Třikrát potrat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6244
28.10.19 19:39

@kajako a zjišťovali ti na hematologii i hodnotu vitamínu D? Já mám taky leidena - heterozygot, a jen nějaká slabá forma, a jedna hematolozka mi před pár lety říkala, že už viděla spoustu žen, které nemohly otěhotnět jen kvůli nedostatku vitamínu D v organismu…já ho třeba mám už pár let na kritické hranici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
31.10.19 18:07

@boruvkay to nevím, jestli zjišťovali, ale ja problem s otehotnenim nemam :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
31.10.19 19:44

@kajako no tam nejde o to otěhotnět, ale o to udržet to, protože ten vitamín D je důležitý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.19 00:14

@szamara Anonymne, citlive. Mam za sebou 5 těhotenství, z toho 1 dite a 4× zamlkle těhotenství. Naposled ted pred tydnem v 8tt. Pred synem jsem potratila 2× a po nem take 2×… takze taky doufám, že se to podari. Jestli muzu poradit - vysetrit trombofilni mutace, imunologii, stitnou zlazu, pit kontryhel, femibion a zobat pupalku. :palec:

• Citovat
  • Upravit
42775
1.11.19 00:21

Mám za sebou 7 těhotenství z toho 5× potrat, jedno dítě a teď jsem v 19tt. U mě byl problém v imunologii - pokud budeš řešit imunologii, tak doporučuji dr Malíčkovou - nabírá krev a řešï co se děje v těle aktuálně. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
1.11.19 14:04

@Ginuš ja mam všechny vyšetření hotové, i u dr. Malickove jsem byla a na nic se neprislo. U me jediny problém Leidenska mutace a pichala jsem si injekce a stejně to dopadlo spatne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
1.11.19 17:12

@kajako aha a nemluvil někdo o ivf s pgs - genetické vyšetření embryí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
1.11.19 17:18

@Ginuš zatim ne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
1.11.19 17:34

@kajako to nabídli mě po 2 potratech, pak jsem teda 2× zkusila ještě přirozeně, ale na pgs došlo. Chodíš do caru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
1.11.19 19:38

@Ginuš jeste ne, ale budu se objednávat. Myslis, ze mi budou delat jeste nějaká vyšetření? Mam hotovou genetiku, hematologii, imunologii, stitnou zlazu, vyšetření na ureoplasmata a chlamydie a to je asi všechno. A na kolik te to vyšlo a v jakem caru a povedlo se? Jestli nevadí, ze se ptám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
1.11.19 20:51

@kajako vůbec nevadí že se ptáš. Byla jsem v CARu v Plzni IVF Zentren Prof. Zech - Pilsen s. r.o. U dr Krmíčkové. První IVF vyšlo na 30 tis, druhý na 25 tis, ale potratila jsem, že třetího nebylo žádné embryo a čtvrté vyšlo asi taky na 30, ale bylo mi v tu dobu 38, tak jsem měla hodně léků no a jsem v 19tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
2.11.19 17:28
@kajako píše:
@Ginuš ja mam všechny vyšetření hotové, i u dr. Malickove jsem byla a na nic se neprislo. U me jediny problém Leidenska mutace a pichala jsem si injekce a stejně to dopadlo spatne :nevim:

Ještě mě napadlo a chodíš někam na hematologii? Mně po třetím potratu hematoložka nasadila už před početím anopyrin, preventivně a v 6.tt mi přidala ještě clexane. Teď jsem 25+0 a beru anopyrin i clexane a zatím dobrý. Ono nechce jen píchat si injekce, ale hematolog sleduje krev a podle toho upravuje dávku. V prvním těhu jsem si třeba píchala clexane 0,4 a až od cca 6 měsíce, ale teď mi museli nasadit silnější clexane 0,6 už v 6.tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
2.11.19 17:48

@boruvkay jj, chodím na hematologii, taky mi davku upravovali, takze tim to nebude :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
2.11.19 20:10

Ahoj, já potratila dvakrát na začátku šestého měsíce a všechny vyšetření genetiku, imunologii a tak jsem měla v pořádku, teď jsem 16+6 a chodím k doktorce Malíčkové na injekce imunoglobinu, jako netěhotná jsem byla v naprostém pořádku a jako těhotná už to tak není. Za mě bych doporučila hned s pozitivním testem naklusat k Malíčkové, těhotný tělo se prostě chová jinak…a když se to řeší od začátku, tak se dá hodně věcem předejít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
2.11.19 20:54

@Reny28 ja uz jsem u dr. Malickove byla a bylo všechno v poradku, tak nevim jestli by me objednala znovu. Tenkrát nam rekla, ze v imunologii příčina neni a at hledáme dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty