň zatím, hodlám pokračovat ![]()
Syndromem bílého pláště netrpím, ale věřím, že u manželky to bude tím. Obzvlášť tlak opravdu lítá z nervozity u lékaře. Ale já chodím k důktorům ráda, vždycky mě to zase na pár dní uklidní, když vidím, že se miminku daří dobře, takže jsem tam asi v klidu. To je hezké, že se tatínek tak hezky stará, pěkně hned od začátku.
Tatínek je zdravotní bratr, takže práce je i doma. Manželka má po 2mimoděložních,teď se to povedlo a snad dojde OK do konce, strach máme oba, takže kdyby nám měřily oběma tlaky před každou návštěvou, tak by se zhrozily
jeee fakt se to tady rozjíždí ![]()
já zatím jen kilčo nahoře, ale brala bych i víc
syndrom bílého pláště nemám, jsem taky zdravotník
a vitamínky, no nějak je neumím brát pravidelně. Ale zato mám děsný chutě na ovoce a zeleninu ![]()
já zatím zhubla 6 kg. no tak jsem zvědavá, jak se pan doktor zítra v poradně bude tvářit. vitamíny baštím gaky jen v zelenině a ovoci a prožívám dokonce chvíle abstinenčních příznaků, když máme doma malou zásobu. bílé pláště mi nevadí. naopak se mi dostává uklidnění, že jsme v pořádku ![]()
jo, absťák znám, pak to aspoň kompot jistí
to mi připomíná, že bych měla zajet na nákup ![]()
no a ten my nemáme
. zavořavala jsem vloni jen okurky, dělala lečo. nákup nás s manželem též čeká. tak ať na nic nezapomeneme ![]()
Tak to je jiná situace. To bych se taky bála všeho, i tak prožívám toto těhotenství nějak intenzivněji než to první, tak hlavně ať se daří dál a je tentokrát vše v pořádku.
Moje žena má občas stavy, že ani nakupovat chodit nemůže, dělá se jí prej šoufl. Jedna kamarádka nám vyprávěla, že nemohla dokonce celý těhotenství chodit do obchodu, chodila jen pro noviny, nějak jí vadily ty pachy či co?!
![]()
Ahojky, já mám spíše problém, že když něco sním, tak už pak na to nemám chuť. Říkám si, že za chvíli nebudu moc jíst snad nic
Syndromem bílého pláště netrpím, právě jak píšou holky spíš mě návštěvy u doktora uklidní.
Myslíte si, že když mi doktorka řekla, že mám placentu příliš nízko,že to něco znamená. Taky mě dost zaratilo, když na ultrazvuku namohla najít děložní hrdlo, pak ho musela nahmatat prstem a říkala, že ho mám vybočené na stranu. Trpím asi syndromem, že nemám odvahu se zeptat co to znamená. Tak pokud máte nějaké zkušenosti…
ahoj, já na minulé kontrole měla taky placentu nízsko, ale teď už o.k. pokud je pořád dole, doporučí Ti ležet, aby ses neotvírala a pokud to nezabere pošlou Tě do špitálu. Ale nestrachuj se, kdyby to bylo špatné, už by Ti určitě řekla co a jak. Někdy je lepší nevědět ![]()
Tak to já bych jedla pořád, jen chutě se mi střídají ![]()
Jo tak tenhle syndrom mám asi taky, vždycky si řeknu, že se na něco zeptám a pak se na to vykašlu. Mám sice moc hodnou doktorku, takže by jí nejspíš nedělalo problém odpovědět, ale taky v té ordinaci mám najednou nějaký blok. Nakonec si řeknu, že kdyby něco nebylo v pořádku, přišla by na to. Někdy lepší, moc toho nevědět, jenže to by nesměl existovat internet. Nepodlehnout tomu, všechno si vyhledávat na netu je nadlidský výkon.