Trable s příjmem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56505
29.5.23 21:13
@Božislava píše:
Teoreticky máš pravdu. Ovšem to bylo kvůli notorickým dlužníkům z řad romského nepřizpůsového etnika, kteří se dostávali do exekucí apod. ( Bordel však dělají i tak a odpadka se všude válejí.) Prakticky však odvoz a likvidace není zadara a radnice má způsoby jak z řad lidí, kteří mají legální příjmy dostat peníze. jako např. daně ( z nemovitosti atd.) Nevěř tedy, že něco je zadarmo. Např, zdravotnictví.

Už nehul a nelži tu. :zed: Za žádný odpad neplatíš. Jen tu lžeš. Daň z nemovitosti platíš jednou ročně. Daň se rozpočítává na celý panelák. Je ve vyúčtování. Sama zvlášť nic neplatíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
29.5.23 21:16
@Božislava píše:
Tak jako existují rozdíly v platech (někdo bere 12 000 a někdo bere 90 000) tak logicky existují i rozdíly v důchodech. Nechápu co je k nepochopení? A je mi 51Tak kdy asi bylo to sirotčí? Před 33lety.

Kolik by si chtěla brát? Nikdo tě nenutí pracovat v Amazonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
@Burj Chalifa píše:
Trest na ty, co na sobě makají a peníze nenašli na hnoji. Místo krmení bych mnohé nakopala…víte kam.

Samozřejmě, že ty co utracejí za alkohol, cigarety a podobné nesmysli, článek neměl na mysl, ale normální lidi, co utracejí za nezbytnosti!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
@ahhotep píše:
Psalo se, mxslim, ze na 2000 alinenty, coz mi na pubertaka prijde zalostne malo, otazka je co jeji byvaly, jestli ma taky nejaky invalidni duchod, asi moc neni sance to zvednout..

tj, to se psalo, ale nikde to tam už v tom přehledu příjmů/výdajů nevidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42140
29.5.23 21:19
@BrnackaM píše:
tj, to se psalo, ale nikde to tam už v tom přehledu příjmů/výdajů nevidím…

Ty peníze hned přeposílá starší dceři, tak s nimi nepočítá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
29.5.23 21:19
@Božislava píše:
symbolické částky-ovšem.

Myslíš, že tu nikdo nemá přehled, kolik to bylo?

• Citovat
  • Upravit
42140
29.5.23 21:20
@Božislava píše:
symbolické částky-ovšem.

Tak ony byly jiné i ceny, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
29.5.23 21:21
@Božislava píše:
symbolické částky-ovšem.

Nemůžeš srovnávat, jak to bylo před rokem 1989 a teď. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
29.5.23 21:21
@topazio píše:
Už nehul a nelži tu. :zed: Za žádný odpad neplatíš. Jen tu lžeš. Daň z nemovitosti platíš jednou ročně. Daň se rozpočítává na celý panelák. Je ve vyúčtování. Sama zvlášť nic neplatíš.

Daň jsem zrovna platila minulej měsíc. A když jdu na kardiologii, oční, cevní atd, tak samozřejmě taky nic neplatím ( v ordinaci ). Teoreticky neplatím nic, stejně tak neplatíš ty. Ale prakticky chod státu, města, kraje platím já, jako ty. Nebo snad věříš, že je to zadarmo???Naivko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
29.5.23 21:23
@topazio píše:
Kolik by si chtěla brát? Nikdo tě nenutí pracovat v Amazonu.

A tak zase jedeš po svým modu. Nestěžovala jsem si na mzdu v Amazonu. Nemám děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
29.5.23 21:24
@topazio píše:
Nemůžeš srovnávat, jak to bylo před rokem 1989 a teď. :zed:

A to jako proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MamkaDouDou
29.5.23 21:24

Že se z mých daní přispívá samoživitelkám je to poslední, co by mě trápilo. Ale že se z mých daní živí pan Mynář a jiný neužitečný skot.

• Citovat
  • Upravit
56505
29.5.23 21:26
@Božislava píše:
Daň jsem zrovna platila minulej měsíc. A když jdu na kardiologii, oční, cevní atd, tak samozřejmě taky nic neplatím ( v ordinaci ). Teoreticky neplatím nic, stejně tak neplatíš ty. Ale prakticky chod státu, města, kraje platím já, jako ty. Nebo snad věříš, že je to zadarmo???Naivko.

Já nejsem naivní. Jen ty tu trollíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56114
29.5.23 21:27
@Cenarius píše:
Jako musím se tu zeptat v plénu. Jelikož poslední dobrou mě vyloženě hnou žlučí neustále články o samozivitelkach a jaký jsou to chudery a jak umírají hlady na ulici apod. Vždycky je k tomu článek, který je napsaný úplným xxxx.

https://www.seznamzpravy.cz/…nusni-231486

Například tady. Alimenty na dvě děti má 2000 a má v pí* či, vůbec to neřeší a je s tím spokojená a jen brečí.

Pak tam má telefon, internet, televize 3500,–, to si dělá jako p*rdel? A pak si ještě někde otevře hubu a brečí nad tím že nemá peníze?

A jízdné 930,– měsíčně? To mě vojed z boku, kde je to takto drahý?

Jak má mít člověk soucit se samozivitelkama, když tyto články jsou jen plný nesmyslů a naprosto finančně negramotných individuí?

Otevře hubu je dost silnej výraz, ona pracuje a nenatahuje jen ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
29.5.23 21:27
@MamkaDouDou píše: Že se z mých daní přispívá samoživitelkám je to poslední, co by mě trápilo. Ale že se z mých daní živí pan Mynář a jiný neužitečný skot.

Pekarová? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí