Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@szamara píše:
Holky tak jsem se objednala do čáru jsem zvědavá na co přijdou neevite jestli bbudu něco platit za Vyšetření??
Chtela jsem napsat do caru
![]()
@szamara Vysetreni jsou v ramci pojisteni
plati se jedine nadstandard procedury v pripade IVF - 4 IVF punkce a klasicke oplodneni hradi pojistovna pri zavedeni jednoho embrya ![]()
@szamara ahoj, je mi to líto. Podle mě je jen udělaná genetika málo - beru to podle sebe. Potratila jsem 5×, mám jedno dítě a jsem ve 12tt. U mě se těch problémů sešlo sakra hodně. Mám genetiku, karyo typ, imunologii, hematologii. U mě v genetice problém nebyl. Držím palce, ať to příště vyjde.
No a imuno lokéřku bych doporučila Karin Malíčkovou, ale má toho hodně.
Ahoj, běž k jinému doktorovi nebo si vydupej si další testy. Na imunologii můžeš jít sama - třeba do Prahy do Iscare. Stačí tam zavolat a objednat se k doktorce Malíčkové a ona už ti vyšetření udělá. Genetiku už jsi měla mít po druhém potratu nejpozději. Pak se mají dělat testy na pohlavní nemoci, na štítnou žlázu, diabetes, celiakii.
Já mám tohle všechno za sebou a bohužel je mi to k ničemu, nic mi nenašli, jen mírně horší výsledky na imuno.
Každopádně by ti ale měl dát podpůrné léky. Třeba utrogestan, prolutex.
@RKVP80 ahoj, přirozeně jsme nezkoušel. Minulý rok v tuhle dobu jsem potratila embryo po ivf s pgs - na 99% díky imunitě. Teď jsem zas těhotná ( po 7) a příští týden mě čeká screening. Těhotenství je po ivf ale bez pgs, bylo jedno embryo tak se to risklo. Chodím na imunologii k dr Malíčkové a hrozně pomohla
@leelafry píše:
Ahoj, běž k jinému doktorovi nebo si vydupej si další testy. Na imunologii můžeš jít sama - třeba do Prahy do Iscare. Stačí tam zavolat a objednat se k doktorce Malíčkové a ona už ti vyšetření udělá. Genetiku už jsi měla mít po druhém potratu nejpozději. Pak se mají dělat testy na pohlavní nemoci, na štítnou žlázu, diabetes, celiakii.Já mám tohle všechno za sebou a bohužel je mi to k ničemu, nic mi nenašli, jen mírně horší výsledky na imuno.
Každopádně by ti ale měl dát podpůrné léky. Třeba utrogestan, prolutex.
Jen doplním, že do Iscare už bohužel k paní doktorce potřebujete žádanku
už má téměř obsazeno a selektuje..
Tak ja už objednala do caruve čtvrtek jsem zvědavá jinak genetiku už mám po druhem potratu za sebou také na nic nepřišly jiná žádné další vyšetření nemám. tak doufám ze v čáru mi udělají všechny vyšetření co bude potřeba, já stále doufám ze je to jen naka mala blbost a ze na to přijdou a už se nám. konečně zadari
![]()
@Reaskiller hele byla jsem tam naposledy v srpnu 2019. Objednala jsem se měsíc před tím. Žádnou žádanku jsem neměla a nepotřebovala.
@leelafry píše:
@Reaskiller hele byla jsem tam naposledy v srpnu 2019. Objednala jsem se měsíc před tím. Žádnou žádanku jsem neměla a nepotřebovala.
Vidis, tak kazdy rika neco jineho.. a v Iscare nebo v Gennetu? ![]()
@Reaskiller Byla jsem přímo v Iscare. Normálně jsem zavolala na recepci, řekla, že chci k doktorce Malíčkové - dali mi termín a já jsem přišla. Hotovo dvacet
.
@leelafry píše:
@Reaskiller Byla jsem přímo v Iscare. Normálně jsem zavolala na recepci, řekla, že chci k doktorce Malíčkové - dali mi termín a já jsem přišla. Hotovo dvacet.
No tak super
vidis.. mam spatne informace, nebo nektere holky proste rikaji nesmysl ![]()
Ahoj holky, ja mam dve ZT za sebou a jedno to tak vypada prave probiha
mam hotové vyšetření stitne zlazy, reprodukční imunologii u dr. Malickove, genetiku a hematologii, kde mne byla zjistena leidenska mutace, takze od zjištění těhotenství jsem si pichala injekce na redeni krve a stejně to vypada spatne, embryo se přestalo vyvijet. Mate nekdo napad, jake testy jeste podstoupit? Ja uz nevim jak dal.. ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.