Trable s příjmem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Burj Chalifa píše:
já ta hloupá koťátka však nechci krmit donekonečna.
To už je tak nějak nevýhoda bohaté, demokratické společnosti, že ti schopnější živí ty méně schopné (nebo víc vyčůrané), výměnou za příslib, že pokud to budou potřebovat, postará se společnost i o ně ![]()
Vybarvi si okénko modrého života a buď ráda, že si natolik schopná, že můžeš být na té straně která krmí
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ahhotep píše:
Psalo se, mxslim, ze na 2000 alinenty, coz mi na pubertaka prijde zalostne malo, otazka je co jeji byvaly, jestli ma taky nejaky invalidni duchod, asi moc neni sance to zvednout..
Hlavně ty deti ma dvě, tak kde jsou alimenty na to druhé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Hlavně ty deti ma dvě, tak kde jsou alimenty na to druhé
Druhá dcera je prý už samostatná. Nežije s ní ve společné domácnosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KaZeAd píše:
Zatím jsem diskuzi nečetla, ale děláš si srandu? Co vůbec děláš na ženském webu, tě tu platí za rozdmýchávání diskuzí? Zrovna ty tu myslím tvrdíš, jak jsi finančně za vodou, pronajímáš nemovitosti…a máš potřebu ponižovat ženy v invalidním důchodu, se zdravím v háji? Po větě "Jednou bych si přála, abych šla do obchodu a koupila si to, na co mám opravdu chuť, a nemusela obracet každou korunu,“ zasní se Jana. - mě normálně přešla chuť k jídlu…
Ze, ja se uplne zastydela kolik jsem nedavno utratila za jidlo a spoustu blbosti, ktere by clovek ani nepotreboval, drahe syry, vino, spousta ovoce a zel a vlastne ani nemame cas to poradne snist..jakoze jasne, mame na to, ale obcas nezaskodi se nad tim zamyslet, ze vlastne to neni uplny standart a neco je proste zbytecne..
Pani je mi lito, i kdyz urcite by se treba dalo na necem posetrit, tv a mobil..ale stejne jit do kramu a koukat jen na ceny a brat zbozi jen v akci, zaroven pokud je pravdivy i ten zdravitni stav, holt nena to jednoduche a bat se, ze ze zdravitnich duvodu jim treba vypadne prijem a budou na tom jeste hur..snad by pomohly deti..ale tezko rict, 17 leta uz zije s pritelem..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jahru píše:
To už je tak nějak nevýhoda bohaté, demokratické společnosti, že ti schopnější živí ty méně schopné (nebo víc vyčůrané), výměnou za příslib, že pokud to budou potřebovat, postará se společnost i o ně
Vybarvi si okénko modrého života a buď ráda, že si natolik schopná, že můžeš být na té straně která krmí![]()
Trest na ty, co na sobě makají a peníze nenašli na hnoji. Místo krmení bych mnohé nakopala…víte kam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Hlavně ty deti ma dvě, tak kde jsou alimenty na to druhé
Děti má tři.
S manželem už léta nežijí. Sedmadvacetiletý syn Ondřej a sedmnáctiletá dcera Šárka se osamostatnili a s osmačkou Terezkou se v prosinci přestěhovala z Nové Paky do Ústí nad Labem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@topazio píše:
Druhá dcera je prý už samostatná. Nežije s ní ve společné domácnosti.
Ale na ni dostává 2000 POUZE a ty ji přeposílá. Na to nejmladší nic. Ani případně zálohované výživné. Takže to ONA neřeší vůbec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše:
Ale na ni dostává 2000 POUZE a ty ji přeposílá. Na to nejmladší nic. Ani případně zálohované výživné. Takže to ONA neřeší vůbec.
To je špatné, když nic neřeší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janli píše:
Tvoje matka nebyla samoživitelka. Měla vdovský důchod a ty sirotčí.
symbolické částky-ovšem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius tezko rict, spis to neresi v tomclanku, kdovi jak a proc to tak je…
Treba vubec ani netusi kam se obratit, treba by dostala nejaky prispevek na bydleni, nevim, nevyznám se v tom, mozna by ji stacila rada, ze by mela jit na socku a poptat se..jasne, asi by ji to melo napadnout samu, ale..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Božislava píše:
symbolické částky-ovšem.
Božka psala jsem ti, že bydlíš v Mostě. Tam se za odpad neplatí. Místo tvého bydliště tu jednou napsala Klopotková.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Božislava píše:
symbolické částky-ovšem.
Tak žiješ v jiném státě. Každý v mém okolí kdo bere vdovský/sirotčí to jako symbolickou částku nemá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše:
Tak žiješ v jiném státě. Každý v mém okolí kdo bere vdovský/sirotčí to jako symbolickou částku nemá.
Božka si ráda vymýšlí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@topazio píše:
Popelnice? Bylo řečeno/napsáno, že žiješ v Mostě. Tady se za popelnice/odpad neplatí.
Teoreticky máš pravdu. Ovšem to bylo kvůli notorickým dlužníkům z řad romského nepřizpůsového etnika, kteří se dostávali do exekucí apod. ( Bordel však dělají i tak a odpadka se všude válejí.) Prakticky však odvoz a likvidace není zadara a radnice má způsoby jak z řad lidí, kteří mají legální příjmy dostat peníze. jako např. daně ( z nemovitosti atd.) Nevěř tedy, že něco je zadarmo. Např, zdravotnictví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@topazio píše:
Božka si ráda vymýšlí.
Tak jako existují rozdíly v platech (někdo bere 12 000 a někdo bere 90 000) tak logicky existují i rozdíly v důchodech. Nechápu co je k nepochopení? A je mi 51Tak kdy asi bylo to sirotčí? Před 33lety.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit