Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@histep píše:
@AV Ona ta „hloupost“ psana vyse o neuplatneni cele DPH je take nazor danoveho poradce. V konkretnim pripade bude bohuzel pripadne ve finale stejne zalezet na nazoru SPRAVCE DANE.
tak já třeba když si nejsem jistá tak první volám správci dane… problém je ten ze ve většině případu sami neví, jen se domnívají a písemně se nevyjádří, protože se chrání . Můžeš si podat dotaz na finanční ředitelství ale ten je zpoplatněn a ne zrovna malou částkou . Takže pokud ti závěrku audituje auditor a nemá výhrad, DPH a dppo zpracovává danar a taky nemá výhrad, tak pak předpokládám ze je to správně a své rozhodnutí si v případě kontroly obháji …ale to je jen moje osobní zkušenost ![]()
@AV Vsak jo. Akorat ja vim, ze plny odpocet si u spravce s nejvetsi pravdepodobnosti neobhajim a DPH z provize je tak mala, ze mym klientum fakt nevadi kdyz uplatnuji 45/55, coz pri beznych vytykacich rizenich prochazi. Ale resit to pak pripadne na urovni tahanic s FU jaksi bude vyrazne drazsi nez ten neuplatneny narok.
Ahoj, nevíte někdo jak to je? Jde mi o to, když čerpám celý den náhradní volno, zda mám nárok ten den na stravenku?
Předem díky za info.
@Anonymní píše:
Ahoj, nevíte někdo jak to je? Jde mi o to, když čerpám celý den náhradní volno, zda mám nárok ten den na stravenku?
Předem díky za info.
Kdo má nárok na stravenku a za jakých předpokladů určuje zaměstnavatel. Obecně to bývá po odprac. min 3 hodin denně.