Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ráno maminkyy!
Přeji krásný den, hlavně žádné otoky, bolesti apod.
Mondiku - děkuji, již jsem tam napsala.
Já dnes celý den nebudu (nemocnice, pak na oběd s kolegyněmi z práce, odpoledne jedeme s přítelem na návštěvu ke švagrové zkotrolovat jejich 6 koťat
), tak to zkouknu zase až pozdě večer.
Tak jsem se také přihlásila ![]()
Bobisku, potvrdila jsem ti přátelství ![]()
No, tak to jsou super zprávy
Snad už to bude brzo a bude s Vámi Mareček doma ![]()
Aicul, koukám, že jsi na tom jako já-CS2cm a malá hodně dole…Jen nevím, zda ten stan je dobrý nápad
Já bych to ve 34 týdnu neriskovala ![]()
Téda, to je divné, že ve 34tt mělo jen 900g. Vždyt dělali utz, tak už dřív museli vidět, že je mimčo hodně malé, ne??? Hlavně aby se z toho dostalo a bylo v pořádku ![]()
Ivet, kdopak dneska nemá FB??? Já myslím, že každý.
Já měla spoustu žádostí od dětí ze školy a raději jsem všechny odmítla. přeci jenom tam píše člověk nějaké osobní věci ![]()
Brý ráno ![]()
teda nemám šanci vás dočíst,ale koukám že jste se mi přesunuli do zamčené skupiny????
taky chci.holky jen nevím jak budu ted psát,jestli vůbec budu na netu,od včerejšího podvečera mám opravdu slušné asi poslíčky-nehlídám intervaly,přítel večer myslel že pojedeme-ani sprcha nepomohla,akorát nad ránem se to trochu uklidnilo,ale mírný bolesti mám i ted.tak jdu radši douklízet resty co tu mám,kdyby náhodou.. ![]()
Beru, téda, nestraš, ještě to chvilku vydrž
A co skákání na míči, nepomohlo???
Jitule84 píše:
Beru, téda, nestraš, ještě to chvilku vydržA co skákání na míči, nepomohlo???
No prvního syna jsem porodila taky 37tt tak bych se ani nediila kdyby to přišlo
no pomohlo na malou chvilku když jsem vařila večeři,to povolili bolesti,ale za to mě brali záda kříži
pak jsem právě byla dvakrát v horké sprše a to povolili zase záda nastoupili zpět bolesti.my pak teda zkusili ještě sexovat co to udělá a neudělalo to nic,furt stejný,takže sem nemohla ůbec usnout,chodila jsem tu po bytě.no já tu mám sice balon,ale hmotností už přesahuju tak radši na něj nesedám
![]()
berusenka66 píše:Jitule84 píše:No prvního syna jsem porodila taky 37tt tak bych se ani nediila kdyby to přišlo
Beru, téda, nestraš, ještě to chvilku vydržA co skákání na míči, nepomohlo???
no pomohlo na malou chvilku když jsem vařila večeři,to povolili bolesti,ale za to mě brali záda kříži
pak jsem právě byla dvakrát v horké sprše a to povolili zase záda nastoupili zpět bolesti.my pak teda zkusili ještě sexovat co to udělá a neudělalo to nic,furt stejný,takže sem nemohla ůbec usnout,chodila jsem tu po bytě.no já tu mám sice balon,ale hmotností už přesahuju tak radši na něj nesedám
![]()
Berus- kdyby se ti neco nezdalo radsi jet ![]()
No, tak to je teda možné, že porodíš zase 37tt. pokud si vzpomínám, tak dr, ti říkala, že tak za týden až 2 porodíš, ne???? ![]()
Tak uvidíš, jak se to dnes bude vyvíjet a hlavně nám dávej průběžné info ![]()
Jinak dobre rano
to je hruza, ja sla spat nekde kolem 1h a uz zas strasim
ale musela jsem vzbudit ditko aby vecer spala a mohla bejt aspon malicka romantika
Bobi- pratelstvi potvrzenoí
JITUL- ja byvam na fcb hodne, taky neprijmam spousty zadosti, nebot ta nepotrebuji kazdeho koho jsem jednou videla
ale treba si me pridej kdyz budes chtit, tam mi jdou vkladat fotky
![]()
Holky díky,já se právě bojím že to nepoznám
u prvního mi odtékala plodovka,takže sem bolesti měla až po tom,co mi praskla úplně,tohle je pro mě velká neznámá nějaký poslíčci nebo co to je
holky kdyby něco,tak někomu napíšu číslo do zprávy-ona ho má teda Zvizatinka,ale nestíhá sem moc chodit,tak abych mohla dát třeba info.tak jen řekněte komu ho napsat
Beru, jak říkala Ivet, jakmile se ti nebude něco zdát, tak se seber a jeď do porodnice… ![]()
Jestli chceš, klidně písni mě
Ivet, a jpod čím tě tam najdu???
Jitule84 píše:
Beru, jak říkala Ivet, jakmile se ti nebude něco zdát, tak se seber a jeď do porodnice…
Jestli chceš, klidně písni měIvet, a jpod čím tě tam najdu???
Ivetka Seborova ![]()
berusenka66 píše:
Holky díky,já se právě bojím že to nepoznámu prvního mi odtékala plodovka,takže sem bolesti měla až po tom,co mi praskla úplně,tohle je pro mě velká neznámá nějaký poslíčci nebo co to je
holky kdyby něco,tak někomu napíšu číslo do zprávy-ona ho má teda Zvizatinka,ale nestíhá sem moc chodit,tak abych mohla dát třeba info.tak jen řekněte komu ho napsat
Berus- ja mam strach z uplne stejny veci
uz sem rodila ale bojim se, ze nepoznam svuj druhy porod. jak se ti neco nebude zdat je lepsi jet… a kdyz te poslou zpet domu? nic se nedeje urcite se ti nikdo nevysmejen kazdy porod je jiny
tak neboj
![]()
Holky, tak jdeme vedle??? Koukala jsem, že se včera těhulky pěkně rozjely ![]()