Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, já ho mám doma. Dala jsem za nový 9 000. Běhala jsem 2× týdne 4 km. Stačilo mi to, hubená jsem až hrůza, takže jsem chtěla nabral na svalstvu… mám ale dost krecove žíly a mám strach, abych si to nezhorsila. No a ještě i těžkou skoliózu, takže se chci někde u lékaře poradit, zda je to vůbec pro mě vhodné
. Ale jinak jsem se po tom vždy cítila paradne ![]()
Ahoj, můžu se optat na typ toho Kettlera? já mám doma už asi 5 let Verso 107 po jedné majitelce. Běhám cca 3-4× týdně na 4. převod a za cca 50 minut mi to ukazuje přes 17 km a 400 spálených kcal. tak nevím, jestli to mi nějak divně nepočítá…je fakt, že po tom bych se mohla ždímat ![]()
@NinaRoth Ahoj,je to Crossový trenažér Kettler CT400
Já právě za 30minut skoro 200cal.Taky jsem jela docela rychle a potila se až někde ![]()
Tak že bych fakt dala skoro 9km?
třeba při chuzi na běhacím tranžéru, který je jako nakloněn do kopce, nachodím třeba za 45minut jen 2km a spálím max 45cal a jsem uplně hotová…
@adulajda25 píše:
@NinaRoth Ahoj,je to Crossový trenažér Kettler CT400
Já právě za 30minut skoro 200cal.Taky jsem jela docela rychle a potila se až někde
jj. tak to vychází. já se vždycky snažím udělat těch 400kcal. někdy to je za 48 minut někdy za pade
podle toho jak rychle jedu
jen mě vždycky bolí ta chodila, to je snad jediné omezení, jinak bych vydlžela i déle…
@NinaRoth to je fakt, taky jsem to říkala manželovi že mě to dost bolí…asi to chce lepší botky a za jak dlouho a kolik jsi zhubla?
Začínala jsem na 3. převodu, ale přišlo mi to takové nic moc…tak jsem skončila u čtyřky. Na trojku se vracím pouze v případě, že mi vyskočí tepovka. Ta mi ale stejně vyskakuje kolem 35. minuty a nedá se udržet v optimálním rozmezí 130 - 140 tepů. To ji mám někde 145-150 a bohužel neklesá ani při tom třetím převodu, takže to už neřeším. Mohla bych slézt a nechat ji klesnout, ale nevím, jestli bych se vydrápala zpátky.
@adulajda25 píše:
@NinaRoth to je fakt, taky jsem to říkala manželovi že mě to dost bolí…asi to chce lepší botky a za jak dlouho a kolik jsi zhubla?
no cvičím asi 3 měsíce…zhruba a mám dole 8,5kg. musela jsem upravit i jídelníček. Dost mi v tom pomáhají Kalorické tabulky, stáhla jsem si je do mobilu a fakt poctivě zaznamenávám vše co do sebe nacpu
a musím hlídat abych hodně pila (to je můj vééélký problém) co se týče těch bot, koupila jsem si boty s paměťovou pěnou, ale stejně mě to bolí. Klenbu mám v pořádku, takže to bude asi tím, jak neustále zabíráš jedním místem na chodidle…ještě mě napadlo zkusit tu novou stélku od scholl…
@NinaRoth já mám velkou obezitu takže radši pomalu
Jídelníček se snažím taky dodržovat ale bohužel problém je sladkosti..Tak to je pěkné, do dalšího těhu potřebuji dát dolu 15kg tak budu makat, jak bude dcera ve školce budu mít více času…
@adulajda25 píše:
@NinaRoth já mám velkou obezitu takže radši pomaluJídelníček se snažím taky dodržovat ale bohužel problém je sladkosti..Tak to je pěkné, do dalšího těhu potřebuji dát dolu 15kg tak budu makat, jak bude dcera ve školce budu mít více času…
tak to jsme na tom celkem podobně
já musím dát dolů tak ještě 13-15kg…no i 10 by možná stačilo
mám zatím 71 kilo a 165 na výšku…takže každé kilo je celkem dost vidět. sladké je mor, ale celkem se mi daří to omezovat. To co je problém u mě, je pozdní večere mé drahé polovičky…nevydržím se na něj jen tak koukat a většinou si taky něco dám
a taky víkendy…ty jsou volnější. Smutný na tom je, že to nemohu svést na poporodní kila, já si prostě vyžrala skoro 25 kilo navíc… ![]()
Holky to je nějaký divný…já si na tom svým dávám zátěž 9 a nějak mi to nepřijde
. Už jsem i přemýšlela, jestli tam tu zátěž mám zapojenou, nevím no. Jinak já si ani tak nepočítám spálené kalorie atd. Ale čas který běžím a vzdálenost, kterou ubehnu. Ale jak jsem říkala, mám podvahu, takže chci svalstvo ![]()
Tak to jsi dobrá, na 9 to bych chcípla
Já mám eliptikal staršího typu bez elektroniky, takže jen otočné kolečko. myslím že obtížnost mám od 1 do 10. nejvíc jsem byla na 5 převodu a strašně mě z toho bolely nohy a tepovka mi okamžitě vyskočila do nebe
jak dlouho takhle vydržíš?
Ahojky, jak dlouho jste cvičily na trenažéru? Dnes jsem si ho koupila od jedné maminky za 900kč
Potřebuju nutně zhubnout.Jak často a kolik minut jste cvičily? já cvičila 30minut(au au vše mě bolelo) a zpocená jsem byla až..
no podle ukazazatele spáleno 180Cal..je to možné? pak mě zajímá co znamená DST tam mi to ukazuje 8,60 děkuji moc všem!