Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucy75 píše:
jj, je to fakt hrozně malá pravděpodobnost.. ve slosování je cca 17milionů účtenek každý měsíc.. ale zas to beru jako LOS zadáčohraju i na manžela, takže dva účty, měsíčně celkem cca 200 účtenek, ale zatím jen jedna jediná stovka
mno.. zbývá jen doufat, že to tam někde čeká
![]()
Však právě. Lidi si na to často stěžují, jakoby měli pocit, že mají právo vyhrát ![]()
Já nosím účtenky tetě a doufám, že až rozbije bank, tak si na neteř vzpomene.
![]()
Ale už jenom ty prachy, co ušetřila tetička na losech a sázenkách, se vyplatí. ![]()
Nehraju, nebudu podporovat buresovy udavacske drahe nesmysly.
Hraju to už 6 měsíců a nevyhrál jsem ani hov..o.A to registruju tak kolem 35 účtenek za měsíc. Dokonce mi přišla zpráva 3 hodiny před slosováním,že moje účtenky jsou nevýherní,tak to smrdí podvodem a přestal jsem to hrát.Že to hrajou jen prodavačky je blbost,protože platí jen jedna účtenka od jednoho obchodníka za jeden den.
@martinzalda píše:
Hraju to už 6 měsíců a nevyhrál jsem ani hov..o.A to registruju tak kolem 35 účtenek za měsíc. Dokonce mi přišla zpráva 3 hodiny před slosováním,že moje účtenky jsou nevýherní,tak to smrdí podvodem a přestal jsem to hrát.Že to hrajou jen prodavačky je blbost,protože platí jen jedna účtenka od jednoho obchodníka za jeden den.
Někteří lidé hrajou sportku deset let a nevyhráli ani … A stejně kupují sázenky.
Neznám nikoho, kdo by vyhrál nějakou větší výhru v této „hře“. Max. to kilo.
@martinzalda 35 účtenek za měsíc? Já jich mám měsíčně tak 130 a vyhrála jsem 1× 100Kč. ????
@EvulinkaH píše:
Neznám nikoho, kdo by vyhrál nějakou větší výhru v této „hře“. Max. to kilo.
Ti lidé, co sází Sazku taky často neznají nikoho, kdo by vyhrál větší částku. A to se to hraje padesát let, nebo kolik ![]()
Jasně, ono se moc lidí nepochlubí s velkou výhrou, protože je to dost rizikové-závist, snaha přiživit se, … .
No právě třeba my nic za ty roky a taky neznám nikoho kdo vyhrál. Jen nevím jak presvědčit manžela aby ty paníze co dá za měsíc do sportky raději spořil. Za rok už by byla pěkná dovolená! M.
@Anonymní píše:
No právě třeba my nic za ty roky a taky neznám nikoho kdo vyhrál. Jen nevím jak presvědčit manžela aby ty paníze co dá za měsíc do sportky raději spořil. Za rok už by byla pěkná dovolená! M.
Tak hrajte tu účtenkovku ![]()
Já sama ji nehraju, neb by mě to nebavilo zadávat a šance na výhru je stejně malé jako u té sportky.
Ale když si někdo kupuje sázenky, tak je může mít formou účtenek zadarmo. A to mnoho.
Já jsem na to naučila tetu, která dřív byla šílená do losů a sázenek. Ona má ráda hlavně to napětí.
Teď sbírá účtenky
Ušetří a napětí má stejně. Ovšem pochybuju, že by něco vyhrála.
Účtenkovou loterii hrajeme již od jejího vzniku a ještě jsme nevyhráli ani tu po…nou stovku.Dle mého názoru totiž vyhrávají jen ti,kteří jsou poslušni systému Babiš-Kalousek.Tyhle dvě paka si totiž akorát hrají na nepřátele,přitom jsou to dlouholetí kamarádi a jejich rodiny jsou spřízněny.Lidi nesouhlasící s jejich vládou nemají šanci vyhrát,každý člověk,který byl někdy na internetu je v jejich systému veden a označen,čili pokud je nevolíte,nevyhrajete. ![]()
@Anonymní píše: Účtenkovou loterii hrajeme již od jejího vzniku a ještě jsme nevyhráli ani tu po…nou stovku.Dle mého názoru totiž vyhrávají jen ti,kteří jsou poslušni systému Babiš-Kalousek.Tyhle dvě paka si totiž akorát hrají na nepřátele,přitom jsou to dlouholetí kamarádi a jejich rodiny jsou spřízněny.Lidi nesouhlasící s jejich vládou nemají šanci vyhrát,každý člověk,který byl někdy na internetu je v jejich systému veden a označen,čili pokud je nevolíte,nevyhrajete.
Vedro, že ![]()
@Anonymní píše: Účtenkovou loterii hrajeme již od jejího vzniku a ještě jsme nevyhráli ani tu po…nou stovku.Dle mého názoru totiž vyhrávají jen ti,kteří jsou poslušni systému Babiš-Kalousek.Tyhle dvě paka si totiž akorát hrají na nepřátele,přitom jsou to dlouholetí kamarádi a jejich rodiny jsou spřízněny.Lidi nesouhlasící s jejich vládou nemají šanci vyhrát,každý člověk,který byl někdy na internetu je v jejich systému veden a označen,čili pokud je nevolíte,nevyhrajete.
Teda už jsem četl hodně divokých konspirací, ale na tohle je i můj kamarád s paranoidní schizofrenií krátkej. Zřejmě se jedná o nový druh politické schizofrenie.
změnili ti dávkování léků anonyme? doporučuju vrátit se k původní dávce, bude líp ![]()
jinak díky za pobavení, o naší vládě existuje spoustu konspiračních teorií, ale touhle si se dostal, řekla bych, do vedení ![]()