Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@blecha72 píše:
@majki.r Kdysi jsem se zbavovala antidepresiv, nebyla jsem ttěhotná, fakt to byl masakr. Držím pěsti.
Děkuju moc
Se snažím být pozitivní, teď zrovna čtu Naučený optimismus ![]()
Jsem tu zas přetočila téma, se omlouvám ![]()
@majki.r píše:
Zoloft právě nemůžu…a na meduňku jsem se taky ptala, ale prej neriskovatObecně moc bylinky nesmím, kvůli alergii.
Předtím jsem vyzkoušela hodně léků, nakonec jsem brala Apoparox, ale ten jsme vysadili kvůli zvýšenému riziku srdečních vad a všechny léky, co mi kdy sedly, se v těh. nesmí. A nové mám fatk strach zkoušet.
Ale moc děkuji za tip
Aha, tak to potom nemáš na výběr. Ale máš tak velkou motivaci všechno překonat, že věřím, že to zvládneš
Jinak - špatně ti může být i z těch kytek, co ti nosí přítel
![]()
@SIMONA1234 píše:
No jasně…já…navýšit pojistku…
jistě - naprosto nezištně
![]()
@Michelangelo Pravda
Ale myslím, že ne, to bych už poznala, bych se minimálně osypala ![]()
Motivaci mám ohromnou, je to můj malý zázrak, tak i ten ekzém a vše ostatní vnímám mnohem pozitivněji, než jindy. Prostě to patří k těhotenství, tak je to pozitivum ![]()
@majki.r A nezlepšilo se to? Mne třeba v těhotenství úplně přešly potíže spojené s alergií.
@blecha72 píše:
@majki.r A nezlepšilo se to? Mne třeba v těhotenství úplně přešly potíže spojené s alergií.
Právě naopak, před těhotenstvím jsem měla ekzém docela stabilizovaný, ale od druhé čárky na testu jsem slitá od krku po paty. Před těhotenstvím jsem tvrdila, že kdyby se mi zhoršil v těh. ekzém, vydržím to bez kortikoidů ať se děje co se děje. Ale vydržela jsem to čtyři měsíce a pak už jsem se rozbrečela na pohotovosti, že jestli mi něco s tou kůží neudělají, tak nevím, jak to skončí. Dostala jsem jemné kortikoidy, mažu jen v nejhorších případech a zatím to snáším…
@majki.r píše:
@Michelangelo PravdaAle myslím, že ne, to bych už poznala, bych se minimálně osypala
Motivaci mám ohromnou, je to můj malý zázrak, tak i ten ekzém a vše ostatní vnímám mnohem pozitivněji, než jindy. Prostě to patří k těhotenství, tak je to pozitivum
Před chvílí jsi psala, že jsi osypaná, tak vidíš, že to máš z těch kopretin
![]()
@Michelangelo píše:
Před chvílí jsi psala, že jsi osypaná, tak vidíš, že to máš z těch kopretin![]()
Obličej neeee
![]()
@majki.r takový je život, hlavně ať se s tím popereš a zvládneš to, víš co to bude na 100% holčička?
@SIMONA1234 a vůbec mi to nevadí, protože je to krásné čtení na dobrou noc ![]()