Trable se svatebnimi saty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6667
11.3.22 10:23

@zrnko Ale v elektru kolem tebe hodinu netancuje prodavač, nenosí ti ty spotřebiče ukázat, nepředvádí je… jo, mně taky přijdou služby těchto půjčoven příliš drahé, proto jsem svoje šaty řešila jinak, ale vybírání těchto poplatků si prostě nevěsty vykoledovaly samy tím, co jsem psala (jasně, to byly ty „minulé“ nevěsty a dojíždí na to ty současné, ale já se těm salonům nedivím, když dřív si z těch, co do salonu přišly a strávily tam dlouhou dobu, půjčilo nakonec šaty třeba 40 % a pak najednou 10 % a na svatebních fórech a skupinách akorát čtou „obejdi si salóny, objednej si z Číny, je to super a hrozně ušetříš“).

Ale katalog je úlet, to souhlasím. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
11.3.22 16:54
@klamonožka píše:
@zrnko Ale v elektru kolem tebe hodinu netancuje prodavač, nenosí ti ty spotřebiče ukázat, nepředvádí je… jo, mně taky přijdou služby těchto půjčoven příliš drahé, proto jsem svoje šaty řešila jinak, ale vybírání těchto poplatků si prostě nevěsty vykoledovaly samy tím, co jsem psala (jasně, to byly ty „minulé“ nevěsty a dojíždí na to ty současné, ale já se těm salonům nedivím, když dřív si z těch, co do salonu přišly a strávily tam dlouhou dobu, půjčilo nakonec šaty třeba 40 % a pak najednou 10 % a na svatebních fórech a skupinách akorát čtou „obejdi si salóny, objednej si z Číny, je to super a hrozně ušetříš“).Ale katalog je úlet, to souhlasím. :D

to mělo být asi na mě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová