Tykání/vykání na e-miminu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12550
11.1.15 22:36
@blecha72 píše:
@majki.r Kdysi jsem se zbavovala antidepresiv, nebyla jsem ttěhotná, fakt to byl masakr. Držím pěsti.

Děkuju moc :-) Se snažím být pozitivní, teď zrovna čtu Naučený optimismus :-)
Jsem tu zas přetočila téma, se omlouvám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
11.1.15 22:37
@majki.r píše:
Zoloft právě nemůžu…a na meduňku jsem se taky ptala, ale prej neriskovat :nevim: Obecně moc bylinky nesmím, kvůli alergii.
Předtím jsem vyzkoušela hodně léků, nakonec jsem brala Apoparox, ale ten jsme vysadili kvůli zvýšenému riziku srdečních vad a všechny léky, co mi kdy sedly, se v těh. nesmí. A nové mám fatk strach zkoušet.
Ale moc děkuji za tip :kytka:

Aha, tak to potom nemáš na výběr. Ale máš tak velkou motivaci všechno překonat, že věřím, že to zvládneš :kytka: :hug: Jinak - špatně ti může být i z těch kytek, co ti nosí přítel :cert: :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
11.1.15 22:39
@SIMONA1234 píše:
No jasně…já…navýšit pojistku… :mrgreen:

jistě - naprosto nezištně :poblion: :cert: :mrgreen: :mrgreen:  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
11.1.15 22:40

@Michelangelo Pravda :mrgreen: Ale myslím, že ne, to bych už poznala, bych se minimálně osypala :kytka:
Motivaci mám ohromnou, je to můj malý zázrak, tak i ten ekzém a vše ostatní vnímám mnohem pozitivněji, než jindy. Prostě to patří k těhotenství, tak je to pozitivum :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
11.1.15 22:41
@Michelangelo píše:
jistě - naprosto nezištně :poblion: :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:andel: :andel: :andel: já ho miluju… :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66821
11.1.15 22:43

@majki.r A nezlepšilo se to? Mne třeba v těhotenství úplně přešly potíže spojené s alergií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
11.1.15 22:46
@blecha72 píše:
@majki.r A nezlepšilo se to? Mne třeba v těhotenství úplně přešly potíže spojené s alergií.

Právě naopak, před těhotenstvím jsem měla ekzém docela stabilizovaný, ale od druhé čárky na testu jsem slitá od krku po paty. Před těhotenstvím jsem tvrdila, že kdyby se mi zhoršil v těh. ekzém, vydržím to bez kortikoidů ať se děje co se děje. Ale vydržela jsem to čtyři měsíce a pak už jsem se rozbrečela na pohotovosti, že jestli mi něco s tou kůží neudělají, tak nevím, jak to skončí. Dostala jsem jemné kortikoidy, mažu jen v nejhorších případech a zatím to snáším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
11.1.15 22:46
@majki.r píše:
@Michelangelo Pravda :mrgreen: Ale myslím, že ne, to bych už poznala, bych se minimálně osypala :kytka:
Motivaci mám ohromnou, je to můj malý zázrak, tak i ten ekzém a vše ostatní vnímám mnohem pozitivněji, než jindy. Prostě to patří k těhotenství, tak je to pozitivum :kytka:

Před chvílí jsi psala, že jsi osypaná, tak vidíš, že to máš z těch kopretin :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
11.1.15 22:48
@SIMONA1234 píše: :andel: :andel: :andel: já ho miluju… :*

jsem úplně zelená závistí :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
11.1.15 22:49
@Michelangelo píše:
Před chvílí jsi psala, že jsi osypaná, tak vidíš, že to máš z těch kopretin :cert: :mrgreen:

Obličej neeee :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4982
11.1.15 22:55

@majki.r :kytka: taky ti držím ti palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
11.1.15 22:56
@Riky69 píše:
@majki.r :kytka: taky ti držím ti palce :kytka:

Jsi zlatíčko :kytka:…omlouvám se za odbočení od tématu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4982
11.1.15 22:59

@majki.r takový je život, hlavně ať se s tím popereš a zvládneš to, víš co to bude na 100% holčička?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
11.1.15 22:59

@majki.r Je nás víc, co plevelí… :mrgreen: :roll: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4982
11.1.15 23:01

@SIMONA1234 a vůbec mi to nevadí, protože je to krásné čtení na dobrou noc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová