Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ellie96 já dnes končím 10 tt a normálně mi je dobře, jen včera mi bylo fakt na umření, ale aspoň mám teď víc lepších dní, než těch horších
.
Jinak angelsounds mám a za mě teda rozhodně je ještě brzo, já slyším jen svůj tep
.
@bbk85 píše:
@Ellie96 já dnes končím 10 tt a normálně mi je dobře, jen včera mi bylo fakt na umření, ale aspoň mám teď víc lepších dní, než těch horších.
Jinak angelsounds mám a za mě teda rozhodně je ještě brzo, já slyším jen svůj tep.
Já taky končím 10tt a začínám 11tt. Já sem měla lepší dny a včera to bylo hrozný
večer mi asi něco nesedlo
ale pořád mám žaludek na vodě už je to dlouhý…
Já ten angelsounds možná budu mít půjčené
@Ellie96 já už svůj žaludek věčně na vodě, beru jako normální
. Včera mě třeba chytla strašná migréna a k tomu se zhoršila nevolnost, nic víc než padnout a ležet jsem nedala, ale dneska mi je zase kupodivu zatím dobře
. Je to dlouhý, fakt se těším na konec 1. trimestru, kdy pak říkají, že má být líp. Jen doufám, že to nejsou plané sliby
.
Jinak uvidíš, třeba něco uslyšíš, já mám ještě trochu zakloněnou dělohu, takže i to je možná důvod, že ještě není nic slyšet. Někde jsem tu četla, že holky slyšely srdíčko už 9+5, ale víc případů to našlo později. Chce to hlavně nepanikařit, když nebude takhle brzo slyšet
![]()
@vprouduzivota Na to, že jsem byla v době covidové, tak tam bez problémů byl manžel - u porodu. Když pak malý byl na JIPu, tak jsme k němu mohli oba prakticky 24/7 (ale kdo má rozum, tak ví, že on i my si potřebujeme odpočinout) - tak tam chodil manžel na pár hodin, já také - střídali jsme se. Za mnou na šestinedělí poté nemohl už - tak ho i choval, jako první - když řekli, že ho přesunou z JIPu, tak jsem mu rychle volala, ať ještě dorazí.
@Elsia Mně to ukazuje:
30 min Hořovice
15 min Motol (tehdy měl mít v mém termínu odstávku, kamarádka tam předčasně porodila obě děti a spokojenost, podruhé byla registrovaná na Vinohrady - ale jelo se do nejbližší nemocnice)
20 min Podolí
(pro zajímavost Příbram 50 min - ale já bydlím kousek od Rudné, tedy přímo dálnice na Plzeň - a Praha ve špičce je relativní)
Asi to bude na diskusi i s manželem - o tomto sama rozhodovat úplně nechci ![]()
@bbk85 píše:
@Ellie96 já už svůj žaludek věčně na vodě, beru jako normální. Včera mě třeba chytla strašná migréna a k tomu se zhoršila nevolnost, nic víc než padnout a ležet jsem nedala, ale dneska mi je zase kupodivu zatím dobře
. Je to dlouhý, fakt se těším na konec 1. trimestru, kdy pak říkají, že má být líp. Jen doufám, že to nejsou plané sliby
.
Jinak uvidíš, třeba něco uslyšíš, já mám ještě trochu zakloněnou dělohu, takže i to je možná důvod, že ještě není nic slyšet. Někde jsem tu četla, že holky slyšely srdíčko už 9+5, ale víc případů to našlo později. Chce to hlavně nepanikařit, když nebude takhle brzo slyšet![]()
Já s tím teda nejsem takto smířená každý večer se modlím abych se probudila a konečně se cítila netěhotná 😓 😁 ale věřím tomu a chci tomu opravdu věřit, že jakmile udeří 12tt tak to všechno skončí 😁
Já uvidím jestli to budu mít půjčené pokud ne, tak abych byla upřímná tak se mi za to nechce „vyhazovat“peníze ![]()
@Ellie96 taky vyhlížím konec 1. trimestru. Ale já jsem teprve 7+4
![]()
@Elsia ty brdo já bych se zbláznila
já začínám 11tt takže už se těším na začátek 12tt pak věřím že už to bude dobrý
vydržet musíme, ulevi se nám neboj
musíme být silný, ikdyz já taky propadám zoufalství jak už mě to nebaví tyto stavy
já začala zase užívat degan a je mi po něm o něco lépe
Ahooj, jsi hodna ze se ptáš ❤️ dobré, 9+4, docela to odpovídá, jsem objednána na screening 10.3.., do té doby už žádná kontrola 😬
No ale jinak teda zážitek, sestřička měla hlídat malého, ale dělala xxx nějakých jiných věci, takže si ho nevsimala, chytl hisak, že se bojí, běžel zamnou do ordinace, plakal, sápal se přes doktora, tak jsem si ho vzala na sebe, doktora mezi nohama 😂 no nevím moc co říkal a na obrazovku jsem skoro neviděla 😂 fotku prikladam, nějaký snehulacek😄 nevíte někdo co je ta čárka směrem dolu z hlavy?😄
@deni2912 No tak super
hlavně, že je všechno v pořádku ![]()
No tak to jsi měla teda zajímavou kontrolu ![]()
Fotka super
Fakt sněhuláček ![]()
Já mám kontrolu v pondělí po třech týdnech, tak jsem zvědavá jestli je všechno ok
to bych měla být 11+3
a screening bych měla mít 3.3. ![]()
Tak to už nám uteče a snad budeme mít je dobré zprávy ![]()
@Ellie96 tak to já když se probudím a cítím se netěhotně, tak zase panikařím jestli je všechno v pořádku, ono prostě každé má svoje
.
Jo já koukala nejdříve na ty z druhé ruky, ale pak jsem nakonec za 900,– koupila na Alze a bylo. Pak to případně za nějaký levnější peníz prodám dál a bude
.
@Elsia neboj to uteče jako voda
všechny v napětí očekáváme konec 1. trimestru, aby bylo líp a hlavně to nejrizikovější období bylo za námi
.
@deni2912 Já teda nevím, ale měla jsem na utz v 7+6tt něco podobného, teď v 11+4 už tam nic takového nebylo.