Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Twilight sága: Rozbřesk - 2. část, kde to najdu, aby to mělo český dabing. Nebo to ještě nebude ke stažení, když to máme teprve v kinech?
Na dabing si budeš muset chvíli počkat, nejspíš až to vydají na DVD a nějaký šikula to stáhne na uložto ![]()
S titulkama se to na netu jako kinorip objeví už pár hodin po premiéře, řekla bych, ale s dabingem těžko, napřed to někdo musí namluvit vůbec.
jinak já se těším jak malá do kina - už mám i zarezervovaný lístky ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
Na dabing si budeš muset chvíli počkat, nejspíš až to vydají na DVD a nějaký šikula to stáhne na uložto
S titulkama se to na netu jako kinorip objeví už pár hodin po premiéře, řekla bych, ale s dabingem těžko, napřed to někdo musí namluvit vůbec.jinak já se těším jak malá do kina - už mám i zarezervovaný lístky
U nás v kině by to snad mělo běžet dabovaný, protože který 16. letý člověk dneska umí číst natolik dobře, aby zvládl sledovat děj a titulky že? ![]()
Jinak podle mě to ještě nikde neseženeš, když to má premieru až 15.
@lleennttiillkkaa to jako fakt, nebo si děláš prču? ![]()
já dabovaný v kině viděla vždy jen pohádky pro malý děti ![]()
ale přítel je taky mimo-jako dyslektik a dysgrafik se s titulkama nechytá (a mě totálně irituje, když koukáme na titulkovej film a já mu musím říkat, co se psalo na druhé řádce, protože to nestihl
), musí si taky čekat na dabing
Už se taky těším na dvojku, a osobně poprvé radši koukám na originál s titulkama, a pak třeba podruhý už klidně s dabingem, zas mám víc času sledovat obrázky
Se čtením problémy nemám. Když se dostanu do kina, byla bych radši, doma už to není „ono“ ![]()
A pokud člověk zrovna není nějakej ten dys… tak neumět v šestnácti pořádně číst, je docela ostuda. ![]()
No zrovna tenhle film mám ráda s titulkama, nějak se mi víc líbí ty jejich originální hlasy ![]()
Jéé taky se moc těším, jen doufám, že neporodím v kině
budu mít 14 dní do porodu. A máte pravdu s jejich hlasy je to super, žádný dabing.
@Dana 79 píše:
Jéé taky se moc těším, jen doufám, že neporodím v kiněbudu mít 14 dní do porodu. A máte pravdu s jejich hlasy je to super, žádný dabing.
Já jsem byla dva dny před porodem (14 dní po termínu) na koncertě Divokýho Billa
Jen malá reagovala na zvuk a tancovala v břiše ![]()
Jeee holky se tak těším
a s dabingem to hned tak nebude, natož letos v kině..
Tak jo změna bude to s titulkama, ale minulý měsíc psali, že dabovaný, tím líp pro mě ![]()
@zichisek byli jsme v cirkuse minulí týden s malou a taky ten kravál se jí moc nelíbil, taky stále tančila a doma pak chrupkala 4 hodiny v kuse
. Se těším o půlnoci v kině snad neusnu
.