Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kajako aha, já měla u ní vše taky v pořádku a řekla mi že k ní mám přijít hned s pozitivním testem, ještě než půjdu na gynekologii, což jsem taky udělala. Ale měla sem hodně pozdní potraty, takže to u mě řešila asi už jinak.Ale stejně bych s těhu testem za ní zaša a nebo jí napsala e-mail…
@szamara píše:
Holky moc děkuji za prispevky strašně mi to. pomáhá ještě skusim brát femibion a budem zkoušet znova![]()
![]()
![]()
Presne…zadari se, neboj..ja nikdy po potratu nedodrzela tu doporucovanoy lhutu..hned sup na to a mam dva poklady… ![]()
Ahoj, ja jsem mela 4× potrat a 1× GEU. Nasli mi pouze trombofilni mutace (leidenska a ANXA5/M2) nic vic (byla jsem u malickove, na genetice a vsude po vsech certech). Od pozitivniho testu meho 6. tehotenstvi jsem si pichala fraxiparine a prvni trimestr jsem brala duphaston. Fraxik az do konce sestinedeli. Ted mam dvoumesicni dceru. Neves hlavu a bojuj, vetsinou to nakonec dobre dopadne, ale cesta byva trnita. 2× jsem menila hematologa a az ten treti mi psal injekce az do konce. Je nutne pichat hned od pozitivniho testu, pozdeji uz jsou skody vetsinou napachany. Jeste se casto doporucuje utrogestan 2-0-2 zavadet do pochvy cele tehu. Nizko molekularni heparin a progesteron moduluji imunitu ve smyslu potlaceni matciny odmitave reakce na plod. Mrkni na portal porodnice od Dr. Kouckeho hodne o tom pise a kdyztak se objednej do poradny k nemu (je z prahy).
@Merykara ahoj, ja jsem brala clexane od pozitivniho testu, na zacatku 8tt jsem mela problém se spinenim, tak jsem dostala duphaston, ale par dni potom těhotenství zamlklo.. zatim všechny testy co mam jsem se objednavala jednotlive, tak ted se zkusím objednat nekam do caru, aby mi případně dodelali to co nemam a nejak to zkompletovali, třeba se jeste najde pricina. Chybí mi hormonalni profil jeste a mozna hysteroskopie.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.