Twilight sága: Rozbřesk - 2. část

3352
8.11.12 10:34

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část, kde to najdu, aby to mělo český dabing. Nebo to ještě nebude ke stažení, když to máme teprve v kinech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zichisek
8.11.12 10:36

Ono to má u nás premieru až 15.11

• Citovat
  • Upravit
611
8.11.12 10:40

Přesně tak, takže to teď nikde nestáhneš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
8.11.12 10:41

Na dabing si budeš muset chvíli počkat, nejspíš až to vydají na DVD a nějaký šikula to stáhne na uložto ;)
S titulkama se to na netu jako kinorip objeví už pár hodin po premiéře, řekla bych, ale s dabingem těžko, napřed to někdo musí namluvit vůbec.

jinak já se těším jak malá do kina - už mám i zarezervovaný lístky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
8.11.12 10:47

TAky už mám rezervované lístky :dance: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
8.11.12 10:50
@Mar__tanka1983 píše:
Na dabing si budeš muset chvíli počkat, nejspíš až to vydají na DVD a nějaký šikula to stáhne na uložto ;)
S titulkama se to na netu jako kinorip objeví už pár hodin po premiéře, řekla bych, ale s dabingem těžko, napřed to někdo musí namluvit vůbec.jinak já se těším jak malá do kina - už mám i zarezervovaný lístky :mrgreen:

U nás v kině by to snad mělo běžet dabovaný, protože který 16. letý člověk dneska umí číst natolik dobře, aby zvládl sledovat děj a titulky že? :D
Jinak podle mě to ještě nikde neseženeš, když to má premieru až 15.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
8.11.12 10:54

@lleennttiillkkaa to jako fakt, nebo si děláš prču? :mrgreen:
já dabovaný v kině viděla vždy jen pohádky pro malý děti 8)
ale přítel je taky mimo-jako dyslektik a dysgrafik se s titulkama nechytá (a mě totálně irituje, když koukáme na titulkovej film a já mu musím říkat, co se psalo na druhé řádce, protože to nestihl :zed: ), musí si taky čekat na dabing

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
8.11.12 11:14

Už se taky těším na dvojku, a osobně poprvé radši koukám na originál s titulkama, a pak třeba podruhý už klidně s dabingem, zas mám víc času sledovat obrázky :-) Se čtením problémy nemám. Když se dostanu do kina, byla bych radši, doma už to není „ono“ ;-)
A pokud člověk zrovna není nějakej ten dys… tak neumět v šestnácti pořádně číst, je docela ostuda. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
8.11.12 11:15

No zrovna tenhle film mám ráda s titulkama, nějak se mi víc líbí ty jejich originální hlasy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
8.11.12 11:30

Jéé taky se moc těším, jen doufám, že neporodím v kině :lol: budu mít 14 dní do porodu. A máte pravdu s jejich hlasy je to super, žádný dabing.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
8.11.12 11:36
@Dana 79 píše:
Jéé taky se moc těším, jen doufám, že neporodím v kině :lol: budu mít 14 dní do porodu. A máte pravdu s jejich hlasy je to super, žádný dabing.

Já jsem byla dva dny před porodem (14 dní po termínu) na koncertě Divokýho Billa :mrgreen: Jen malá reagovala na zvuk a tancovala v břiše :)

• Citovat
  • Upravit
1151
8.11.12 11:36

Jeee holky se tak těším :) a s dabingem to hned tak nebude, natož letos v kině..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
8.11.12 11:47

:mrgreen: jedině v kině od příštího týdne :mrgreen: jinak nevím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
8.11.12 11:49

Tak jo změna bude to s titulkama, ale minulý měsíc psali, že dabovaný, tím líp pro mě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
8.11.12 11:51

@zichisek byli jsme v cirkuse minulí týden s malou a taky ten kravál se jí moc nelíbil, taky stále tančila a doma pak chrupkala 4 hodiny v kuse :). Se těším o půlnoci v kině snad neusnu :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí