Tři děti samotné doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
8.7.14 17:18
A když by se stalo? V tomhle nemáš pravdu. Ano, mohl zazmatkovat, nová láska od dubna v ohrožení a s bebíčkem. Fajn, ovšem pokud mu jako matka řeknu, že tohle ne, že dvouleté dítě se prostě doma nenechává, že měl volat mně a příště ať to nedělá, tak měl říct jo, fajn, že už ho doma nenechá a příště se pokusí víc přemýšlet. A mohl být klid. Místo ohánění se hysterkou. A zakladatelka teď ví, že kdykoliv příště pro něj může nastat situace, kdy zase hodí dvouleté dítě na krk té vyspělé desetileté. Jenže příště se stát může, že?
Pokud by s ním nebyla rozumná domluva, a nepochopil by, že prostě dvouleťák se s desetileťákem 3 hodiny samotný nenechává, řešila bych to tak, aby mu to vysvětlil někdo, od koho to když ne pochopí, vezme jako fakt pod pohrůžkou důsledků.
@lucenka píše:
a stalo se něco? Ne, takže je zbytečné teď vyšilovat a hrotit to.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
8.7.14 17:20
@lucenka píše:
byla bych naštvaná… ale teď vezmu logiku chlapa. Věděl, že bys vyšilovala, asi tě za dobu co jste byli spolu zná celkem dobře. Takže se chtěl vyhnout konfliktu a zamlčel to. Nepředpokládl, že to praskne.

JO, ale taky věděl, že starší VŠECHNO vykecá takže to prasknout muselo. Nicméně ty máš potřebu do mě rýt jaká jsem hysterka a chci se mstít takže se k tvým komentářům dál vyjadřovat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365

@lucenka nicmene z toho co napsala taky nevyplyva, ze by ta situace byla tak akutni, ze bylo nutne nechat hlidat deti ditetem. To zrejme nikdy zcela objektivne posoudit nelze, nicmene rozhodne bych to nepovazovala za standardni situaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575

Ne na takovou dobu na max hodinku ano, ale na 3 hodiny ne, a jen kdyby ta 10 leta byla zodpovedna a ne ztrestena ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.7.14 17:22
@LenkaN26 píše:
JO, ale taky věděl, že starší VŠECHNO vykecá takže to prasknout muselo. Nicméně ty máš potřebu do mě rýt jaká jsem hysterka a chci se mstít takže se k tvým komentářům dál vyjadřovat nebudu.

chtěla jsi názor nezaujatých lidí, tak jsem ti ho napsala. Že nemám stejný pohled na danou věc a nejsem sluníčková už není můj problém.

• Citovat
  • Upravit
4497
8.7.14 17:23
@lucenka píše:
zakladatelka třeba nepsala, jestli měl autosedačky, jestli má auto pro 3 autosedačky. Jeho přítelkyně měla problémy se zády… takže třeba v autě potřebovala mít hodně sklopenou sedačku a děti se tam už nevešly. Chybí dost informací.

tohle bylo až po mé poslední reakci takže teď opravdu naposled, sedačky měl, auto dost velké. Pokud nemohla sedět, ale musela ležet měla si zavolat sanitku neb kdyby se vybourali mělo by to pro ni fatální následky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
8.7.14 17:23
@lucenka píše:
zakladatelka třeba nepsala, jestli měl autosedačky, jestli má auto pro 3 autosedačky. Jeho přítelkyně měla problémy se zády… takže třeba v autě potřebovala mít hodně sklopenou sedačku a děti se tam už nevešly. Chybí dost informací.

I tak mohl dát do auta 2 sedačky a nechat samotnou jen tu 10 letou, ta tam konec konců měla oba rodiče, takže se mohli dohodnout… a buď zvládne ex cestu s normálně nastavenou sedačkou nebo má volat sanitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
8.7.14 17:24
@LenkaN26 píše:
hmm, to je asi jako nepřipoutal jsi dítě v sedačce, ale stalo se něco? Ne! Tak proč děcko poutat příště… Tvoje logika je fakt scestná.

Jo, tak tohle sedí. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.7.14 17:25

@quinny tak mně nepřijde, že by to byla standartní situace někoho vozit na pohotovost. A asi to bylo akutní, když jí tam okamžitě vezl (z rodinyvím, jak záda dokáží potrápit a jak je někdy důležité jet okamžitě na pohotovost).

• Citovat
  • Upravit
8524
8.7.14 17:26

A jak daleko to měli do nemocnice? Jestli ne moc daleko, mohl tam tu svoji vysadit, jet domů a pak pro ni přijet. Snad je svéprávná a v čekárně mohla počkat sama. Taky by se mi to nelíbilo, být na místě zakladatelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
8.7.14 17:27
V tom případě, když mám doma dvouleťáka, odvezu, odevzdám do čekárny a jedu hlídat děti. Na telefonu je přítelkyně, dospělá osoba v rukou lékařů, nikoliv malé děti samotné doma.
@lucenka píše:
@quinny tak mně nepřijde, že by to byla standartní situace někoho vozit na pohotovost. A asi to bylo akutní, když jí tam okamžitě vezl (z rodinyvím, jak záda dokáží potrápit a jak je někdy důležité jet okamžitě na pohotovost).
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
8.7.14 17:28

Nelíbilo by se mi to ani trochu, ale zpětně už bych to nehrotila a jen požádala, ať příště v takové situaci volá nejdřív mně, že přijedu.

@karinka píše:
Já jsem od svých 10 let hlídala od cca 19 hod - přes celou noc 3 děti našich sousedů ve věku 2, 3,5 let a 5,5 let Dokonce jsem jim nachystala i večeři A hlídala jsem je celkem často. Dnes, když mám sama děti, si neumím představit, že bych děti nechala hlídat 10 letou slečnou Stejně, jak je možné, že dnes se tak všechno řeší a dřív to takové nebylo? Vše asi moc škodí

Ono je to totiž hrozně relativní… Když jsme měly jet s holkama ze skautu na družinovou výpravu (my jsme měly nějakých 14 let, jinak ostatní věkově tak 9-14), tak jedné kamarádce její maminka říkala - „prosím tě a ty si jako myslíš, že rodiče pustí svoje děti někam s tebou, když je ti teprve 14?“ Kamarádka se na maminku podívala a připomněla jí, jak byla maminka šťastná, když jí bylo 10 a jela na podobnou výpravu, že tam s ní budou ty „velké 14leté holky“ ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.7.14 17:29
@terinka4444 píše:
V tom případě, když mám doma dvouleťáka, odvezu, odevzdám do čekárny a jedu hlídat děti. Na telefonu je přítelkyně, dospělá osoba v rukou lékařů, nikoliv malé děti samotné doma.

ano měl… ale třeba si říkal, že už nehraje roli jestli bude pryč hodinu nebo dvě. Třeba volal té nejstarší z nemocnice a ta mu řakla, že to zvládá. Tak vyhodnotil situaci podle aktuální situace. Každý je jinak opatrný na své děti.

• Citovat
  • Upravit
16365
8.7.14 17:31

@lucenka ano vim jak boli zada, z vlastni zkusenosti, ano muze byt treba jet rychle na pohotovost.
Ale asi mam jine priority to vse ne za cenu ohrozeni ditete :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
8.7.14 17:35

Dvouletou bych sama nenechala, ty dve starší asi jo. To už je docela výbušná kombinace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí