Tykání/vykání na e-miminu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66820
11.1.15 23:01

@majki.r S kortikoidy mám taky zkušenost. Ne v takovém rozsahu, ale je to nejmenší zlo v určitých případech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
11.1.15 23:01
@Riky69 píše:
@majki.r takový je život, hlavně ať se s tím popereš a zvládneš to, víš co to bude na 100% holčička?

Děkuji…ono jsou mnohem horší věci v životě, v porovnání s nimi jsou moje problémy prkotina :kytka:
Doktor tvrdí, že stopro holčička, už od 16. týdne…ale v pondělí jsme byli na velkém ultrazvuku a tam doktor nechtěl říct, že si není jistý, protože se miminko nechtělo ukázat. Ale myslím, že to holčička je, to už by bylo poznat. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
11.1.15 23:03
@SIMONA1234 píše:
@majki.r Je nás víc, co plevelí… :mrgreen: :roll: :jazyk:

Za to může Blacková - jako vždy :roll: :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4982
11.1.15 23:03

@majki.r Já první chtěla strašně holku, ani jsem si neuměla přestavit, že bych měla kluka. No a měla jsem holku a je úžasná, moje princezna :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
11.1.15 23:05
@Michelangelo píše:
Za to může Blacková - jako vždy :roll: :cert: :mrgreen:

Nooo…a kdo se ochotně přidal…???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
11.1.15 23:05
@blecha72 píše:
@majki.r S kortikoidy mám taky zkušenost. Ne v takovém rozsahu, ale je to nejmenší zlo v určitých případech.

Je to pravda, někdy se prostě bez těch kortikoidů neobejdeš. Ty máš doma alergické dítko, viď? myslím, žes někde psala, že jste vyhazovali koberce a tak…jestli si to nepletu.
Ony ty kortikoidy hodně pomůžou, ale není to řešení. Když mi bylo 16let, tak mi špatně provedená operace nohy způsobila těžký zánět kůže a krve a následkem toho bylo rozhašení organismu, které se projevovalo i na kůži a to otřesným ekzémem. Doktoři si nevěděli rady, pořád si mě přehazovali a pořád mi psali kortikoidy, nakonec jsem se jimi matlala 5 let dá se říct v kuse.
Pak jsem si díky dietě zjistila alergeny a od té doby jsem měla klid, ale ta kůže je po těch kortikoidech poničená, hned se zanítí a tak. A ruce mám strašně vrásčité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
11.1.15 23:06
@SIMONA1234 píše:
Nooo…a kdo se ochotně přidal…???

TY :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
11.1.15 23:07
@Riky69 píše:
@majki.r Já první chtěla strašně holku, ani jsem si neuměla přestavit, že bych měla kluka. No a měla jsem holku a je úžasná, moje princezna :srdce:.

Já mám jen jedno dítě…ale chtěla jsem taky moc holku, takovou malou kopii sebe…no a vypadá úplně jinak :mrgreen: ale povahu má po mě… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
11.1.15 23:08
@Riky69 píše:
@majki.r Já první chtěla strašně holku, ani jsem si neuměla přestavit, že bych měla kluka. No a měla jsem holku a je úžasná, moje princezna :srdce:.

To je krásné…já si taky moc přála holčičku, Kateřinku :kytka: Přítel chtěl Vašíka, ale myslím, že už by nerad měnil, těší se na dcerušku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
11.1.15 23:08
@Michelangelo píše:
TY :roll: :mrgreen:

Jako vždy…plevelím dobře, plevelím rád… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
11.1.15 23:09
@SIMONA1234 píše:
Já mám jen jedno dítě…ale chtěla jsem taky moc holku, takovou malou kopii sebe…no a vypadá úplně jinak :mrgreen: ale povahu má po mě… :zed:

Já bych chtěla holčičku, co je povahově po tatínkovi a hlavně aby měla jeho páčo :-) Přítel má vlasy v culíku po ramena a má dokonalé prstýnky…a má tak hustou hřívu, že mu to rozčesávám hodiny :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
11.1.15 23:11
@SIMONA1234 píše:
Jako vždy…plevelím dobře, plevelím rád… :pankac:

Svedly jste mne na zcestí :cert: :mrgreen: ZAKLADATELCE se za OT omlouvám :kytka: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
11.1.15 23:13
@majki.r píše:
Já bych chtěla holčičku, co je povahově po tatínkovi a hlavně aby měla jeho páčo :-) Přítel má vlasy v culíku po ramena a má dokonalé prstýnky…a má tak hustou hřívu, že mu to rozčesávám hodiny :kytka:

Tě nechci předčasně zbavovat iluzí, ale jednou na to tvoje česání hodí svoji pleš :roll: :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
11.1.15 23:14
@Michelangelo píše:
Tě nechci předčasně zbavovat iluzí, ale jednou na to tvoje česání hodí svoji pleš :roll: :P :mrgreen:

:mrgreen: S tím počítám :-) Ale ty geny by mohl předat… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
11.1.15 23:15
@majki.r píše:
Já bych chtěla holčičku, co je povahově po tatínkovi a hlavně aby měla jeho páčo :-) Přítel má vlasy v culíku po ramena a má dokonalé prstýnky…a má tak hustou hřívu, že mu to rozčesávám hodiny :kytka:

Jo, to je sen… :mrgreen: Takový vlasy jsem měla celý život, husté a vlnité… po léčbě se mi narovnaly a hrozně zřídly :zed: Ale dcera je bohužel stejně nepodědila…má rovné a ne moc husté… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová