Tři děti samotné doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13821
8.7.14 17:05

Taky tak, 10 a 5 leté bych nechala, malé vzala sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.7.14 17:06
@SussieS píše:
10 a 5,5 leté bych nechala doma, dvouleťáka bych vzala s sebou.

a pak by zase matka vyšilovala, že zdravé dvouleté dítě trávilo X hodin v nemocnici, kde mohlo něco chytnout :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4497

@Eliška naštěstí se nic nestalo, ale když mi to ta má starší řekla ani jsem jí nejdřív nevěřila. Dostala panenku, že byla hodná, mladší nedostala nic, protože prý zlobila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18148

@LenkaN26 velmi bych si oddechla a napříště vyjasnila podmínky. Tentokrát se nic nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926

@LenkaN26 To bych byla také naštvaná. Mohl tam přítelkyni dovézt a vrátit se domů k dětem, ne? Musel tam s ní tři hodiny trčet? Chápu, že se zlobíš, to by mi také po chuti nebylo… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658

Ne nenechala a na Tvém místě bych byla taky pořádně vzteklá i když ted už je to k ničemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.7.14 17:07

@LenkaN26 a tvoje starší dítě už v 5 letech zná hodiny, že ví jak dlouho byly samy?

• Citovat
  • Upravit
4465
8.7.14 17:08
@lucenka píše:
a pak by zase matka vyšilovala, že zdravé dvouleté dítě trávilo X hodin v nemocnici, kde mohlo něco chytnout :nevim:

Radši zdravé dítě v nemocnici s dospělým dozorem než s „cizím“ 10letým dítětem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
8.7.14 17:08
@lucenka píše:
tak dá se jet i sanitkou, ale asi záleží co jí bylo. spíš to teďka na mě působí, že mu chceš dělat problémy, mstít se za něco :nevim: :nevim:

nemám důvod se mu mstít jen mi jeho chování přijde nezodpovědné. Tobě by fakt nevadilo, že ti tak malé děti hlídá holčička, která je vidí 1× za 14 dní a to tam jezdí teprve od dubna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
8.7.14 17:09

@lucenka ne, to mi řekl ex jak dlouho byli pryč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
o
@lucenka píše:
a pak by zase matka vyšilovala, že zdravé dvouleté dítě trávilo X hodin v nemocnici, kde mohlo něco chytnout :nevim:

A proč by tam mělo trávit X hodin, expřítelkyně je snad svéprávná, takže ji tam stačí odvézt a vrátit se k dětěm… ono by to 2 leté byla dobrá motivace k návratu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
@LenkaN26 píše:
nemám důvod se mu mstít jen mi jeho chování přijde nezodpovědné. Tobě by fakt nevadilo, že ti tak malé děti hlídá holčička, která je vidí 1× za 14 dní a to tam jezdí teprve od dubna?

nadšená bych nebyla, ale v akutní situaci bych to pochopila (což odvoz na pohotovost je).

• Citovat
  • Upravit
4497
8.7.14 17:10
@SussieS píše:
Radši zdravé dítě v nemocnici s dospělým dozorem než s „cizím“ 10letým dítětem :nevim:

přesně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
@SussieS píše:
10 a 5,5 leté bych nechala doma, dvouleťáka bych vzala s sebou.

tak nějak.
Jako odvoz na pohotovost bych brala jako akutní záležitost, záleží, co té přítelkyni bylo, ale volat sanitku, pokud to není život ohrožující, no nevím…
Já si třeba před lety zlomila malíček, na pohotovost to bylo, ale volat kvůli tomu rychlou by mě nenapadlo ani ve snu… :nevim:

Pokud podobné excesy,, zakladatelko, nemá ex pravidelně, tak bych mu normálně řekla, at se příště ozve, nebo at aspoň tu nejmladší zaopatří nebo vezme s sebou. Nic se nestalo, takže bych to nehrotila, ale prostě bych ho požádala, aby to příště řešil jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
Pak mu oznam, že jestli se to bude ještě jednou opakovat, nahlásíš to na OSPOD. Sociální pracovnice pravděpodobně nebude sdílet jeho názor, že se nic nedělo a patřičně mu vysvětlí, že dvouleťák se s desetileťákem doma nenechává. A pokud tedy máš být za hysterku, tak mu můžeš ukázat, jak taková hysterka jedná. Nebo může uznat, že pochybil, příště zavolat tobě, nenechávat dvouleťáka bez dozoru s jiným dítětem a můžete v klidu pokračovat.
@LenkaN26 píše:
@terinka4444 nechci mu dělat dusno ani v nejmenším, jen že ze mě dnes udělal hysterku, protože jsem mu řekla, že v prvé řadě měl volat mně pokud nesehnal jiné hlídání a taky, že mi to měl oznámit co se stalo. Jen mi řekl, že nejstarší neznám a tedy netuším na jaké je intelektuální úrovni a že se nic nestalo tak proč to řeším.
Mě hlavně vytočil jeho přístup…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect