Trapas na návštěvě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.3.21 21:58

@debra.morgan si to najdi, nebyla jsem jediná, kdo ti to vytkl. Např str 2

• Citovat
  • Upravit
24992
3.3.21 22:00
@Anonymní píše:
@debra.morgan si to najdi, nebyla jsem jediná, kdo ti to vytkl. Např str píše: Více
žádný vysmívání nevidím.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
3.3.21 22:03
@debra.morgan píše:
@ančapepča tk víš co, vždycky se říkalo, že staří jsou moudří, tak až se přenesu přes fakt, že nejsou, tk ji třeba zastavím a zkusím jí to vysvětlit. ;)

Já doufám, že jen provokuješ a děláš si srandu. Jinak si to totiž neumím vysvětlit…ta paní asi těžko ovládá internet a z neustálých změn ve vládních opatřeních musí být chudák celá divoká. Prostě si ten respirátor vezme. A teď jsem přesvědčená, že je na tom morálně daleko líp než ty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
3.3.21 22:08
@debra.morgan píše:
no ale to chápu, ale nechápu proč ho mají na ksichtě, na cestě do obchodu, kde když stojíš na přechodu ve 2 lidech, tak už to je událost. Autobusem se tu nejezdí, představ si vesnici a ani tu není moc možností kam by šli, potraviny, zelenina, masna, květinářství, trafika, hřbitov.

jé velkoměsto. U nás potraviny + restaurace. Hřiště a popelnice, kravín… roušku ven nenosím, ale chodím mimo domy. Nejprve 4 RD minu a jsem pryč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61067
3.3.21 22:11
@dedrichov píše:
jé velkoměsto. U nás potraviny + restaurace. Hřiště a popelnice, kravín… roušku ven nenosím, ale chodím mimo domy. Nejprve 4 RD minu a jsem pryč

no proti nám teda velkoměsto asi jo.. v nasi vesnici jen jen jeden obchod a hospoda, ani poštu nemáme..
v druhý jeden obchod, hospoda, pošta a, naštěstí školka a, škola.. jinak nic.. květinářství, masna, zelenina.. to je luxus.. ty jo a koukam i trafika 8o to uz je velkej luxus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
3.3.21 22:12
@ančapepča píše:
Já doufám, že jen provokuješ a děláš si srandu. Jinak si to totiž neumím vysvětlit…ta paní asi těžko ovládá internet a z neustálých změn ve vládních opatřeních musí být chudák celá divoká. Prostě si ten respirátor vezme. A teď jsem přesvědčená, že je na tom morálně daleko líp než ty…

jo, určitě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
3.3.21 22:13
@dedrichov píše:
jé velkoměsto. U nás potraviny + restaurace. Hřiště a popelnice, kravín… roušku ven nenosím, ale chodím mimo domy. Nejprve 4 RD minu a jsem pryč

vidíš, a všichni si stěžují, že tu nic není, ani blbej lidl :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
3.3.21 22:18
@a12 píše:
no proti nám teda velkoměsto asi jo.. v nasi vesnici jen jen jeden obchod a hospoda, ani poštu nemáme..
v druhý jeden obchod, hospoda, pošta a, naštěstí školka a, škola.. jinak nic.. květinářství, masna, zelenina.. to je luxus.. ty jo a koukam i trafika 8o to uz je velkej luxus

Jsem šťastná za tu restauraci tady, zaťukám si na okénko a voalá: oběd 80 Kč, to je taková nádhera. Jsem jediná ze zákazníků i kuchyně, kdo má respirátor. Ale hned za rohem ho sundám taky no.
Trafiky už jsou hlavně sázkové kanceláře, jinak by nepřežily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
3.3.21 22:21
@debra.morgan píše:
vidíš, a všichni si stěžují, že tu nic není, ani blbej lidl :mrgreen: :mrgreen:

to musí být asi 5-7tisícové městečko na lidl ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
3.3.21 22:21
@Anonymní píše:
@Kakika upřímnou soustrast, je to strašné, mě taky minulý týden umřel dědeček v půlce ledna byl pozitivní a téměř celou dobu byl v nemocnici a dusil se. A když tady pak čtu, jak se lidi setkávají a je jim to jedno, tak se akorát naštvu.

Upřímnou soustrast i Tobě. Dnes jsme se doma smutně shodli, že děda měl štěstí, že netrpěl dlouho a ještě se na něj ta péče dostala. Co přinesou další dny už asi nemocnice nebudou stíhat a o potřebné nebude postaráno tak, jak by si zasloužili.

Loni jsme kvůli blbé pandemické situaci veškeré proběhlé svátky, výročí i narozeniny slavili až v červnu. Letos to bude asi také tak. A možná to pro nás bude lepší. Děda měl mít narozeniny za dva týdny, já tři dny po něm. Vždy jsme to slavili spolu v jeden den. I v rámci rodiny jsme byli schopní to posunout. Ale nejsem mrcha a všem, kteří to berou na lehkou váhu fakt přeju, aby měli i nadále štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76433
3.3.21 22:29
@Prigionia píše:
@debra.morgan @BeNiPe holky klid. Já byla dneska na procházce s dětma mimo katastr mé obce :pankac: :pankac: :lol:

tak to je nejméně na doživotí, to vymře i ta větší půlka :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
3.3.21 22:35
@stinga píše:
tak to je nejméně na doživotí, to vymře i ta větší půlka :mrgreen: :mrgreen:

Není blbý vtipkovat o vymření, když 2 uživatelky nad tebou aktuálně prožívají umrtí v blízké rodině :nevim: a to fakt nejsem nějak extra útlocitná a kovid moc neprožívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
3.3.21 22:41
@dedrichov píše:
to musí být asi 5-7tisícové městečko na lidl ne?

Ano, to zas jo. Hanušovice to nejsou. Je to spis taková městská vesnice. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
3.3.21 22:42
@ivašot. píše:
Není blbý vtipkovat o vymření, když 2 uživatelky nad tebou aktuálně prožívají umrtí v blízké rodině :nevim: a to fakt nejsem nějak extra útlocitná a kovid moc neprožívám.

Vždycky někdo prožívá něco smutnýho. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
3.3.21 22:49
@debra.morgan píše:
Vždycky někdo prožívá něco smutnýho. :nevim:

To máš určitě pravdu. Ale napsat to hned pod příspěvek, kde uživatelka píše o úmrtí blízkého, je pro mě už na hraně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný