TP září 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
47
17.5.23 20:02

Ahojky, jdu si trochu postěžoval a taky tak trochu doufám že nebudu jediná. Před 14 dny jsem měla podezření na zánět močového měchýře. Doktorka nepotvrdila, ale pocit plného močáku a při dovyprázdnení takový tlak. Doktorka jen řekla že může tlačit mimi, ale přijde mi to brzy když jsem teprve v polovině těhotenství. Jinak mi občas tvrdne břicho ale to je asi v normě. Máte to taky tak nějaká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
17.5.23 20:57

@Liška89 ja sa hlásim že ja to už mám asi 3tyzdne aj cítim kopanceky do mechúra od malého, keď sa vycikam, stále mám pocit, že tam niečo zostalo, tak sa postavím a v polosede ešte docikam, ale aj tak mám pocit, že to nie je všetko. Pijem radšej viac vody a jem brusinky pre istotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
18.5.23 07:30

@Liška89 Ahoj mám to podobně hlavně ráno curam na dvakrát vždy mám pocit že tam něco zůstalo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
18.5.23 07:50

@syaska ja myslím že keď ma tam pichá tak je to okolie pupočnej šnúry tiež ma to tam občas pichá a cítim taky tlak ťahavý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
18.5.23 19:45

Ahooj, holky! po dlouhé době se hlásím, dneska 24+5 =) Čekáme holčičku, od začátku už jsem měla covid a 3× atb (2× děsná angína a jednou zánět ledviny, skončila jsem v nemocnici). Čípek 26mm, pomalu se zkracuje, neustále tvrdnutí břicha a stále krev v moči (no prostě je to červené jak kapie) je to kvůli té ledvině, bolí jak potvora, utlačuje ji děloha, tak doufám, že mě nepotká stent. Píchám fraxiparin, beru hormony na udržení a magnezko. Už jsem z toho všeho trochu na prášky, ale doufám, že už to nějak doklepeme do konce a budem obě v pořádku :srdce: Mrňavá kope jak blázen, je už 3t hlavou dolů (chodím na kontroly co týden teďka), ogtt v pořádku absolvováno. Tak snad se vám všem daří :srdce: píšu už do druhé diskuze skoro to samé, tak snad jsem správně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
19.5.23 07:31

@Avanie Ahoj tak to si teda užíváš já děkuji bohu že jsme s malou obě bez potíží a že to tak i zůstane jsem 21tt takže cesta ještě dlouhá. Drzim palce ať je vše špatně už za vámi a ať je už jen dobře a můžeš si tehu :hug: v klidu užít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
19.5.23 13:34

@Avanie Cauky, jak zvladas ten Fraxiparine? Já mám 0,8, na začátku to šlo, ale teď se mi zacly dělat velke modřiny a boule a teď mě to břicho od toho bolí i při chůzi… nehledě na to, ze už stěží hledám volné místo kam to píchnout :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
19.5.23 14:45

@Lucnat super, to je dobře, že jste obě v pohodě a můžeš si to hezky užívat :srdce:! já se to snažím brát tak nějak v klidu, jsem už na PN, tak hodně odpočívám na zahrádce, čtu si…snad už bude ten závěr klidnější:)

@syaska Ty já si kvůli ivfkám a všemu píchám fraxík s malýma přestávkama vlastně už 5 let, takže to nijak nevnímám :) modřiny moc nemám ale podbřišek mám hodně citlivý, vždycky píchám pár dní na jednu stranu a pár dní na druhou, ona se mezitím trochu vzpamatuje ta předešlá strana a je to zas kam dát:D ale opruz to je, znám i příjemnější injekce, ty hormonální v CARu byly oproti tomu dost pohoda, aspoň to neštípalo.. já bohužel kvůli tomu tvrdnutí a bolestem od ledvin nedokážu rozpoznat, co mě vlastně bolí, když si stoupnu, protože se sotva narovnám, mám to hodně silné…tak možná, že se to v tom ztrácí:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
20.5.23 05:11

@Avanie co člověk pro ty děti musí vytrpět :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
20.5.23 14:38

@Avanie si teda bojovníčka držím vám palce aby ste to s malinkou zvladly čo najdlhšie 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
21.5.23 21:45

Podpůrný pás

Holky a co podpůrný pás? Furt na mě vyskakuje reklama… já už mám teď břicho dost velke a vůbec si ho nedovedu představit za měsíc dva… nemáte někdo zkušenosti, jestli to pomáhá? Nebo je lepší šátek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
22.5.23 07:30

@syaska ja ho mám už asi dva mesiace a bez neho by som už nedala ani krok fakt to pomáha krásne drží bruško a spodok chrbtice https://www.astratex.cz/…pres-brisko/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
22.5.23 08:25

@syaska Ahoj, mám - používám na běhání :-) úplně jednoduchý pružný, pod bříškem na suchý zip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
22.5.23 13:58

Já jsem si prave koupila za par kacek ze SHEIN, ale teda nějak moc mi to nedělá dobre. Tak nevím, jestli to je tím, ze to je šunt a nebo mám divnou postavu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3618
22.5.23 18:38

Já mám tedy toto https://www.pradloskiny.cz/…baby-sherpa/?… a nemůžu si stěžovat. Ale jak říkám nosím jen na sport.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí