Účtenková loterie, vyhrál jste někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15.3.18 19:53
@Bábrdl píše: Účtenky jsou potvrzení na věci, které jsem si normálně koupila za svoje peníze, které jsem si vydělala. Nevidím důvod, proč bych je nemohla dát svojí tetě, aby si užila trochu radosti. Já bych je vyhodila…

Jistě… a taky z těch peněz, co jste si vydělala, vznikla celá tahle bonz soutěž…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
15.3.18 20:12
@anonymni_prezdivka píše:
Jistě… a taky z těch peněz, co jste si vydělala, vznikla celá tahle bonz soutěž…

Ale já furt nechápu, v čem koho bonzuju.
Já ZAPLATÍM dostanu chleba a účtenku. Chleba sním, účtenku dám tetě, která ji použije místo losu. Je to MOJE účtenka, dostala jsem ji k tomu chlebu, který jsem koupila. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24993
15.3.18 20:16

@Bábrdl bonzuješ sebe, že sis koupila chleba :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
15.3.18 20:17
@debra.morgan píše:
@Bábrdl bonzuješ sebe, že sis koupila chleba :mrgreen: :P

Bať. A ještě svojí tetě, která je děsnej škrťa. (taky jí nedávám všechny účtenky, páč nechci, aby ji trefil šlak, kolik utrácím) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
15.3.18 20:19

Bonzuje pokladna, uctenkovka je jen motivace, aby pokladny bonzovat neprestaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
15.3.18 20:20
@Emimin7 píše:
Bonzuje pokladna, uctenkovka je jen motivace, aby pokladny bonzovat neprestaly.

Jó, a děsně mi vadí, že se napráším, že jsem si koupila chleba. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
15.3.18 20:24
@Bábrdl píše:
Jó, a děsně mi vadí, že se napráším, že jsem si koupila chleba. :mrgreen:

Nejde o bonzovani tech, kdo chleba kupuji, ale kdo ho prodavaji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
15.3.18 20:35
@Emimin7 píše:
Nejde o bonzovani tech, kdo chleba kupuji, ale kdo ho prodavaji. :)

Jestli já jsem ochotná přiznat se, že jsem si ho koupila, proč by se oni nemohli přiznat, že ho prodali. To snad není žádné tajemství :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
15.3.18 20:36

V minulém slosování jsem vyhrála 100 Kč, tento bohužel nic, tak snad zase příště. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
15.3.18 20:43
@Bábrdl píše:
Jestli já jsem ochotná přiznat se, že jsem si ho koupila, proč by se oni nemohli přiznat, že ho prodali. To snad není žádné tajemství :think:

Protoze kdyby ho nepriznali, nemuseli by odvadet dan. Kdyz ale pokladna nabonzuje prodej, neodvadet takovou dan je o kejhak. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
15.3.18 20:47
@Emimin7 píše:
Protoze kdyby ho nepriznali, nemuseli by odvadet dan. Kdyz ale pokladna nabonzuje prodej, neodvadet takovou dan je o kejhak. :)

Neříkej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3465
15.3.18 21:39

Takže vlastně by lidi účtenkovku hrát neměli, aby určitá část populace nemusela odvádět daně? :think: Aha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
15.3.18 21:48
@Hakrajta píše:
Takže vlastně by lidi účtenkovku hrát neměli, aby určitá část populace nemusela odvádět daně? :think: Aha.

Jen jsem psal, jaky muze mit clovek motiv nepriznat zisk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.18 10:22
@Bábrdl píše:
Ale já furt nechápu, v čem koho bonzuju.
Já ZAPLATÍM dostanu chleba a účtenku. Chleba sním, účtenku dám tetě, která ji použije místo losu. Je to MOJE účtenka, dostala jsem ji k tomu chlebu, který jsem koupila. :nevim:

Stát zpětně (namatkove) kontroluje vydané uctenky. Zda obsahují oba kódy, zda jsou kódy správné, zda je prodejce evidoval. Jednoduše t tedy podporuje udávání… Od malička učíme děti „nežaluj“ a pak to děláme sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
16.3.18 10:27
@anonymni_prezdivka píše:
Stát zpětně (namatkove) kontroluje vydané uctenky. Zda obsahují oba kódy, zda jsou kódy správné, zda je prodejce evidoval. Jednoduše t tedy podporuje udávání… Od malička učíme děti „nežaluj“ a pak to děláme sami.

Nežaluj, ale hlásit se to musí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová