Učitelky v MŠ bijí mé dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.5.11 01:34

Nevím, kdo je zřizovatel, ale pokud je to obec, tak by to asi mělo být v pohodě. Já podnikám v pohostinství a náš starosta je mým stálým hostem. Jenom si myslím, podle jeho slov, že školce vládne úplně někdo jiný.

• Citovat
  • Upravit
26093
19.5.11 02:04

Hele, já vím, že je to asi blbý, ale nešlo by to, abys měla prcka u sebe v práci, kdyby ho teda náhodou vyloučili? Promiň, ale já tohle prostě nechápu, pokud bych zjistila, že moje dítě má takovýhle problémy trvala bych na tom, aby se to nějak řešilo a pokud by to nešlo, prostě bych dítě ze školky vzala… :roll: Vím, že na vesnici je to mnohem horší, ale tady je o priority a podle mě by mělo jít v prvé řadě o to, aby byl malej v pohodě… Nedovedu si představit, že bych věděla, že učitelka ve školce našeho prcka bije, a dala jsem ho tam v klidu znova, i když bych věděla, že na 90% zase dostane… :roll:

Mně tohle připomíná přístup mojí tchýně a ten se mi příčí „hlavně si nikde nestěžovat, aby nebyly problémy a my jsme nevypadali před ostatníma blbě“. „Hlavně žádný problémy“, ale to, že má problémy to dítě a může se to na něm podepsat na celej život, to už je vedlejší… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
19.5.11 06:08
Anonymní píše:
No, on je problém, to, že žijem na malé vesnici a jakékoliv stěžování je problém. Paní učitelka je už po důchodovém věku (to je ta hlavní, co ho trestá a ty ostatní se k ní začínají přidávat). Kdybych tu vyvolala nějaký poprask, tak se to obrátí proti mně. Ale taky vím, že učitelky jsou nepřístupné. Chtěla bych nějaké kompromisní řešení. Nevím jak na to. Proto vás žádám o radu.

Ahoj,
tak právě tímto ty krávy ještě podporuješ… Pardon. Moc se přimlouvám za řešení, hlavně kvůli malýmu, ostatním dětem, kvůli těm „učitelkám“, které mezi dětmi evidentně nemají co dělat.

Je jasný, že je to těžká situace, ta představa, že nebudeš mít kam dát dítě do školky… Ale naopak si myslím, že si netroufnou vás vyloučit z toho důvodu, abys to náhodou ještě víc nerozmazala. Pro jistotu bych to rozjela ve velkým, promluvila si s pár rodiči- nevěřím, že je tvůj syn jediný, koho bijí. Nahlásila bych to i výš, prostě když to nezůstane jen mezi tebou a učitelkami, nepomůže jim vás v tichosti vyhodit a pokračovat dál ve svých praktikách.

Chápu tě, taky by se mi do toho moc nechtělo, ale udělala bych to, je mi jedno, co si o mně kdo řekne, dítě si mlátit nenechám :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
19.5.11 06:19
Anonymní píše:
Malej, když mi to poprvé řekl, že dostal podle něj „na hubu“, tak jsem mu moc nevěřila (to bylo už v září), ale teď vím, že je to fakt. Je mi z toho všelijak. Syn je problémový, ale doma se snažíme s ním vyjít a nějaký tělesný trest je u nás 1× za měsíc (a ve školce denně). Pořád mě omezuje to, že jsme malá vesnice a bohužel, pokud malýho vyloučí (jako že určitě, pokud si budu stěžovat), tak kam ho dám???? Já taky pořebuju pracovat.

Promiň, ale toto je šílenej přístup z tvé strany :pocitac: to necháš malého mlátit, jen aby ho nevyloučili????? I kdybych se měla pást, nikdy nenechám svému dítěti ubližovat… Srovnej si priority ve svém životě a děti by měli být na místě číslo 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
19.5.11 06:21
kate02 píše:
Hele, já vím, že je to asi blbý, ale nešlo by to, abys měla prcka u sebe v práci, kdyby ho teda náhodou vyloučili? Promiň, ale já tohle prostě nechápu, pokud bych zjistila, že moje dítě má takovýhle problémy trvala bych na tom, aby se to nějak řešilo a pokud by to nešlo, prostě bych dítě ze školky vzala… :roll: Vím, že na vesnici je to mnohem horší, ale tady je o priority a podle mě by mělo jít v prvé řadě o to, aby byl malej v pohodě… Nedovedu si představit, že bych věděla, že učitelka ve školce našeho prcka bije, a dala jsem ho tam v klidu znova, i když bych věděla, že na 90% zase dostane… :roll:Mně tohle připomíná přístup mojí tchýně a ten se mi příčí „hlavně si nikde nestěžovat, aby nebyly problémy a my jsme nevypadali před ostatníma blbě“. „Hlavně žádný problémy“, ale to, že má problémy to dítě a může se to na něm podepsat na celej život, to už je vedlejší… :roll:
:palec: :palec: :palec: :palec: Naprostý souhlas.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
19.5.11 06:25

Je mi jasny, ze je to pro tebe slozita situace, ale to co pises, je fakt drsny.
Jak tu bylo psano, at je tvuj syn jakykoliv, tak by si ho nemela zadna ucitelka dovolit uhodit, a to ani pres ten zadek. A kdyz se k tomu prida to, ze si ani ucitelky nevsimnou, ze deti posbiraji fetacky strikacky, tak to je fakt uz na vyhazov.
Ja bych to urcite resila a razantne a radeji bych syna tech dvacet kilometru vozila, nez ho nechala mlatit a jeste trnula, co jineho se muze stat.
Taky bych rekla, ze nejspis nebude tvuj syn jediny, kdo par facek dostane, tak urcite popatrej, jestli nema nekdo stejne zkusenosti jako ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
19.5.11 06:42

Zakladatelko, není to nic příjemného, no a taky chápu jak ti je. Sám pocházím z „vesničky střediskové“… :mrgreen: Jenomže tohle je hraniční situace. Ty učitelky berou peníze za to, aby děti zvládly. Jak, to je jejich věc, ale tohle si nesmějí dovolit. Pokud je to povolání stresuje, ať jdou dělat něco jiného. Taky nedělám to, co jsem vystudoval - dneska už k tomu nemám fyzické předpoklady :cry: Takže vím, že změna oboru je možná… :wink:
Na tvém místě bych jim pohrozil článkem v okresních novinách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veverunka11
19.5.11 07:12

Nedá mě to neodpovědět,takže kdybych zjistila,že někdo mlátí dítě,hned bych tam udělala bordel,že by si to za rámeček nedali.Radši bych s ním byla doma nebo bych zařídila nějaké hlídání,ale toto určitě.Tato školka není vůbec vhodná pro 3 leté děcko.
Musíš se rozhodnout,co chceš sama,ale doufám,že se rozhodneš správně.Držím palce

• Citovat
  • Upravit
755
19.5.11 07:14

Já bych do těch učitelek teda šla a HNED!!! :pocitac: Klidně bych to hnala přes ministerstvo školství a poslala na ně inspekci!!! :twisted: Taky jsem pracovala u dětí ve školce, bylo tam spoustu „rádoby nezvladatelných“ dětí a raubířů, opravdu to někdy bylo na „výchovnou“, ale to bych si nikdy nedovolila!!! Naokpak jsem delší praxí posléze zjistila, že na tyto „zlobidla“ platí jedině po dobrém, s kamarádským a přátelským přístupem! Po čase jsem dosáhla toho, že tito „raubíři“ mě opravdu poslouchaly a dokonce si mě mooooc oblíbili a nechtělo se jim ze školky do školy! :huban: Takže - nepárat se s těma učitelkama, rozhodně ne!!!!!!!!!!!!!!!!! Nemají právo Tvému dítěti jakkoliv ubližovat a už vůbec ne fackami!!!! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
19.5.11 07:20

Můj první krok by byla hodně rázná domluva s učitelkou…I se synem, protože si myslím, že musí hooooodně provokovat, když se učitelka neudrží (pohled z druhé strany, máma dělá ve družině, upřímně jí obdivuju, protože za těch 20 let ještě žádné dítě ani neplácla).
Pak bych sondovala, jestli domluva s učitelkou pomohla či ne.Pokud ne, obrátila bych se na nadřízený orgán ( ministerstvo školství? Nevím,přiznám se) a učitelku prostě „udala“.To bude pro milou učitelku pořádná motivace chovat se k dětem přiměřeně.
Jako já tě chápu, že jsi v dost prekérní situaci…Předpokládám, že pracuješ přímo ve vsi, když vám tam chodí starosta na pivko.Kde pracuje manža? To by fakt nemohl malého vyšoupnout cestou do práce v nějaké školce?
Jako já bych si dítě řezat nenechala…I za cenu toho, že budu jezdit 20 km (možná bych se i rozhlídla v tom 20 km vzdáleném městě po jiném zaměstnání, lépe placeném, aby se zaplatil ten benzín).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
19.5.11 07:20

Ahoj,samozrejme souhlasim s holkama nenechat a resit to.
Jen mam dotaz ono jde jen tak vyloucit dite ze skolky,kdyz je zlobive.Ja jen abych vedela co me bude cekat od zari,taky mame doma maleho zlobivce.Ale o tom,ze by mi za to ze je zlobivi ho vyloucili ze skolky jsem teda ani neuvazovala :think: :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
19.5.11 07:27

ahojky, no určitě bych to řešila nevím na co čekáte to nejde v žádném případě–napr. moje teta leta učí na základce a když jejího syna taky uhodila učitelka tak ani nechci vědět jak to teta řešila to stálo za to :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
19.5.11 07:33

Mě to přijde tak šokující, až se mi ani nechce věřit 8-o , že se to může dít, to zaprvé. Zní to jak z výchovného ústavu na Sibiři.
Za druhé nechápu jak to, že to dovolíš. Víš to, nic neděláš a dítě tam každý den dáváš s tím, že si na něm nějaká ženská bude vybíjet svoji neschopnost. Nedávno tady byla diskuze, kde se mimo jiné probíralo, zda by bylo oprávněné jednu plácnout agresivnímu cizímu dítěti někde na hřišti. Všichni byli šokovaní, že rozhodně ne, na cizí dítě ruku nevztahovat. A tady mi ty reakce až na pár přijdou dost umírněné. Nechat si mlátit vlastní dítě ve vzdělávacím zařízení? Podle mne je to normálně pomalu případ pro policii :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
19.5.11 07:44

My jsme nedávno-v lednu- v naší školce řešili něco podobného. Vedoucí učitelka řvala po dětech a ti malincí z ní měli strach. Vyprovokovala to teda jen jedna mamina, ale asi 5 mamin se k ní potom přidalo. Byly u starostky a ředitelky si stěžovat. Potom šla ta uřvaná učitelka na kobereček. Vše popřela a urazila se. Odešla na měsíc na nemocenskou. Po měsíci se vrátila, týden byla dobrá a teď to jede zase nanovo. Už jsem slyšela, že ji chce ředitelka vyhodit. Ty maminy z toho nic nemají. Takže bych se tak moc nebála, že by ti malého vyloučili. I když…asi záleží na poměrech a vztazích uvnitř vaší školky…jestli drží za jeden provaz. U nás tu uřvanou nemusí nikdo, ani učitelky, ředitelka, ani starostka(o jejíž dítě se taky jedná) :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15326
19.5.11 07:50

8-o 8-o 8-o 8-o
No to si snad děláš srandu?
Já bych si to šla skrytě natočit, a jak je mi tahání problémů do televize z duše protivné, tak s tímhle bych snad do televize šla a pančelka by nedostala do péče ani křečka, vesnice nevesnice.
Počkej, to chceš jako říct, že dostal facku, až skončil s hlavou v talíři, a vůbec nikomu z okolních lidí to nevadilo???
No to jsem se hnedka po ránu nervla…

Poslouchej, a čistě teoreticky, nemůže si dcerka vymýšlet nebo to nějak zveličovat. Promin, opravdu se tě nechci nijak dotknout, ale mně to přijde prostě absolutně neuvěřitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí