Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@K-Black u nás byli včera, zaručeně zastihnou o víkendu víc lidí doma. a na dveře bych si to teda taky sama nenapsala.
@Sandra752 píše:
My ani neotevřeli!!Zmetci nám vzbudili dítě..jako by těch peněz křesťani neměli dost!!
Ale ty peníze nejdou „křesťanům“.
Jdou na charitu..
Pořádá to Charita ČR, těm přispívám, dneska tu taky byli, zazpívali, dostali peníze, my na oplátku 3 cukříky s logem Charity a nápis na dveře. Tohle je jedna z mála věcí na kterou přispívám a myslím si, že to smysl má ![]()
Kdyby to muj syn vyzadoval, nebo kdyby to bylo spolecensky potreba, klidne bych si to sama obycejnou kridou napsala. Jsem praktikujici katolicka. Tri kralove jsou zvyk a tradice, nema to co spolecneho s nabozenstvim, rozhodne to nijak neochranuje dum.
Jedine je blbe, ze sis to napsala a nic jsi neprispela, asi jako vytahnout kyticku „proti rakovine“ co ti zbyla z lonska a nosit ji v den sbirky. Tak trebas jeste posli neco nekam prevodem.
Charitě jsem přispěla už v ten pátek
a máme tu „posvěcenou křídu“, takže už jsem to na ty dveře napsala a kluk měl z toho radost
taky to považuji spíše za tradici.. a tchýně mě ještě za to pochválila ![]()
Je to taková církevní pověra a zajímavé, jak češi obecně nesnáší církve, tak pověry se chytnou kdejaké ![]()