Tři děti samotné doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4497
8.7.14 17:11
@lucenka píše:
nadšená bych nebyla, ale v akutní situaci bych to pochopila (což odvoz na pohotovost je).

a opravdu by jsi pak vzala v pohodě, že se to dozvíš od dítěte a ne od jejich otce, který z tebe ještě dělá hysterickou blbku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.7.14 17:12
Mstít se za něco? Co kdyby se něco stalo? Něco, co by desetiletá nedokázala správně vyhodnotit?
@lucenka píše:
tak dá se jet i sanitkou, ale asi záleží co jí bylo. spíš to teďka na mě působí, že mu chceš dělat problémy, mstít se za něco :nevim: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497

@Mar__tanka1983 prý měla něco ze zády a nemohla skoro chodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
@LenkaN26 píše:
a opravdu by jsi pak vzala v pohodě, že se to dozvíš od dítěte a ne od jejich otce, který z tebe ještě dělá hysterickou blbku?

byla bych naštvaná… ale teď vezmu logiku chlapa. Věděl, že bys vyšilovala, asi tě za dobu co jste byli spolu zná celkem dobře. Takže se chtěl vyhnout konfliktu a zamlčel to. Nepředpokládl, že to praskne.

• Citovat
  • Upravit
27029
8.7.14 17:13

Ne dvouleté bych doma bez dospělého nenechala!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
@terinka4444 píše:
Mstít se za něco? Co kdyby se něco stalo? Něco, co by desetiletá nedokázala správně vyhodnotit?

a stalo se něco? Ne, takže je zbytečné teď vyšilovat a hrotit to.

• Citovat
  • Upravit
102087

@LenkaN26 Souuhlasím s tebou, taky mi to přijde nezodpovědné, já bych naložila do auta všechny děti, odvezla ex a než bude hotová, tak šla s dětmi na zmrzlinu… Jinak kdyby to bylo fakt nutné, tak bych asi nechala, ale až po selhání všech dalších možností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
8.7.14 17:14
@terinka4444 píše:

díky, někteří tady asi nechápou, že jdou věci řešit i jinak.
Ex jsem řekla, že mi má příště zavolat a pokud to bude možné přijedu, ale že nechci aby se to opakovalo.
Když loni starší dostala plyšovýho psa od kamarádky našel v něm špendlík a hodinu se po mně vozil co se mohlo stát a jak jsem nezodpovědná, ale tohle je v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
8.7.14 17:15

Já jsem od svých 10 let hlídala od cca 19 hod - přes celou noc 3 děti našich sousedů ve věku 2, 3,5 let a 5,5 let Dokonce jsem jim nachystala i večeři A hlídala jsem je celkem často. Dnes, když mám sama děti, si neumím představit, že bych děti nechala hlídat 10 letou slečnou Stejně, jak je možné, že dnes se tak všechno řeší a dřív to takové nebylo? Vše asi moc škodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
@lucenka píše:
nadšená bych nebyla, ale v akutní situaci bych to pochopila (což odvoz na pohotovost je).

Ale nějak nevidím důvod proč se nedaly ty děti naložit do auta taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995

Osobne bych to nejmensi vzala do auta s sebou. Jinak ja v 8 letech hlidala rocniho synovce, vidali jsme se tak jednou do mesice a zvladala jsem prebalit, nakrmit, uhlidat. Je fakt, ze svagrova byla venku na zahrade, takze je to neco jineho, ale vim, ze uz jsem byla dost zodpovedna. Ale zas hlidat dve deti, petilete a dvou, to je narocne i pro dospeleho, natoz pro dite, ktere nema autoritu.

Na tvem miste bych take byla dost nastvana, tak zavazna situace to asi nebyla, kdyz nebyla potreba sanita a ja bych radsi zaplatila taxi, kdyby se neco stalo diteti, tak vysiluju a treba bych to takto take resila, ale kdyz se jedna o dospeleho, tak mi to prijde neuvazene. Co ji bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959

Nenechala bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
@lucenka píše:
a stalo se něco? Ne, takže je zbytečné teď vyšilovat a hrotit to.

hmm, to je asi jako nepřipoutal jsi dítě v sedačce, ale stalo se něco? Ne! Tak proč děcko poutat příště… Tvoje logika je fakt scestná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.7.14 17:18
@j.a.n.i1 píše:
Ale nějak nevidím důvod proč se nedaly ty děti naložit do auta taky?

zakladatelka třeba nepsala, jestli měl autosedačky, jestli má auto pro 3 autosedačky. Jeho přítelkyně měla problémy se zády… takže třeba v autě potřebovala mít hodně sklopenou sedačku a děti se tam už nevešly. Chybí dost informací.

• Citovat
  • Upravit
16365
8.7.14 17:18

Neni nutne neco psat naprosty souhlas s tim co pise @terinka4444

Jinak mi tedy prijde zcestne rozdelovat situaci na to nic se nestalo nebo stalo. To taky mohlo byt jen o velikem kusu stesti ze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí