Tři králové K+M+B

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3284
5.1.14 20:42

@K-Black u nás byli včera, zaručeně zastihnou o víkendu víc lidí doma. a na dveře bych si to teda taky sama nenapsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
5.1.14 21:58
@Sandra752 píše:
My ani neotevřeli!!Zmetci nám vzbudili dítě..jako by těch peněz křesťani neměli dost!! :cert:

Ale ty peníze nejdou „křesťanům“. :roll: Jdou na charitu..

• Citovat
  • Upravit
Bauli
5.1.14 23:06

Pořádá to Charita ČR, těm přispívám, dneska tu taky byli, zazpívali, dostali peníze, my na oplátku 3 cukříky s logem Charity a nápis na dveře. Tohle je jedna z mála věcí na kterou přispívám a myslím si, že to smysl má :nevim:

• Citovat
  • Upravit
43032
6.1.14 08:40

Kdyby to muj syn vyzadoval, nebo kdyby to bylo spolecensky potreba, klidne bych si to sama obycejnou kridou napsala. Jsem praktikujici katolicka. Tri kralove jsou zvyk a tradice, nema to co spolecneho s nabozenstvim, rozhodne to nijak neochranuje dum.

Jedine je blbe, ze sis to napsala a nic jsi neprispela, asi jako vytahnout kyticku „proti rakovine“ co ti zbyla z lonska a nosit ji v den sbirky. Tak trebas jeste posli neco nekam prevodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
6.1.14 10:07

Charitě jsem přispěla už v ten pátek ;-) a máme tu „posvěcenou křídu“, takže už jsem to na ty dveře napsala a kluk měl z toho radost ;-) taky to považuji spíše za tradici.. a tchýně mě ještě za to pochválila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
6.1.14 21:52

Je to taková církevní pověra a zajímavé, jak češi obecně nesnáší církve, tak pověry se chytnou kdejaké :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
6.1.14 21:54

U nás byli v sobotu, prachy dostali a nic nenapsali :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová