Trnutí svalu, brnění, bolesti po těle, je toto psychika?

13
4.3.26 11:25

Trnutí svalu, brnění, bolesti po těle, je toto psychika?

Ahoj patří toho do psychických příznaků? Trnutí v obliceji, stižené dýchání, brnění po těle, ATD…? Jsem z toho zoufalá, poslední dobou mám negativní myšlenky dá se nějak obrátit mysl v pozitivní myšlení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3050
4.3.26 11:27

Ano patří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
4.3.26 11:28

A je toto nebezpečné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
4.3.26 11:59

@Mia256 Dobrý den mladá paní tohle dělá psychika i semnou, ale nedejte se jinak vás to odrovná, tak jako mě, kazdy doktor do vas bude chtít narvat antidepresiva a alespoň teda mě nepomohlo je brát, akorát mi to rozhodilo celý metabolismus a, takže ted zkouším čínské houby a moringu a hodně hořčíku a vitamínů…držte se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
4.3.26 12:00

@cibulka394 dobrý den, to mě mrzí, a pomáhá vám tito kombinace? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
4.3.26 12:08

Trosku ano zatím to užívám krátký čas, ale věřím, že to zvládnu a budu zase alespon trosku normálně žít, mam syna, který me potřebuje, přítele a rodiče kteří uz jsou taky ve věku takže kvuli své rodině se snazim co to jde, ale mam taky někdy dost špatné dny…a pokud to jde snažím se jít ven nebo jdu spát alespon na chvilku…moc vam držím palce ať to zvládnete ani nevíte jak moc vam rozumím…opatrujte se a klidné napište :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
4.3.26 12:23

Jeee :srdce: vy jste zlata hrozně si vážím takových hezkých slov a lidí kteří takový jako vy… Klidně mi muže taky napsat když budete mít čas a chuť :srdce: :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
4.3.26 12:43

@Mia256 :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:  :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
4.3.26 13:44

Může to být k psychice. Pokud se psychicky necítíte dobře a výsledky všech testů, co na vás provedli, jsou negativní (tudíž už doktor neví, k čemu jinému by to mohlo být), tak to bude k psychice. Je to nebezpečné? Ne. Ale je to nepříjemné a zhoršuje to kvalitu každodenního života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
4.3.26 14:21

Borelioza vyloučena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.26 19:32

Dobrý den, už jsem se z toho dostala, ale byla to těžká cesta. Je těžké na to nemyslet, jestli máte nějaký koníček, zkuste se zabavit. Mě pomohlo, když jsem chodila rychlou chůzí 5 km. Hodinová procházka s pejskem a člověk dokázal vypnout. Jinak mi pomohla kineziologe one brain a na noční regeneraci, kdy už jsem opravdu špatně usínala mi s psychikou pomohli pytlíčky do vody. Neuspává násilně, ale pomáhá tělu večer zklidnit nervový systém a podpořit tvorbu melatoninu. Díky L-tryptofanu, hořčíku a vitamínům skupiny B se lépe vypne hlava, spánek je hlubší a ráno se cítím klidnější.
Ještě jsem používala Jacobsonovu vedenou meditaci. Přeji hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
4.3.26 20:11

Už sis zavolala k psychiatrovi, Heduš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie